Şimdi Ara

Organik Kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen seneden mezunum şuanda ayt kimya adına dengeye başlayacaktım lakin aklıma birşey takıldı geçen sene organik haricinde heryeri bitirip sınavda 12 ye 1 yaptım 1 tane okuma hatası modern atomdan onun dışında bir sıkıntı yaşamadım acaba organiğe şuandan başlayıp dengeyi ve elektrokimyayı sonra mı çalışsam
    Bunu düşünme sebebim elektrokimya ve dengede 0 değilim 4 5 tane ayt genel deneme çözdüm ve elektrokimya,denge kısmında eksiğim çok fazla değil lakin organik sorularını boş bırakmak zorunda kalıyorum,konuyu öne alırsam hem denemelerle geliştirme şansım olmuş olacak gibime geliyor tavsiyelerinizi bekliyorum iyi günler dilerim.

• hocam benzer kaderi yaşıyoruz ben de asit baz dengesine başlıyorum ama kenardan organik dürtüyor , hocaya sordum dengeyi bitir öyle başla dedi .

organik de zaten eskisi kadar şişirilmiş değil çok seyreltildi , yine de up ben de merak içindeyim doğrusu bu konuda . Ayt kimya korkutur hep beni

• quote:

Orijinalden alıntı: katana1323

hocam benzer kaderi yaşıyoruz ben de asit baz dengesine başlıyorum ama kenardan organik dürtüyor , hocaya sordum dengeyi bitir öyle başla dedi .

organik de zaten eskisi kadar şişirilmiş değil çok seyreltildi , yine de up ben de merak içindeyim doğrusu bu konuda . Ayt kimya korkutur hep beni

Bakalım bakalım öne çıkarabilir misin konuyu
  • hocam bende dengenin ilk kısmı olan kimyasal dengeyi bitirdim sonra asit baz dengesi yapmak canım hiç istemedi. sonra hemen elektrokimyayı 2 günde ardında organiği 1 haftada hallettim. şimdi asit baz başlayacağım. bu arada denge hız entalpi gaz çözelti gibi işlemli konulardan sonra gelip daha daa işlem içeren bir konu olduğu için organik çalışırken bir nevi dinlenmiş oldum. bu arada kimya özel den çalıştım organiği baya iyi anlatmış

• kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk K kullanıcısına yanıt

yazdıklarınız valla kafama yattı hocam çok sağolun haklısınız. kimyaözel nasıl peki alınır mı

• hocam bu arada ben de sizin gibi geçen sene organik çalışmadım ve yks 12d 1 y yaptım. bende denemelrde sizin gibi organikten kaçırdığım için böyle bir şey yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hocam bu arada ben de sizin gibi geçen sene organik çalışmadım ve yks 12d 1 y yaptım. bende denemelrde sizin gibi organikten kaçırdığım için böyle bir şey yaptım

Hocam çok güzel yapmışsınız benimde aklımda organiği yapmak var ama tabi ben 3 haftaya yayacağım bol pratikli gidince oturtabiliyorum yoksa uçup gidiyor.
    Organiği görkem şahinden dinleyeceğim ben galiba çok methedildi ama işte dediğim gibi emin olamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lys kimya
    9 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • katana1323 kullanıcısına yanıt

hocam eğer ayt kimya başlamadıysan ve ekonomik durumun iyi ise gözün kapalı ayt kısmını al. eğer ben ayt kimya baya hallettim ama tekrar lazım diyorsan da al. konuları uzun ve ayrıntılı anlatıyor. konuyu çalıştıktan sonra soru kaçırmıyorsun. zaten adamın her konuda çözdüğü soru sayısı elimde ki soru bankaları ile aynı hatta bazı kısımlarda daha çok kimya özel de soru. ama dersen ki ben ayt kimya da çok iyiyim organik paketini al sonra da 1 sb temizle her deneme fulle baya reklam yaptım gibi ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

• kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk K kullanıcısına yanıt

sağolun hocam adamları aradım bugün 3 kere açan olmadı dersleri tekli alma şansımız yok galiba

• organiği halledin önce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.