Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdide netflix recep ivedik 6'yı 3.5 milyon euro'ya almaya çalışıyor haberleri patlak verdi

valla netflix kesenin ağzını mı açtı ne oldu anlamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

Heeeyt ülkeye bak bee... 80 milyon insanı ilgilendiren hayvan hakları yasası ayyyyylardır meclisten geçmiyor/geçemiyor, ama 75.000 istanbul sosyetesi + sinema sahiplerini ilgilendiren mısır yasası iki günde imzalanıyor :) Kurdun dişine kan deydiiii
    Millet meclisi değil lobiler meclisi mübarek.

Özellikle bankalar ve avukatlarla alakalı kanunlara dikkat edin, 1 hafta olmadan anında çıkıyorlar.
  • 6 aydır Netflix üyeliğim var. Süper bir hizmet, aldıkları para verdikleri hizmetin yanında hiçbişey. İmkanı olan kardeşiyle, komşusuyla ortaklaşa üye olsun. Bir paket sigara fiyatına kaliteli yayın, kaliteli ses, kaliteli içerik izlemek show haber, survivor, magazin yada beyaz tv de spor programı izlemekten daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

O kültür dediğin uzuun zaman önce hanzo tipler yüzünden yok oldu.

* Telefonun ışığını gözüne sokanlar,
    * Yemeyi-içmeyi bilmeyenler,
    * Öksüren - aksıran - tıksıran - burnunu çekenler
    * Vik vik konuşan, dikkat dağıtanlar

Bunlar işte hep o sinemeda sinir bozuyor.

Montla sinemaya girmek tam bir işkence. Koyacak yer yok, arkana koysan olmuyor kucağında tutsan olmuyor.

* Hele bir de çocuğunuz var ise sinema hayal, evde rahatça izlersin.
    * Para verdiğin sinemada izlediğin sayısız reklam.
    * Fahiş yiyecek - içecek fiyatları. Ben şahsen yediklerimi salonda yeseydim içseydim - ki alkol de alamazdım- herhalde 50 tl verirdim ekstradan en az.

Öyle yorum yapıp atlamadan önce genel bir düşünmek lazım.

Alıntıları Göster
    benzer üslup ve tarzda yorumumu alıntılayan bir arkadaşa ilettiğim cevap sizin yorumunuza atfen de geçerlidir.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137170744

Özetle :Sizin gittiğiniz sinemalardaki anlattığınız dram, geneli kapsamıyor, zira benim gittiğim salonlarda bu hadiseler yok...

Not: "Hele bir de çocuğunuz var ise sinema hayal, evde rahatça izlersin. " demişsiniz, 2 çocuğumla her hafta bir animasyon filme gidiyoruz. evde izlemek yerine sinemayı tercih ediyorlar.

Mont filan demişsiniz de sanıyorum her gittiğiniz film full kapalı gişe oynuyor?? pek anlayamadım,gülümsedim. maksat sadece muhalefet olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 18 Şubat 2019; 13:56:44 >

• Hemen hemen herkes görüntüden şikayetçi. Bende ps3 e kurduğum netflixden izledim. Evde netspeed 8gb var. Acaba herkes tarafından aynı zamanda izlendiği için mi bilmiyorum filme 0.36 mbit ile ekran 340p ile izledim. Gram yükselmedi. Telefondan hızı ölçtüğümde 7 mbit geliyordu. Filmden hemen sonra masum dizisini açtım. 5 mbit 1080p ile açıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

6 aydır Netflix üyeliğim var. Süper bir hizmet, aldıkları para verdikleri hizmetin yanında hiçbişey. İmkanı olan kardeşiyle, komşusuyla ortaklaşa üye olsun. Bir paket sigara fiyatına kaliteli yayın, kaliteli ses, kaliteli içerik izlemek show haber, survivor, magazin yada beyaz tv de spor programı izlemekten daha mantıklı.
    aynen ustad.. Tv yi acmiyorum kac aydir.. sacma sapan programlar bitti. haber adi altinda bir ton sacmaliklari izlemek son buldu... Tesekkurler Netflix...

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Yakında sinema sektörünü bitirir netflix bu gidişle, sonrada türkiyede yasaklarlar olur biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.kose

Yakında sinema sektörünü bitirir netflix bu gidişle, sonrada türkiyede yasaklarlar olur biter
    benim bildiğim erdoğan buna "yerli ve millisi varken ne netfliksi yaaaa" diyip yasağı çakar

edit= şaka falan yapıyoruz ama harbi ihtimal var ha.Sonu paypal booking gibi falan olabilir. Uber vakası gibi bu da başlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 18 Şubat 2019; 15:14:11 >

olacağı o hocam yasaklarlar fazla sürmez ha türkiyede ofisi varmı bilmiyorumda gelsin ofis açsın vergisini ödesin yasağı kaldıralım derler daha sonrada
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de ofis olarak yok ama resmi olarak var. Bütün üyelik ücretleri vergi dahil fiyatları zaten. Şimdilik vergi olayından sıkıntı çıkmaz ama ensesi kalınlar cumhurbaşkanına başvurup bizim kârlar düşüyor el at bir reis derlerse sıkıntı olur.
    aynen hocam bir komisyon kurarlar bir sinema filmi vakası daha olursa bence
  • Tamam güzel de.4k tv de izliyorum.netxflix üyeliğim ultra hd.ama bu filmin yayını ultra sd.çok kötü.neden acaba.direk kablodan bağladım interneti.yine aynı.24 mbit internet hızım var

• Üzerine para verseler izlemem.
  • Netflix e de bizim sinema fabrikasını satak gitsin
  • bu bir devrimdir. burnu havada sinema salonu işletmelerine resmen tokattır. film iyi ya da kötü orası ayrı bir konu. ama yöneticileri ters köşe yaptığı kesin.
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    bana da uçurursanız sevinirim
  • Madem film Netflix'e gelecekti neden önce sinemada gösterime girdi? Madem sinemada gösterime girdi neden Netflix için bu kadar acele edildi bari vizyondan çıksaydı. En çok hasılat ilk hafta yapılıyor sinemada. Adamlar önce sinemadan parayı götürdü sonra netflixe sattı.

Başta Yılmaz erdoğan olmak üzere Şahan gökbakar ve Cem yılmaz'ın vb. hiçbir filmine gitmeyeceğim artık. Zaten netflix hesabım var düşerse izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.kose

Sinema sektörünü bitirir mi? :) netflix kendisi film çekiyor, dizi yapıyor. Adamların kendisi sektörün içinde zaten. Sinema sektörü bitmiyor, şekil değiştiriyor. Teknolojinin gelişmesiyle bu kaçınılmaz. Sinema evlere girdi artık. Salona ihtiyaç azaldı. Sevgili ile gidilen mekana dönüştü sadece :)

• Benim internet leş gibi imkanım olsa alır izlerdim fakat 4mbps net rezalet ötesi.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.