Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ben 100mbps alıyorum 360p olarak izledim en son çare olarak mobil veri üzerinden izleyebildim 1080p olarak.Telekom bant kısıtlaması yapıyor netflix'e.
  • L.Hamilton kullanıcısına yanıt
    360p izleyip izlemediğimi nasıl anlarım ?
  • film yapımcılarının gösterdiği tepkiye bakar mısınız bu organize işler olayı için

"Maalesef yaşanan gelişmeler benzer sınırlama ve düzenleme konusunda ülkemizde kanun yapıcının acilen devreye girmesi gerektiğini göstermektedir. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız ve Kültür ve Turizm Bakanımızın Türk Sinemasının gelişimi için bizzat tam destek verdiği bu dönemde yaşanan durum, sadece gişe kaybı değil ülke sinemasına vereceği hasar nedeni ile milli menfaatlerimiz açısından bir yapımcının kar-zarar perspektifini çok aşan boyutta, büyük bir risktir."
    ctrl+shift+alt+q

İndirdim anasını satim ben. Artık yükselmiyor 720p yukarısına, netflix api değiştirdi eklentiler öldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 18 Şubat 2019; 0:50:48 >
  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    (1280x720) Bunu nasıl 1080p yapacağım :D

Ayarlarda en üst versiyon seçiliydi bilemedim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 18 Şubat 2019; 0:51:49 >
    Valla edge hariç yapaman biliyorum(eklentiler patladı) birde akıllı tv yoksa(4k dahil) yani bildiğim bu akıllılar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 18 Şubat 2019; 1:6:53 >
  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    Sana bir şey diyim mi Türk Telekom kaynaklı Netflix'i cidden engelliyorlar ben çok etkilenmedim 720 de izleyebildim, Vodafone,Türknet,Süperonline Kablonet ne durumda ?
  • Yandex diske felan kaydedip atar mısınız link 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix ultra hd 4k gruba ortak arıyorum
    1 aylık 10 tl
    Pm atabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatim bu kadar rezalet sacma sapan konusu dahi olmayan film ilk defa izledim. Yazik ömrümden 2 saat boşuna gitti

• arkadaşlar niye boşuna tartışıyorsunuz ?

Koreliler, Türkiyedeki sinema sektörünü bitirmiyorda , netflix vizyondaki filmi satın alınca mı Türkiyedeki sinema sektörü bitmiş oluyor

Arkadaşlar ya gerçekten gündemi iyi takip etmiyorsunuz ya da gerçekten cahilsiniz. Türkiyede film sektörü tekel haline geldiğinde Türkiyedeki sinema sektörü ölmüştü.
    Yılmaz erdoğan ilk golü attı, eğer tutarsa siz ozaman görün curcunayı.
  • cinemaximum tekelinde dönüyor zaten filmler iyi olmuş 30 dk reklam gösteriyolar
  • Izledim, TIRT bi film, iyiki sinemada izlemedim

• Boşuna izlemeyin zaman kaybı.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    EV bilgisayar varken ona para verilmez
  • Buraya yazıyorum tüm tarih not etsin
    Tiyatro nasıl tv çıkınca bittiyse sinemada internet çıktığı için bitti bitecek NOKTA.

• Lene kullanıcısına yanıt
    Turkiye'de yaşayıp hala haktan mı bahsediyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.