Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinemacılık biteceeeek... Bitmeye mahkûm... Artik hersey nette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix vpn ile açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

film yapımcılarının gösterdiği tepkiye bakar mısınız bu organize işler olayı için

"Maalesef yaşanan gelişmeler benzer sınırlama ve düzenleme konusunda ülkemizde kanun yapıcının acilen devreye girmesi gerektiğini göstermektedir. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız ve Kültür ve Turizm Bakanımızın Türk Sinemasının gelişimi için bizzat tam destek verdiği bu dönemde yaşanan durum, sadece gişe kaybı değil ülke sinemasına vereceği hasar nedeni ile milli menfaatlerimiz açısından bir yapımcının kar-zarar perspektifini çok aşan boyutta, büyük bir risktir."
    Maddi çıkarlarına ters, vatandaşın lehine bir şey olduğunda milli-yerli-cumhurbaşkanı üçlemesiyle atağa geçen böyle vampir kesimleri her zaman oluyor. Übere karşı çıkıp aynı üçlemeyle saldıran taksiciler gibi. Bunlarda onlardan cesaret almış. Umarım sonu über gibi olmaz.

• netflix adına güzel bir olay fakat anlamadıgım daha 2 hafta oldu sınemadan gereklı karı almadan netflıxe satması bana ılgınc geldı. demekkı netflıx baya ıyı para odemıs kı adamlar sınemadakı ızlenmeden vagecmısler. ayrıca netflıxe verılınce dogal olarak butun korsan onlıne sıtelerınede dusmus oluyor.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    “Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazıp yönettiği filmin neden vizyondayken Netflix'te yayınlandığı konusunda BKM, filmin yüzde 20 ortağı olan CJ CGV Co'nun sahibi olduğu Mars Entertainment Group ve Netflix yetkilileri aralarında yapılan gizlilik sözleşmesinden dolayı bir açıklama yapmadı.”

İyi de habere göre filmin %20 ortağı Mars grup (cinemaximum) ile netflix arasında yapılan sözleşme diyor. Yılmaz Erdoğan’ı direkt bağlayan bir durum da değil gibi. BKM ve %20 ortağı CJ CGV Co(Cinemaximum) film vizyondayken Netflix ile anlaşıp 3.haftasında yayınlanmak koşuluyla satmış gibi duruyor. Olan sinema zincirlerinden çok yerel sinema salonlarına oldu. Zaten oldukça az olan seyirci bu filme neden gitsin ki? Boxofficeturkiye’ye göre yüksek satıda kopyayla 422 lokasyonda vizyonda gözüküyor. Haftasonu izleyici sayısı çıksın bakalım ne kadar düşmüş seyirci sayısı

• Dün netflixte izliyim dedim arkadaş film tamam güzel ama 50 mbit hızda bu kadar kötü görüntü mü olur diyor insana. Netflix bu film için hangi lokasyonu kullanmış acaba başka filmlerde ultrhd (4k) görüntüsünü cam gibi izleyebiliyorsunuz. Dün filmi izleken grüntünün kötü olmasının olası nedenlerini sıralıyım.
    1) Türk telekom Netflixe bandwidth throttling uygulaması yapmış olabilir.
    2) Netflix Bu film için bir çok kişinin aynı anda bağlanacağını hesap edemeyip sunucuları yetersiz geldi(pek inandırıcı gelmiyor)
    3) Akşam saatlerinde film izlemenin işkencesi yönünden netin zayıf olması teorisi( Hız yerel lokasyonda 50 mbps yi rahat görüyor)
    4) Fast.com sitesi testinde hız 25-26 mbps olarak gözüküyor.(netflixin genelde tutarlı olduğunu düşündüğü site) Bu değere rağmen görüntü kötü.
    5) Film HD kategorsinde idi ancak Görüntü 480P dolayında olmasını yukarıdaki bir takım neden veya nedenlere bağlıyorum. Film güzel ama görüntü berbat.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ben görüntü kalitesinden tahmin ettim çünkü berbat çamur gibiydi belki daha da düşüktür bilgisayrdan açmadığım için göremiyorum kaliteyi.

• habib_723 kullanıcısına yanıt
    Telekom bandwith throttling uyguluyor ben 100mbps ile 360-480p arası bir şey izledim sonra Turkcell ile kişisel erişim noktasından bağlanınca 1080p ye çıktı.

• L.Hamilton kullanıcısına yanıt
    Netflix izlerken çark+alt+shift+ D veya S yap orada çözünürlük yazacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beğenmedim ilki kadar değil

bknz: ya bu dolap her zaman mı işe yarar arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Buraya yazıyorum tüm tarih not etsin
    Tiyatro nasıl tv çıkınca bittiyse sinemada internet çıktığı için bitti bitecek NOKTA.
    Siz gitmeyince tiyatro bitmis mi oluyor?

• Sinemada asla seyretmezdim malum nedenlerden dolayı.

Braz baktım akşam yarısında uyumuşum.

1. si 10 üzerinde 8 se bu 2 bilemedin 2,5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 18 Şubat 2019; 12:27:17 >
  • etimonster kullanıcısına yanıt
    Para verip izlenecek film değil iki kişi gitsek 70-80 tl tutuyor 30 liralık netflix ile izledim ama cidden para vermeye değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: L.Hamilton

Telekom bandwith throttling uyguluyor ben 100mbps ile 360-480p arası bir şey izledim sonra Turkcell ile kişisel erişim noktasından bağlanınca 1080p ye çıktı.
    Türk telekom fiber routere vpn eklemesini bilmediğimden bir şey yapamıyorum bir de dns lerini değiştirebilseydim yine sıkıntı olmazdı herhalde
  • En son ne zaman sinemaya gittiğimi hatırlamıyorum bile. Ses berbat ve çok yüksek, reklamlar bıktırıyor, bir de amaçları film seyretmekten çok başka şeyler olanlar da eklenince hiç çekilmez hale geliyor.

Bu düşüncem nedeniyle gitmiyordum, demek ki milim ilerleme yok. Evde aç, seyret. Oh mis
  • Bence akıllıca bir hamle oldu. Filmin 10 günlük hasılatı bile gayet iyi, maliyetini kurtarmıştır insanlara para kazandırmıştır. Adam, derdim para kırmak değil saloncuyu hizaya getirmek, haddini bildirmek demeye getiriyor aslında. Ha işe izleyici gözünden halk gözünden bakınca da iyiliği kralını yapmış oldu. Mevzu sırf filme para verip girmek değil abi, bugün iki kuru kellenin sinemaya gidiş gelişi 100 liraya patlıyor. Oturur evinde paşa paşa izlersin işte! Ha bundan sonra böyle devam eder mi? Etmez bence. Bu bir misillemeydi, gözdağıydı ve bence hedefini buldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 18 Şubat 2019; 9:48:13 >
  • Normal bir durum film kesinlikle berbat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sinemada 2.haftasındayken bir filmi online streaming şirketine satmak bana göre 2.5 milyon izleyiciyi enayi yerine koymaktır. Madem öyle bir yiğitlik yapıp halk kahramanı olacaktın, o zaman en başından Netflix’e satman gerekirdi. Mars Entertainment Group’un yerinde olsam BKM filmlerini bundan sonra salonumda yayınlamam. Filmin Netflix’e eklenmesi Mars’ı pek zarar ettirmez ama Mars’ın BKM filmlerini yayınlamaması BKM için çok kötü sonuçlar doğurur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • azcık sosyalleşin yahu nedir bu evde evde, al manitanı git cıkıstada bir yemek ye hava al eve dön
    iyice asosyal olacaksınız
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    valla bu ülkede her şey beklenebilir. Sonu paypal, booking gibi falan olmasın da
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.