Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın karakteri hoşuma gitmiyor. Özellikle siyasi yanı komedi tiplemelerindeki para için herşeyi yapan uyanıkçı tiplere benzetiyorum.

O yüzden bu ikinciyi web'ten bulup indireceğim. Netflix ise zaten piyasa olmuştur. Görsel arama yapıp film afişinden bulup hemen korsan paylaşımdan kaldırtıyorlar ama afiş koymayan siteler de var ;)
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Uygunsuz sahne yok, küfür en fazla arada ağzını yuvarlyarak a koyayım diyor falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix'ten rahatsiz olanlarla ubere karşı çıkanlar aynı kafanın ürünü... Bi bitmediniz ulan

• Netflix reklamı güzel yaptı

Reklam vermeden herkesin kendinden konuşmasını sağladı

Belki bu işten netflix zarar etmiştir, daha vizyonda olduğundan yüksek ücret ödemiştir ama bir çok kullanıcı kazandı, reklamı oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir başlangıç oldu sinema için... Nasıl ki muyap bitti, bu mısır tüccarı sinema sömürücülerini de bitirecekler. Filmler de online platforma taşınacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

(720*480) yazıyor.bu 720p anlamına mı geliyor?

720p anlamına geliyorsa 1080p nasıl yapabilirim?
    1280×720p
    1920×1080p

Eklenti bile kursan ciddi anlamda sorun var netflix te.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Yok hocam iş yerinin borcu varmış asgari ücret ama 1-2 ay geç ödüyorlar, 1-2 ay sonra her ay maaş verilecekmiş :)
  • Filme zaten gitmeyecektim. Geçen gün Netflix'den izledim geçtim. Film bence olmamış puanım 6,5.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum 2.5 ay sonra ödeyeceklerini ama tabi siz içindesiniz olayın siz daha iyi bilirsiniz. :)

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Banada öyle söylendi bakalım 2.5 ayı bitti Mart ayında maaş almaya başlayacağım, borçlar ödenince kalan 2.5 ayı da vereceklermiş. en kötü 2.5 - 3 aylık maaş alamadan çıkarım
    Piyasada iş yok, iş bulmak cidden çok zor
  • Korayöztürkwalk kullanıcısına yanıt
    alemin akillisi sendin demi :))) bedava olan şeyi parayla satmaya çalişmak nedir ya. sana bi abi tavsiyesi netflixden kart bilgilerin 6ay silinmiyor. avantadan para kazanma peşindesin ama hesabı alan kişi hesabin şifresini deyiştirirse aylarca izler sende parasi ödersin :) cin olmadan adam çarpmaya çalışma

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Yok hocam iş yerinin borcu varmış asgari ücret ama 1-2 ay geç ödüyorlar, 1-2 ay sonra her ay maaş verilecekmiş :)
    bende pek sanmiyorum 2 ay sonra maasi vereceklerini fakat icinde umut varsa devam et fakat pek umit verici sonuc olacağını sanmiyorum. 2 ayin sonunda olacak ya iflas ettik ya da en olumlu sonuc -oglum durum ortada sende goruyorsun o yüzden 2 ay calissanda 1 ay kadar parani verebiliyoruz vs gibi sonuc olacak gibi duruyor bu da en iyi ihtimali

• ÖzelÜyelik kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan başka bir imkanım yok ki ya evde oturup oyun oynayacağım yada çalışacağım. Tek kaybım 8 saat mesai ve yol parası :)

Bakalım ne olacak 2.5 aylık maaşı 1 sene den önce alabileceğimi sanmıyorum ama 2.5 ay sonra kesin her ay maaşımı alacağım :)
    profilne simdi baktim ayni meslekteyiz sayilir is cokta boyle belese alavera dalavera isler cok, grafik tasarim diye girersin amelelik yaptirirlar onada ben gelmem o yüzden is cokta amele gibi yapinca var.
    eger calistigin iş yerinde yazili kagit uzerinde yani resmi olarak kayitliysa hukuki olarak alabileceksen devam et ama resmi kayitlarda yoksa devam etme. devlet isine kapagi atmaya bakalim takip edelimde :)

• ÖzelÜyelik kullanıcısına yanıt
    Grafik,Matbaa ile ilgili sektörde çalışmıyorum,özel bir yerde muhasebe de çalışıyorum SGK da sigortam vs yatırılıyor resmi olarak problem yok :)
    Devlet işine girebilirsem zaten asgari ücret den çok daha iyi para kazanırım :)
    Maalesef işler kötü.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Sanal kart?

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

alemin akillisi sendin demi :))) bedava olan şeyi parayla satmaya çalişmak nedir ya. sana bi abi tavsiyesi netflixden kart bilgilerin 6ay silinmiyor. avantadan para kazanma peşindesin ama hesabı alan kişi hesabin şifresini deyiştirirse aylarca izler sende parasi ödersin :) cin olmadan adam çarpmaya çalışma
    Siz beni yanlış anladınız ben kartla bedava hesap açıp satmıyorum öyle olsa yalnız 1 tane satabilirim ve dediğiniz şeyler başıma gelebilir. farklı bir formül kullanıyorum ve meslek sırrı :)
  • Tam bu filme gidecektim Netflix den izledim iyiki gitmemişim. Değmezmiş.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.