Şimdi Ara

ORG HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR İÇERİ [ORG-PİANO SEVERLER GELSİN ] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
675
Cevap
17
Favori
105.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tosun911

Arkadaşlar daha önce de yazdım. Kısmet olursa org işine yeni başlayacağım aklımda iki model var
    1- Korg PA 600qt
    2-Yamaha A 2000 TR EMO Usb setli versiyon

pa 800 fiyatları biraz fazla benim için (almak istesem alırım ama o kadar para vermek istemiyorum)
    yukarıda belirrtiğim iki cihaz arasında yamahanın sesleri daha gerçekçi gibi geldi bana ama onun da set güncelleme sorunu varmış sanırım.
    Pa 600 ise malum şahin doğan gibi her an satılabilecek, set sorunu bulunmayan ve okuduğum kadarıyla kullanımı daha pratik bir cihaz.
    Öyle düğün dernek vs.. işi ile uğraşmayıp evde veya arkadaş toplantılarında eş dost akraba arasında çalmak niyetindeyim.
    Gönlüm yamaha dan yana ama aklım da korg diyor.
    Bu cihazlardan anlayan/kullanan arkadaşlar sizler ne dersiniz ? hangisini tercih etmeliyim.

Hocam avaz avaz korg pa600qt diye bağrıyorum şuan :) o org benim ideal orgumdur elim bollaştığında alacağım ilk org... hatta konunun başına bakarsanız konuyu o org'un fotosu ile açtım :) hiç düşünmeden korg alın... gerçekten müthiş bir cihazdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpingo95

quote:

Arkadaşlar daha önce de yazdım. Kısmet olursa org işine yeni başlayacağım aklımda iki model var
    1- Korg PA 600qt

pa 800 fiyatları biraz fazla benim için (almak istesem alırım ama o kadar para vermek istemiyorum)
    yukarıda belirrtiğim iki cihaz arasında yamahanın sesleri daha gerçekçi gibi geldi bana ama onun da set güncelleme sorunu varmış sanırım.
    Pa 600 ise malum şahin doğan gibi her an satılabilecek, set sorunu bulunmayan ve okuduğum kadarıyla kullanımı daha pratik bir cihaz.
    Öyle düğün dernek vs.. işi ile uğraşmayıp evde veya arkadaş toplantılarında eş dost akraba arasında çalmak niyetindeyim.
    Bu cihazlardan anlayan/kullanan arkadaşlar sizler ne dersiniz ? hangisini tercih etmeliyim.

Hocam avaz avaz korg pa600qt diye bağrıyorum şuan :) o org benim ideal orgumdur elim bollaştığında alacağım ilk org... hatta konunun başına bakarsanız konuyu o org'un fotosu ile açtım :) hiç düşünmeden korg alın... gerçekten müthiş bir cihazdır...

Sakin ol adamım :) tam karar vernedim ama gerek ikinci el durumu gerekse set olayları nedeniyle sanırım korg pa600 ü tercih edeceğim. Nasip olurda alırsam fotoları eklerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

1- Korg PA 600qt

Sakin ol adamım :) tam karar vernedim ama gerek ikinci el durumu gerekse set olayları nedeniyle sanırım korg pa600 ü tercih edeceğim. Nasip olurda alırsam fotoları eklerim.

Konu pa600qt olunca sakin olamıyorum :)
    ins nasip olurda alırsınız cihazı o zaman neden bu kadar heyecanlandığımı anlarsınız. Alirsaniz foto bekliyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 19 Ağustos 2014; 21:32:32 >
  • arkadaslar hobi olarak org calmak istiyorum ve hakkinda hicbir bilgim yok.Nota ogrenmek ve parmak alistirmasi icin hangi modeli onerirsiniz?

Biraz arastirdim asagidaki modellerin fiyatlari uygun gibi geldi (2. el). Ancak teknik anlamda bir fikrim yok hicbiri hakkinda. Bu modelleri de yorumlarsaniz sevinirim.
    Casio-LK120
    Casio CTK- 810
    CASIO CTK-2100
    YAMAHA PSR-225
    YAMAHA PSR-E203
    YAMAHA YPT-210
  • İkinci el alıp yeni başlayacaksanız korg'un eski yapım ikinci ellerine bakın 500-600 tl dir ve de yeni başlayanların işini çok iyi görür.

• alpingo95 kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim. Peki yukarida yazdigim modeller hakkindaki dusunceleriniz neler?
  • Hocam yamaha modellerindeki cihazlar belli bi yaştan sonrasına gitmez. Casioyu da pek onermiyorlar

Valla hocam ben teknik konulardan pek anlamadigim icin ve butce acisindan da uygun oldugundan dun casio lk-230 aldim.Bulgaristanda yasiyorum hemen hemen 155 tlye aldim.Biraz kurcaladim ve hosuma gitti.Isikli ve egitim modunda hangi parmak basmam gerektigini gorsel ve isitsel olarak belirtiyor.Performans acisindan bilemem ama ogrenmek icin iyi gibi geldi bana :)

ORG HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR İÇERİ [ORG-PİANO SEVERLER GELSİN ]

[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiry0x -- 23 Ağustos 2014; 12:27:35 >

• Aldiysaniz hayirlisi olsun hocam :)

Tesekkur ederim
  • takip
  • arkadaslar istedigim ritimleri orga nasil aktarabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiry0x

arkadaslar istedigim ritimleri orga nasil aktarabilirim ?

Org giris modeline göre değişir. Disketli veya usb dir giris. O sekilde aktarim yapilarak org uzerindeki modullerle aktarim yapabilirsiniz istisnai bir durum yoksa tabi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamiry0x

arkadaslar istedigim ritimleri orga nasil aktarabilirim ?

Org giris modeline göre değişir. Disketli veya usb dir giris. O sekilde aktarim yapilarak org uzerindeki modullerle aktarim yapabilirsiniz istisnai bir durum yoksa tabi.

hocam usb kablosu ile pc ye bagladim. Casio-Midi-USB bulundu dedi ve gerekli driveri yukledi,aygit kullanima hazir vs :). Bilgisayara baglandim ancak hicbir islem yapamiyorum, acaba muzik programi falan mi yuklemeliyim?
    Birde su videoda eleman media playerdan midi uzantili bir parca aciyor ve orgda da caliyor eszamanli olarak.Bunu da beceremedim :)

casio lk-230 video

Acaba nerde hata yapiyorum ? :)

• Hmm hocam video izleme sansim suanda yok telefondan giriyorum pc den girince bi inceloyim ya da bu sira da bilgisi olan arkadaslar elbet vardir onlarda yardimci olablr

• Hocam, buyuk bir ihtimalle ( 2.el ) psr 2000 almak uzereyim. Bu cihaz hakkinda
    dusuncelerinizi ( tavsiyelerinizi ) ogrenmek istemistim.
    Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canernl

Hocam, buyuk bir ihtimalle ( 2.el ) psr 2000 almak uzereyim. Bu cihaz hakkinda
    dusuncelerinizi ( tavsiyelerinizi ) ogrenmek istemistim.
    Selamlar.

Hocam cihaz fena değildir. Ses çıkışları vs idealdir. Hem ikinci el fiyatı da uygun olur verdiğiniz paraya değer. Cihaz hor kullanilmamissa

• arkadaşlar merhabalar.
    Bugün müzik öğretminin birinde geçen ağustos ayı faturalı bir adet pa 900 buldum. Tahmin edeceğiniz üzere çok az kullanılmış ikinci el. Aklımda pa 600qt almak varken (sıfırını) bu cihazı yani pa 900 ü bu paralara bulmuşken alsam mı diyorum. İkinci el piyasası nasıldır acaba ?
    Ne dersiniz almaya değer mi?
  • quote:

arkadaşlar merhabalar.
    Bugün müzik öğretminin birinde geçen ağustos ayı faturalı bir adet pa 900 buldum. Tahmin edeceğiniz üzere çok az kullanılmış ikinci el. Aklımda pa 600qt almak varken (sıfırını) bu cihazı yani pa 900 ü bu paralara bulmuşken alsam mı diyorum. İkinci el piyasası nasıldır acaba ?
    Ne dersiniz almaya değer mi?

Hocam bnm ideal orgum pa600qt dir ama pa900u alamayacagim icindir :) pa900u eger uygun fiyata buldum vs diyorsaniz buraya yazmaniz hata hemen alin cihazda sorun yoksa ama

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.