Şimdi Ara

ORG HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR İÇERİ [ORG-PİANO SEVERLER GELSİN ] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
17
Favori
104.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Piyano çalmak istiyorum fakat fiyatları diğer müzik aletlerine göre biraz pahalı duruyor.

Bu yüzden evde klavye ile öğrenmek istiyorum, aynı zamanda üniversitemde piyano dersi alacağım.

Fakat arkadaşlarım gidip şu kıytırık Casio CTK'lara 350-400 lira verme dediler.

1 gün çalarsın, 1 hafta çalarsın, sonra ilerleyen zamanlarda sesi sana haz vermez, seni tatmin etmez diyorlar.

Media Markt'ta Jwin'lere baktım sesi iğrenç, kulak tırmalıyor. Fakat Casio'lar yumuşak ve güzel geldi.

Siz ne tavsiye edersiniz acaba

Edit: Ürünü aldım fakat ders alamadığım ve çalışmam sebebiyle çalamadığım için satıyorum.

2 saatten fazla çalmadığım için sıfır ürün sayılır, ilgilenenlere duyurulur

http://forum.donanimhaber.com/m_105127725/f_//tm.htm#105127725

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 25 Nisan 2015; 13:59:34 >

• Konu takip
  • Yaklaşık 1 aydır Casio CTK 3200 kullanıyorum. Kendisinden memnunum. Başlangıç seviyesi için güzel. Ama şimdiki aklım olsa 88 tuş alırdım. Özellikle pianoya geçiş için düşünenler öyle almalı.

Kaliteli tutorial konusunda sıkıntılarım var. İnternet üzerinden beklediğim seviyede iyi öğretmenler bulamadım. Eğer bu konu hakkında öneriniz varsa bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

Yaklaşık 1 aydır Casio CTK 3200 kullanıyorum. Kendisinden memnunum. Başlangıç seviyesi için güzel. Ama şimdiki aklım olsa 88 tuş alırdım. Özellikle pianoya geçiş için düşünenler öyle almalı.

Kaliteli tutorial konusunda sıkıntılarım var. İnternet üzerinden beklediğim seviyede iyi öğretmenler bulamadım. Eğer bu konu hakkında öneriniz varsa bekliyorum.

• Merhaba arkadaşlar.. Casio WK 7500/7600 - Casio CDP 220r/230r - Yamaha NP V80 arasında kaldım..
    Piyano tuşesi hassasiyeti benim için önemli Cdp 220r 'i denemiştim tatmin etmişti. WK seirisinde aynı tuşe yok sanırım. Yorumlarınızı alabiilr miyim?
  • safsiyah S kullanıcısına yanıt
    Evet doğru analiz etmişsin WK-7500 sadece org özelliği taşır. Aynı kalitede fiyat avantajlı olarak casio'yu öneririm.
  • Çok teşekkürler.. 220r ile 230r 'ın farkı ne fikriniz var mı ? Buradan baktığımda pek bir fark göremedimhttp://www.casio-intl.com/tr/tr/emi/compare/piano/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safsiyah -- 9 Şubat 2015; 13:52:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsiyah

Çok teşekkürler.. 220r ile 230r 'ın farkı ne fikriniz var mı ? Buradan baktığımda pek bir fark göremedimhttp://www.casio-intl.com/tr/tr/emi/compare/piano/

Sadece hall button tuşu eklenmiş diğer tür açısından aynı. Kullanış açısından cok artı bir şey getireceğini düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovejoy

quote:

Orijinalden alıntı: safsiyah

Çok teşekkürler.. 220r ile 230r 'ın farkı ne fikriniz var mı ? Buradan baktığımda pek bir fark göremedimhttp://www.casio-intl.com/tr/tr/emi/compare/piano/

Sadece hall button tuşu eklenmiş diğer tür açısından aynı. Kullanış açısından cok artı bir şey getireceğini düşünmüyorum

Bir de Sd memory card desteği 2gb'dan 32gb'a kadar desteklemeye başlamış.Bilgilendirmeniz için teşekkürler..

• Rica ederim
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    Hocam piyano çalmak istiyorsan o bahsettiğin modellere çok gitme derim. Eğer ilgin sadece piyanoysa şöyle bir dijital piyano işini görür. Hem daha gerçekçi olur, hem de uzun vadede sıkılmazsın.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=16915&gid=423#.VSKJ1K2Syxw
  • Merhabalar,

Casio CTK-3200 Orgumu kullanmaya vakit bulamadığım için satıyorum.

Piyasada daha ucuza bulamazsınız ilgilenen arkadaşlara duyurulur

http://forum.donanimhaber.com/m_105127725/f_//tm.htm#105127725
  • Arkadaslar ctk 3200 arastiriyorum denedim hassasiyet olayi cok hosuma gitti. Sadece piyano ogrenmek gelistirmek icin kullanacagim ve ilerde gercek bir piyano almak istiyorum. Uyum sorunu olmamasi icin piyanoya en yakin hangi model org almaliyim? Mid girisi olursa fl studio icin de kullanirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben org almayi düşünüyorum 500 lira limit var müzik kulağım var ama hiç çalmadım evde çalacağım sadece özel ders almak gerekir mi yoksa kendi kendime calabilir miyim roman havası çiftetelli filan bunları çalcam nasıl bir org alabilirim yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kusura Bakmayın konuyu ben açtım ancak sizlerle epeydir doğru düzgün ilgilenemedim. Bazı özel durumlar mevcuttu onları halletmem gerekti. İnşallah bundan sonraki süreçte herkesin sorunları ile teker teker uğraşmaya çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marseyas

Hiç bilmiyorum ama org öğrenmek istiyorum.Yamaha PSR E443 Org ve Casio WK-7500 Org arasında kararsız kaldım.Daha sonra yeni bir org almayı düşünmediğimden bir kere alayım ve benim öğrenmem ve geliştirmem için yeterli olmasını istiyorum. Bu konudaki değerli görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler.

Hocam baya gecikmeli bir cevap oldu kusura bakmayın ama yinede fikrimi sunayım belki cihazı almış olabilirsiniz. ancak benim görüşüm casiolardan uzak durulmaldırı son zamanlarda şahit olduğum bir kaç negatif durumlar var o yüzden çocuğa oyuncak olarak bile tavsiye etmem şu sıralar. yamaha onu ezer geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Yaklaşık 1 aydır Casio CTK 3200 kullanıyorum. Kendisinden memnunum. Başlangıç seviyesi için güzel. Ama şimdiki aklım olsa 88 tuş alırdım. Özellikle pianoya geçiş için düşünenler öyle almalı.

Hocam çalan siz misiniz bilmiyorum ancak hayran kaldım favori videolarım arasında. böyle güzel paylaşımlara devam edelim

• quote:

Hocam ben internet üzerinden öğrenmeyi pek faydalı ve sağlıklı bulmuyorum yüz yüze görüşebileceğin biri olursa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjorn

Hocam piyano çalmak istiyorsan o bahsettiğin modellere çok gitme derim. Eğer ilgin sadece piyanoysa şöyle bir dijital piyano işini görür. Hem daha gerçekçi olur, hem de uzun vadede sıkılmazsın.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=16915&gid=423#.VSKJ1K2Syxw

• quote:

Orijinalden alıntı: mknst_mtro

Merhaba arkadaşlar ben org almayi düşünüyorum 500 lira limit var müzik kulağım var ama hiç çalmadım evde çalacağım sadece özel ders almak gerekir mi yoksa kendi kendime calabilir miyim roman havası çiftetelli filan bunları çalcam nasıl bir org alabilirim yardimci olursaniz sevinirim.

Hocam Merhaba öncelikle şunu belirteyim yeni başlayıp uzun vadeli bu iş üzerinde çalışmak istiyorsanız o limiti ya arttırın yada 2. el cihazlara bakın derim o fiyatta sıfır alacağınız cihaz size zulmeder. fikrinizi söylerseniz ona göre yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.