Şimdi Ara

ORGANİK KİMYA VE BİYOLOJİ FULLEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangi denemeler çözülmeli? ve organiğin yarısı daha bitmedi nasıl ve nerden çalışmalıyım?

• Bence biyoloji ve kimyayı fulleme hedefi realist olan biri bunları bilmeli.Hatta başkalarına tavsiye veriyor konumda olmalı, hele ki 25-30 gün gibi kısa bi süre kalmışken.lla tavsiye verecek olursam palme organik kimya SB kullanmalısın
  • O sence. Çözüyorum onu zaten onun dışında klasik şeyler söylemeyin. Ayrıca bilmek zorunda değilim ilk kez sınava giriyorum sonuçta burda 2 3 yıl girenler varken tavsiye vermek bana düşmez bence.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116706035&p=1&anchorToGo=116706035#116706035

Troller dökülmeye başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amacınız ne son kısmı tam anlamadıgımı fark ettim ve tekrar baştan aldım evet tepkimelerden itibaren. bitti deyince bitmiyormuş
  • aynı hedef bende var kanki hata bende kimyanın tamamını fulleme var biyolojim bitti kimyadan tekrar etmem gereken konular var şuanda ikisinden +20 yapıyorsun dimi?
  • kimyada 20 oldu en fazla ama biyolojide evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Organik kimya
    4 yıl önce açıldı
    TYT Biyoloji Biyotik vs Palme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • itsmedamla9 İ kullanıcısına yanıt
    hangi konuyu yapamamışsın bi bak neden yapamadığına da bak konu eksiği varsa tamamla.

matematiğin nasıl?
  • matematik 3-4-5in ortasında 30+ diğer denemelerde 38 felan geliyor 40ı zorlamak hedefim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmedamla9 -- 27 Mayıs 2016; 11:03:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.