Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Be All My Sins Remembered

Sanal kart?
    sanal kartla hesap açılabiliyormu ben yapamadım çünkü :)
  • Korayöztürkwalk kullanıcısına yanıt
    Açılmaması için bir sebebin olduğunu düşünmüyorum, arkadaşın cevap verdiğini satıcı dostumuzun türünden pek çok kişiyi görüyorum; sanal kart ile hesap açıp 6-7 liradan 4 kişiye satıyorlar.
    Daha önceden bir deneme hesabı açtıysanız sizi cihazınızdan ve IP adresinizden tespit ediyorlardır hocam, VPN kullanarak başka tarayıcıdan denemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be All My Sins Remembered

Açılmaması için bir sebebin olduğunu düşünmüyorum, arkadaşın cevap verdiğini satıcı dostumuzun türünden pek çok kişiyi görüyorum; sanal kart ile hesap açıp 6-7 liradan 4 kişiye satıyorlar.
    Daha önceden bir deneme hesabı açtıysanız sizi cihazınızdan ve IP adresinizden tespit ediyorlardır hocam, VPN kullanarak başka tarayıcıdan denemenizi tavsiye ederim.
    Sanal kartları tespit ediyorlar benim elimde bahsettiğim platformlarda akrabalarımın kartlarını kullanarak acacagım 20 hesap var ve sonuçta buda bir hizmet indirim çeki satanlara kızmıyorlarda banamı kızıyorlar daha önce deneme kullanmış insanlar ucuz ucuz kullansın istiyorum hatamı ediyorum :) ayrıca 1 hesap'ı yalnızca 1 kişiye satıcam 4 kişi kullanabilicek buda kişi başı 3.75 kuruşa alıyor demek normali 10 tl ye gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korayöztürkwalk -- 17 Şubat 2019; 23:21:24 >

• Korayöztürkwalk kullanıcısına yanıt
    Denemediğim için bilmiyorum. Ben bunu yapmanızı eleştirmiyorum ki, tespit ettiğim durumdan bahsediyorum ve lütfen, bu yaptığınızdan bir iyilik, hatta bir atıfetmişçesine bahsetmeyin; bunu para için yapıyorsunuz, tıpkı o çekleri satanların o sayısı iyilik adına yapmadığı gibi.
    Tekrar belirteyim, bunda bir sorun görmüyorum; istediğinizi yapabilirsiniz, doğru veya yanlış demek kimsenin haddine değil, kaldı ki doğru ve yanlış kavramları bu denli subjektifken mutlak bir doğru veya mutlak bir yanlıştan bahsetmek çok zor.

• iyi ki mısır + bilet 40 tl şeklinde sinemaya gitmememişim film acayip vasat.
  • Be All My Sins Remembered kullanıcısına yanıt
    haklısınız zaten sizin için söylemedim mesajını alıntıladığınız ilk arkadaş içindi suçmu sözü. neyse vereyim mi 1 hesap :D sana 10 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korayöztürkwalk

haklısınız zaten sizin için söylemedim mesajını alıntıladığınız ilk arkadaş içindi suçmu sözü. neyse vereyim mi 1 hesap :D sana 10 tl
    Hâlihazırda bir üyeliğim var hocam; ama bu nazik teklif için teşekkürler.

• Beyler Değerli bir abim'den Netflix hesabını hediye olarak aldım.

Şimdi Sazan Sarmalı filminde denedim önce %99 loading de 30 saniye kaldı şimdi sıkıntısız takılmadan devam ediyor. 1080p olarak ayarlı olması lazım ama emin değilim.
    1080p olup olmadığını nasıl anlarım ?

Şuan problem yok VPN açmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Nasıl böyle hızlı gelebiliyor.. Hemde halen sinemalarda.
    Millet para verip izliyor.. Bu haksızlık.
    Olayin asli şu: Mars sinema ile yerli yapımcılar kapisinca filmin gösterimi ertelendi. O arada, sinema gösterimi de riske girince Yilmaz Erdoğan film haklarını netflixe satmış. Yayına gireceği tarih de 16 subat olarak cok önceden belirlenmiş. Bu filme ozel bir durum oldu...

• dostlar; netfliks fiyatı 40 TL olan ultra HD hesabıma ortak arıyorum
    gelmek isteyen olursa 1 aylık 10 TL şeklinde faydalanabilir. pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korayöztürkwalk

sanal kartla hesap açılabiliyormu ben yapamadım çünkü :)

Alıntıları Göster
    Kartin 2-3 tl limiti olması gerek.

• Ayın enparalısı olan Enparalı arkadaşlar biliyorunuz spotify ve netflix ücretlerinn yarısı da enpara dan. Bu nuda hatırlatayım dedim :) Artık 25 tl sanırım bir bilet normalde 10 tl lere düşer herhalde. .sen üreticiye artislik yaparsan kimin güclü olduüunu şakkk diye suratına patlatırlar. E sinemecılar siz sadece mısır satın belki film de oynatırsınız arada:)
  • redoksan kullanıcısına yanıt
    Sinemacılar fena patlaadı :)

15 lira Netflix sınırsız izle :)

sinema gitsen tek kişi 35 - 40 lira dan aşşağı çıkamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cermin007

Torrentlerde her tür versiyonu var şu an.
    Torrent kullanmayı beceremedim. Utorrent indirdim. Gerisini yapamadım. Bizden geçmiş.

• Hocam şimdi sen bunu yazdın ya. Bizim forumun meşhur ölücüleri sevinçten moonwalk yapıyor
  • https://forum.donanimhaber.com/netfilix-blutv-s-sport-plus-aylik-uyelikler-15-tl-hemde-4-kisilik-en-yuksek-paket--137188443#137188443

Yukarıdaki konuyu öne cıkaran arkadaşlara 4 kişilik 1 aylık netfilix üyeliğini 7.5 TL ye vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

Kredi kartı şirketi kart limitinin güvence bedelini almak için yetersiz olduğunu bildirdi. Lütfen farklı bir kart kullanın. BU UYARİYİ NİYE ALİYORUM
    Kartta 3-4 tl limit olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Beyler Değerli bir abim'den Netflix hesabını hediye olarak aldım.

Şimdi Sazan Sarmalı filminde denedim önce %99 loading de 30 saniye kaldı şimdi sıkıntısız takılmadan devam ediyor. 1080p olarak ayarlı olması lazım ama emin değilim.
    1080p olup olmadığını nasıl anlarım ?

Şuan problem yok VPN açmadım.
    Goruntu bende çok.kotu neden olabilir normalde netflix dizilerini hd olarak.izliyorum internet hızı da iyi.

• RuiNatioN kullanıcısına yanıt
    Tartışmaya değmezsin.
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Sazan Sarmalı filminin 45. dakikasını izliyorum 45 dakikadır hiç takılmadı sadece ilk açtığımda 30 saniye kadar takıldı muhtemelen 1080p izliyorum 4K monitörüm ve televizyonum yok.
    Film izlerken 50Mbps internet speed test yaptım görüntü kalitesi güzel bende şimdilik problem yok. Benim HAT kalitem çok iyiymiş belki ondan etkilenmiyorumdur yada Türk Telekom bölgesel olarak bant genişliği düşürüyor olabilir. Ankara Altındağ da ikamet etmekteyim.

Organize Işler 2 Netflixte Yayında

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.