Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ebabil__

1 ay içinde birinin cevap vermesini umuyorum
    Güncel kalsın

Alıntıları Göster
    Mercedes mi, renault mu diye sormuşsun dostum. Sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 17 Şubat 2019; 16:42:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Turkiye’deki Netflix kullanicilari mi izleyebiliyor? Yurtdisindan izlemeye calisiyorum ama film bende gozukmuyor. Sadece ilk film gozukuyor. Hesap Premium Ultra.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Mercedes mi, renault mu diye sormuşsun dostum. Sence?

Alıntıları Göster
    İkisini de daha önce kullanmadım, hanginin mercedes olduğunu bilsem sormazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Ulen netflix aşırı yavaş ya çamur gibi gösteriyor bir tek bende mi sorun var
    Google chrome ile en fazla 720p izleyebiliyorsunuz. Bir uzantı ile 1080p izlenebiliyor o kadar. "Netflix 1080p google chrome" diye aratın.

Windows 10'un kendi netflix uygulaması daha başarılı. Ayrıca microsoft edge ile 1080p izlenebilir.

Ctrl - alt - shift - d tuşları ile kaliteyi öğrenebilirsiniz.
  • Beyler netim iyi olduğu halde görüntü kalitesi çok kötü neden böyle bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Tabi ki o yürek onlarda yok 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Google chrome ile en fazla 720p izleyebiliyorsunuz. Bir uzantı ile 1080p izlenebiliyor o kadar. "Netflix 1080p google chrome" diye aratın.

Windows 10'un kendi netflix uygulaması daha başarılı. Ayrıca microsoft edge ile 1080p izlenebilir.

Ctrl - alt - shift - d tuşları ile kaliteyi öğrenebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    TV den bahsediyorum hocam. Diğer filmlerde sıkıntı yok bu filmde görüntü leş

• Lxde kullanıcısına yanıt
    Servis sağlayıcıları NETFLIX e hız sınırlandırması yapıyor. VPN kullanarak görüntüyü iyileştirebilirsiniz.

• Efendim ben gidip para verip izledim geçen hafta. Şunu net olarak söyleyebilirim, bedava izlenecek film değil. O yüzden boşverin netflx falan uğraşmayın. Zamanınıza yazık.
  • netflixte 4 kişi grup kuralım 10 tl den kullanalım 1 ay 4k hesabı

katılmak isteyenler mesaj atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdartaziz -- 17 Şubat 2019; 18:52:17 >
  • İyi yav bu filmi izleyerek bu ay beleşe getirdik bu platformu

• Hocam Kredi Kartı ile hakkımı doldurdum, Sanal Kart ile denesem ücretsiz olur mu ?

Aynı hesapdan 2-3 kredi kartı ile ücretsiz kullanıla bilir mi ?
  • Haberde duydum sinemacılar ağlıyormuş sinemanın tanzimi oldu buda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melange

TV den bahsediyorum hocam. Diğer filmlerde sıkıntı yok bu filmde görüntü leş

Alıntıları Göster
    Tv'de bende de aynı.
  • Az önce izledim yorumum klişe olacak, beklentinin çok altında bir film. Kıvanç'ın o Adanalı hâl ve tavırları hariç akılda kalır bir yanı yok. Bazı filmleri bir kaç sefer izlersiniz ya buna bir bile lütûf bence. O kadro için basit bir film. Paralar nasıl ödendi/ödenecek soru işareti.

• izlemeyenler için söylüyorum. özgü namalı çık başka bir kız koy. cem yılmazı çık kıvanç tatlıtuğu koy.pısırık bir enişte. (tolga çevik )%80 aynı.

• Netflix de diğer bütün filmler açılıyor,ama bu film açılmadı, yüklenmiyor.Neden acaba?

• Görüntü kalitesi ile ilgili olarak Netflix tek kişilik uyelikde yayın HD değil diye biliyorum

• Gece saat 03:00 da 100 mbit netle ilk yarısı cd kopyası kalitesinde oynadı resmen,filmde vasat üstelik ilk filmi bayılarak izledik ama 2. si yapmış olmak için yapılmış vasat bir filmden başka bir şey değil maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.