Şimdi Ara

ORG HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR İÇERİ [ORG-PİANO SEVERLER GELSİN ] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
17
Favori
104.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevabınız olartak çok teşekür ederim zahmet olmasa müsait olunca ayrıntıları yazabilirsinz çok iyi olur.
  • merhaba arkadaslar
    yaklasık 1, 1.5 senedir bağlama çalıyorum muzik kulağım iyidir internetten baka baka öğrendim
    bu aralar piyanoya merak sardım
    http://www.youtube.com/watch?v=uI91NXDhWaI
    bu ayarda yada buna yakın çalabilmem ne kadar suremi alır org çalmışlığım var az cok notaları biliyorum
    birde ortalama piyano fiyatları ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürkanfurtuna

cevabınız olartak çok teşekür ederim zahmet olmasa müsait olunca ayrıntıları yazabilirsinz çok iyi olur.

Hocam sizle konuştuktan sonra biraz daha araştırma ve karşılaştırma yaptım iki cihazında birbirlerine göre artısı ve eksisi var , ama bunlar büyük farklar değil , bir kaç giriş özelliği , depolama ve ritm kontroller dışında farkı yok... yani benim tavsiyem elinizde pa800 varsa ve çok büyük profesyonellikte bir iş yapmayacaksanız elinizdeki cihazın üst modellerini araştırmayı bırakın derim elinizdeki cihaz sizden sonraki nesilin dahi işini görür :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SFenK

merhaba arkadaslar
    yaklasık 1, 1.5 senedir bağlama çalıyorum muzik kulağım iyidir internetten baka baka öğrendim
    bu aralar piyanoya merak sardım
    http://www.youtube.com/watch?v=uI91NXDhWaI
    bu ayarda yada buna yakın çalabilmem ne kadar suremi alır org çalmışlığım var az cok notaları biliyorum
    birde ortalama piyano fiyatları ne kadar

Merhaba hocam , öncelikle tuşlu çalgılara yönelmenizden dolayı duyduğum mutluluğu belirtmek isterim aramıza hoşgeldiniz...
    videodaki arkadaşı biliyorum halil furkan... bu arkadaş bu işte gerçekten çok çok iyi... neredeyse tüm videolarını izledim adam artık kendini aşmış.... bu arkadaşın seviyesine ulaşmak imkansız değil ama kolay da değil.. çok ama çok çalışmak gerekiyor.. öncelikle belli başlı bilinmesi gereken husular var ufak çapta bir eğitimle dahi bu hususlar yerine oturtulabilir. bunlar yerine oturduktan sonra gerisi kişiye kalmıştır yani size.. sizin pratiğinizle alakalıdır çok vakit ayırarak çok çalışarak pratik yaparak bu arkadaşın seviyesine ulaşmak mümkündür...

Piyano fiyatları da 3 bin liradan başlar 50 bin liraya kadar çıktığı olur :)

ama tabi ki ideal alınabilecek piyano fiyatları ortalama 3000-5000 tl fiyat arasında değişiyor..

• alpingo95 kullanıcısına yanıt
    fiyatlar uçukmuş ya arabamı satılığa çıkarayım en iyisi
    org alsak tabiki piyano tadında olmaz ama idare eder heralde en azından pratik olarak yardımcı olur
    korg i4s vardı bende 95 senesinin orgu benim yaşımda org olduğu için pek sarmadı sattım
    en azından 1000 1500 tl kadar bi org alsak faydalı olurmu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SFenK

fiyatlar uçukmuş ya arabamı satılığa çıkarayım en iyisi
    org alsak tabiki piyano tadında olmaz ama idare eder heralde en azından pratik olarak yardımcı olur
    korg i4s vardı bende 95 senesinin orgu benim yaşımda org olduğu için pek sarmadı sattım
    en azından 1000 1500 tl kadar bi org alsak faydalı olurmu ki ?

Ben İ5s kullandım memnundum tonlamalar vs iyiydi. Tabiki orgta isinizi gorur. Piyano tonları geniş olan bir çok org var onlardan alırsanız çok memnun kalırsınız ve işinizi görür. Fiyatlarda tahmini 1000-1800 tl arasında değişebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yaklaşık 1 ay önce piyano çalmayı aklıma soktum ve son 2 gündür başlangıç için cihaz arıyorum. Fazla fiyat çıkmak istemiyorum, piyono tuşlu ve hassasiyeti olan org arıyorum aynı zamanda usb girişi olursa iyi olur, önerilerinizi alabilir miyim?
    Benim aklımda 2 tane model var bunları hakkında yorum yapabilirseniz mutlu alırım.
    Not: 2. elden uzak durmaya çalışıyorum
    Casio CTK-3200 380 TL'ye buldum ama bunu alırsam internetten sipariş edicem.
    Casio CTK-4200 normalde 550 lira ama DORE müzik merkezi 500'liraya kadar indi tanıdığım birinin arkadaşı olduğu için.
    Sizce nasıl bir org almalıyım, piyano için alacağım bu orgu büyük ihtimalle 1 yıl sonra bir dijital piyano alırım ama şimdilik kendimide bir denemek amacıyla fazla para vermek istemiyorum.
  • http://www.dr.com.tr/muzik/techno-ark-2176-org//muzik-aletleri/tuslu-muzik-aletleri/org/urunno=0000000341925. bu ürün ile ilgili bilginiz var mıdır? başlangıç için nasıldır, ürünü alıp almama konusunda yardımcı olabilecek var mı?Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 7 Ocak 2015; 17:18:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

http://www.dr.com.tr/muzik/techno-ark-2176-org//muzik-aletleri/tuslu-muzik-aletleri/org/urunno=0000000341925. bu ürün ile ilgili bilginiz var mıdır? başlangıç için nasıldır, ürünü alıp almama konusunda yardımcı olabilecek var mı?Teşekkürler

Link açılmıyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Madlife God

Merhaba, yaklaşık 1 ay önce piyano çalmayı aklıma soktum ve son 2 gündür başlangıç için cihaz arıyorum. Fazla fiyat çıkmak istemiyorum, piyono tuşlu ve hassasiyeti olan org arıyorum aynı zamanda usb girişi olursa iyi olur, önerilerinizi alabilir miyim?
    Benim aklımda 2 tane model var bunları hakkında yorum yapabilirseniz mutlu alırım.
    Not: 2. elden uzak durmaya çalışıyorum
    Casio CTK-3200 380 TL'ye buldum ama bunu alırsam internetten sipariş edicem.
    Casio CTK-4200 normalde 550 lira ama DORE müzik merkezi 500'liraya kadar indi tanıdığım birinin arkadaşı olduğu için.
    Sizce nasıl bir org almalıyım, piyano için alacağım bu orgu büyük ihtimalle 1 yıl sonra bir dijital piyano alırım ama şimdilik kendimide bir denemek amacıyla fazla para vermek istemiyorum.

Şimdilerde her org bir piyano gibi. Ctk4200 fena degildir başlangic icin. Ancak sizi cok fazla ileri goturmez. Bikac zaman sonra daha iyisini alicam diyosaniz hic uzatmadan 4200u alin diyorum. Bu arada bu tip enstrumanlara merak salmanìz cok guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: yldrmcaglar

Arkadaslar yazacagim ne derece faydali olabilir bilmiyorum ama sunu belirteyim. Piyano ve org da piyasanin en uygun fiyatlarini veriyorum. Kapida odeme ile adiniza faturali kapali kutu sifir ve ucretsiz kargo. Dusunenler bana PM atabilir.

Bu tip olayları destekliyoruz. Devamı gelsin. Biz bize alisverisimiz artsin.

Techno ark 2175 di ürün f/p anlamında tavsiye almak istiyordum ? 350 yi geçmeyecek bir ürün bakıyorum.(Piyanoya yeni başladım ve 1 yıl kadar org kullanmayı düşünüyorum) Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

• quote:

Techno ark 2175 di ürün f/p anlamında tavsiye almak istiyordum ? 350 yi geçmeyecek bir ürün bakıyorum.(Piyanoya yeni başladım ve 1 yıl kadar org kullanmayı düşünüyorum) Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Hocam o cihazla ilgili birebir bilgim yok ama pek onermiyorlar. O fiyatlarda iyi diyebilecegimiz casio ctk 3200 veya ctk4200 var onlara bi bakin

• teşekkürler bulabilirsem etrafımda ikinci ele de yönelmeyi düşünüyorum acaba dikkat etmem gereken bir şey var mıdır ikinci el alırken?
  • alpingo hocam 6 aydır piyano kursuna gidiyorum. Evde org var dandik 61 tuşlu. Gelelim benim isteğime, 4000 TL 2. el akustik piyano bulmuştum, alacaktım, fakat nakliye, garanti, renk, ses vb sebeplerden olmadı. Şimdi o fiyatlara kadar 2. el olur sıfır olur dijital piyano önerin olabilir mi? f/p öncelikli..
    Bu aralar Kawai CN25, CA15 filan baya güzel gb geliyor, YAMAHA dijitaller nedense bazı yerlerde kötüleniyor....
    YAMAHA b1-U1 aslında hayalim ama olmayacak işte.
  • quote:

teşekkürler bulabilirsem etrafımda ikinci ele de yönelmeyi düşünüyorum acaba dikkat etmem gereken bir şey var mıdır ikinci el alırken?

Tuş ve diğer fonksiyonların çalışılırlığını kontrol edin alırken,imkan varsa iç bölümünü açın bu kolaydır temizlik için dahi açabilirsiniz. açtırın ve içindeki parçaların durumunu kontrol edin. höparlörleri kontrol edin başka bi sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum
  • siyahimawi S kullanıcısına yanıt
    hocam Ashton ve yamaha p35-p105 taşınabilir diye geçer bi bakın. Yamaha Arius ydp 142 ve162 Suzuki dp77

bunlara bi bakın
  • yldrmcaglar Y kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Hiç bilmiyorum ama org öğrenmek istiyorum.Yamaha PSR E443 Org ve Casio WK-7500 Org arasında kararsız kaldım.Daha sonra yeni bir org almayı düşünmediğimden bir kere alayım ve benim öğrenmem ve geliştirmem için yeterli olmasını istiyorum. Bu konudaki değerli görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.