Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evde manitayla izlemek > sinemada manitayla izlemek

27 TL aylık üyelik < 150-200 TL (yemek+sinema)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 18 Şubat 2019; 11:30:6 >
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    evde işte nerdeyse 1 yıldır arkadaşlarla netflix izliyoruz üye arkadaşlar 4 kişiyiz 2 kişi ben dahil TT den internet hizmeti alıyoruz.netflix de ara ara çamura dönsede görüntü genellikle 720p-1080p arası izliyorum (tv,tablet wifi den bağlanıyor , masaüstü pc kablolu)tüm filmi kötü kalitede izlediğim hiç olmadı ki tv 2 diş çekiyor modeme biraz uzak yinede 720 p yi toparlıyor bir süre sonra TT nin bandwidth throttling uyguladığını düşünmüyorum.belki sunucu düzeyinde veya çok izlenen içeriklere özel durumlar oluşabiliyordur.not:evde kullandığım hat vdsl 2 hız 24mbit tam 24 mbit alabiliyorum.
  • Eski organize işler ile alakası yok. Ne o tat var nede konu. Yılmaz Erdoğan'ın ses değiştirip konuşması tam bir felaket. Konu o kadar sıkıştırılmış ki çok gereksiz bölümler var. Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi oyunculuk sergilemiş. Ezgi Mola filme hiç gitmemiş. En güzeli Yılmaz Erdoğan sinemacılara ters köşe yaptı Netflix ile Netflix inize sahip çıkın
  • Dün akşam hiltown da izledik, gişeye bilet fiyatı sordum 1 kişi 32₺ dedi hemen Hepsiburada uygulamasına girip 15₺ den iki bilet aldım anında kodlar telefonuma geldi.

Kodları verdim görevliye biletimi aldım girdik salona izledik, bence ortalamanın altında bir film olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

evde işte nerdeyse 1 yıldır arkadaşlarla netflix izliyoruz üye arkadaşlar 4 kişiyiz 2 kişi ben dahil TT den internet hizmeti alıyoruz.netflix de ara ara çamura dönsede görüntü genellikle 720p-1080p arası izliyorum (tv,tablet wifi den bağlanıyor , masaüstü pc kablolu)tüm filmi kötü kalitede izlediğim hiç olmadı ki tv 2 diş çekiyor modeme biraz uzak yinede 720 p yi toparlıyor bir süre sonra TT nin bandwidth throttling uyguladığını düşünmüyorum.belki sunucu düzeyinde veya çok izlenen içeriklere özel durumlar oluşabiliyordur.not:evde kullandığım hat vdsl 2 hız 24mbit tam 24 mbit alabiliyorum.
    Forumdaş pekala anlamadığım şey şu, 50mbps hızında fiber FTTB kullanıyorum. Türk telekom speed testte 50mbps yi de görmeme rağmen netflixte görüntü çamur oldu dünkü izlediğim filmde.. Şu da var bütün filmlerde aynı durum geçerli değil ultra hd filmlerin bazılarında 2160p ile de izliyorum ancak dünkü organize işler filmini izlemek biraz eziyet oldu görüntü açısından bunu diyebilirim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 18 Şubat 2019; 10:59:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Nasıl böyle hızlı gelebiliyor.. Hemde halen sinemalarda.
    Millet para verip izliyor.. Bu haksızlık.
    Biz bedava mi izliyoruz?

• uykr kullanıcısına yanıt
    Yav He ya. He... Amma Uzattınız.. He sen Para verip izliyorsun.. Ölücü kardeşim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iko81

Maalesef türk Telekom netflix'e gizli sınır koydu. Forumda konusu mevcut.
    Akşam 8 gece 1 arası netflix'e erişimi azaltma yapıyor.

Alıntıları Göster
    Bu yuzden mi dun aksam tum filmi dusuk cozunurlukle izledik biz?

• quote:

Orijinalden alıntı: habib_723

Forumdaş pekala anlamadığım şey şu, 50mbps hızında fiber FTTB kullanıyorum. Türk telekom speed testte 50mbps yi de görmeme rağmen netflixte görüntü çamur oldu dünkü izlediğim filmde.. Şu da var bütün filmlerde aynı durum geçerli değil ultra hd filmlerin bazılarında 2160p ile de izliyorum ancak dünkü organize işler filmini izlemek biraz eziyet oldu görüntü açısından bunu diyebilirim sadece.

Alıntıları Göster
    Yoğunluktan ilk gün izleyememiştim. Video yüklenmiyordu. Dün filmi indirerek izledim. Görüntü gayet netti. (tablet için)

• filmin ilk 30dk izledim rezil otesi degil 12TL ben bu filmi bedava izlemeye bile gitmem vakit kaybi
  • bence filmi konuşmayı bırakıp netflix te neler izlenir, tavsiye dizi filmler nedir, ona bakalım. le casa de papeli çok duymuştum.ona başladım.bi solukta 5 bölüm bitti bile.güzel ve sürükleyici. başka önerisi olan deneyimli arkadaşlar?
  • filmi sinemada izledim. netflixe düştüğü için izlemeyenler adına seviniyorum. filme gittik arkadaş 23 dakika reklam olur mu? adamın biri kalktı montuyla projektörü kapattı. bi kadın kalktı ayakta protesto amaçlı alkış tutmaya başladı, sonra epey bi millet kalktı bağırdı çağırdı. ben o ara hangi filme gittiğimi unuttum yeminle. film arası 10 dakika ara verildi, sonra 12 dakika daha reklam izledik. 20:30'da başlayan film gece 11buçuğa doğru bitti.
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    hocam bunlar gibi vod hizmeti sağlayan hizmetlerde bir çok kaynaktan aynı video bilgisi çekildiğinde en uç sistemlere ulaşmasında sorun oluyor.örneğin siz ankarada sınız ama gidip izmir gibi bir lokasyondan o içeriği çekmeye çalıştığınızda gecikme veya görüntü ses kaybı yaşanması muhtemel.burada popüler içeriklerin uç sahalara yayılmaları gerekiyor ki böyle bir sistemde support olarak görev yapmıştım ve bir çok kere müşterilere hizmet verirken sorun olduğunu veya içeriğin uç noktalara kopyalanamadığını(çok uzun sürebiliyor ,kapasiteden dolayı veya sunucudaki uygulama kaynaklı işlem yapılamıyor) görmüştük.bunun çözümü netflix te nezaman tam olarak uç noktalara içerikleri tam olarak kopyalar ozaman latency ler düşer ve görüntü/ses kalitesi artar.
  • cntzlm kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • house of cards
    The crown

Black Listh

shooter

The 100
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

yorumları okuyorumda bir aklı selim insan yok hepiniz mi ölücüsünüz, sinemanın tadı ayrıdır evde izlemenin ayrı. evinizde dev perde ve düzgün bir ses sistemi ile geniş tv koltuğu varsa bilemem tabi.
    O kültür dediğin uzuun zaman önce hanzo tipler yüzünden yok oldu.

* Telefonun ışığını gözüne sokanlar,
    * Yemeyi-içmeyi bilmeyenler,
    * Öksüren - aksıran - tıksıran - burnunu çekenler
    * Vik vik konuşan, dikkat dağıtanlar

Bunlar işte hep o sinemeda sinir bozuyor.

Montla sinemaya girmek tam bir işkence. Koyacak yer yok, arkana koysan olmuyor kucağında tutsan olmuyor.

* Hele bir de çocuğunuz var ise sinema hayal, evde rahatça izlersin.
    * Para verdiğin sinemada izlediğin sayısız reklam.
    * Fahiş yiyecek - içecek fiyatları. Ben şahsen yediklerimi salonda yeseydim içseydim - ki alkol de alamazdım- herhalde 50 tl verirdim ekstradan en az.

Öyle yorum yapıp atlamadan önce genel bir düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 18 Şubat 2019; 12:36:53 >

• C.tesi öğlen gittik filmle. akşam ise bu konuyu gördüm. Neyseki 2 kişi 22 lira verdik. Ayrıca film ilkine göre çok kötü. Sadece Kıvanç rolünün hakkını vermiş. Çok başarılı.
  • Ben netten bulup indirip izledim desem şaşırmazsınız herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

O kültür dediğin uzuun zaman önce hanzo tipler yüzünden yok oldu.

* Telefonun ışığını gözüne sokanlar,
    * Yemeyi-içmeyi bilmeyenler,
    * Öksüren - aksıran - tıksıran - burnunu çekenler
    * Vik vik konuşan, dikkat dağıtanlar

Bunlar işte hep o sinemeda sinir bozuyor.

Montla sinemaya girmek tam bir işkence. Koyacak yer yok, arkana koysan olmuyor kucağında tutsan olmuyor.

* Hele bir de çocuğunuz var ise sinema hayal, evde rahatça izlersin.
    * Para verdiğin sinemada izlediğin sayısız reklam.
    * Fahiş yiyecek - içecek fiyatları. Ben şahsen yediklerimi salonda yeseydim içseydim - ki alkol de alamazdım- herhalde 50 tl verirdim ekstradan en az.

Öyle yorum yapıp atlamadan önce genel bir düşünmek lazım.

Alıntıları Göster
    Yazdıklarının çoğu doğru fakat son cümle yakışmamış.

Genel olarak düşünceksen benim gittiğim mahalle sineması ve o söylediğin olumsuzlukların hiç biri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARTALIZMA -- 18 Şubat 2019; 13:5:10 >

• Dusmusse izleyin neden bu kadar olay oldu gercekten anlamis degilim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.