Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hemen ağlamaya başlamış rekabete girince bir tarafları tutuşan "yerli ve milli"'ciler.

uber olayının aynısını yapmaya çalışacaklar.

şu ülkede bir tane şeyin olumlu olmasına izin vermiyorlar yazık cidden.
  • Bugün gayet net izledim iyikide gitmemişim sinemaya
    Bir hesap aynı anda iki tv den açılıyrormu
    Çok bilmiyorum bu veledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu filmi neden Netflix te göremiyorum?

Yurtdışından girdiğim için mi acaba? Biri fikir verebilirse çok sevinirim. Teşekkürler.

• Kaç gb yer aceba

• Onu bilmiyorum da hakikaten ilk filmin üstüne yatmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: yokyak

bende rica edebilir miyim 👍
    Hocam size gönderdiyse banada atarmısınız

• film sadece netflixte varmış gibi hesap için ağlamayın lan, nette bir sürü sitede var film hemde 1080p.

kıvanç tatlutuğ leş gibi oynamış karakterde güldür güldürdeki sana beyin alacam na böyle kıvrımlı diyip kıs kıs kıs diye gülen bilalden arak. zorlama bir karakter yakışmamış yani.

yılmaz erdoğanın ağzını yüzünü yamultarak konuştuğu sahneler çok çok kötü.

okan çabalar bkm ekmeği yiyen vasıfsızın teki yine boş beleş aynı tip, çap yetenek sıfır. filmi vasat altı hale getirmiş.

zaten filmdeki castın yüzde 90'ı şimdiki çok güzel hareketler bunlar 2'nin oyuncuları. yani çöp.

filmde tek güzel sahne Erdal Tosun olan sahneydi, ayrıca ahmet mümtaz taylanda filmde sevdiğim tek oyuncu. film izlenebilir mi izlenir ama para verilip sinemaya gidilip izlenmez, açın korsan izleyin zaten sinema gelişmiyor para veripte böyle leşleri bari başımıza musallat etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 19 Şubat 2019; 9:13:25 >

• Zevkle yararlandım 😌

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

İkisini de daha önce kullanmadım, hanginin mercedes olduğunu bilsem sormazdım

Alıntıları Göster
    Şakadır umarım, netflix ile tivibuyu aynı cümle içinde kullanman bile hakarettir netflixe. Tv yayını kıstasın varsa zaten mecburi tivibu.

• film güzeldi ben beğendim

saruhan karakteri çok iyiydi.
  • Iyiki para verip gitmemişim son yıllarda izlediğim en kötü filmlerden biriydi

• quote:

Orijinalden alıntı: BULUT06

Netfilx te Görüntü kalitesi çok kötü değilmi
    4K? Daha iyisi teknolojik olarak yok sanırım.

• Hürriyet Yazarı Cengiz Semercioğlu, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’nın daha vizyondayken Netflix’e satılmasının sebebini açıkladı.

Semercioğlu daha sonra ise kulislerden bir bilgi verdi ve yazısına şöyle devam etti: "Bir kulis bilgisi aktarayım size…

Netflix yönetimi, Organize İşler Sazan Sarmalı'nı daha vizyona girmeden önce, Amsterdam'daki özel bir gösterimde izlemiş.

Ve filme bayılmışlar, çekim tekniğine, hikayesine, karakterlerine… "Türkiye'de bu kalitede filmler çekildiğini bütün dünyaya göstermeliyiz" demişler.

Hatta vizyonla aynı anda Netflix'te gösterilmesi için büyük baskı oluşturmuşlar…

Masada "aynı anda, ilk hafta sonunda, ikinci hafta sonunda, dördüncü hafta sonunda göstermek" gibi seçenekler varmış.

Açıkçası BKM tarafı dördüncü hafta sonrasında Netflix'e verme eğilimindeymiş, ancak baskıya iki hafta dayanabilmişler. Netflix'in Türkiye'deki abone sayısının 170-200 bin arasında olduğu tahmin ediliyor…

Bu konuda bugüne kadar hiç net bir açıklama yapmadı Netflix cephesi…

İşte bu rakamı 2019'da çok daha yukarılara çekmek için atılmış bir adım bu.

Sadece sinemada değil, diziden ortaklıklara, film yapımına kadar Netflix'in bu tür agresif adımlarını sık göreceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Ben bu filmi neden Netflix te göremiyorum?

Yurtdışından girdiğim için mi acaba? Biri fikir verebilirse çok sevinirim. Teşekkürler.
    üm netflixlere satıldı ama yurtdışında gösterime girmesi için bildiğiniz üzere belirli bir dublaj ve altyazı süreci var. Türkiye'de orjinal dilinde olduğu için anında eklenmiş ama yurtdışında belli bir süreçten sonra eklenmesi lazım ya

• arkadaşlar sırf bu filmi izlemek için netflixe üye oldum 30 gün ücretsiz denemeyi seçtim önce kartı kabul etmedi sonra sanal kartımla üye oldum ve benden 27.99 tl ücret kesmişler var mı böyle birsey başına gelen neden para kesti anlamadım?
  • Sırf Netflix'e geldi diye izledim filmi beğenmedim.

2002'den beri binlerce torrentten film-dizi indirip izleyen biri olarak artık yavaş yavaş bu işleri bırakıyorum. Uygun fiyata satış yapıldığında herkesin ücretiyle bu platformlara üye olabileceğini gösterdi Netflix.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

arkadaşlar sırf bu filmi izlemek için netflixe üye oldum 30 gün ücretsiz denemeyi seçtim önce kartı kabul etmedi sonra sanal kartımla üye oldum ve benden 27.99 tl ücret kesmişler var mı böyle birsey başına gelen neden para kesti anlamadım?
    Daha önce kullanmışsınızdır 30 günlük hakkınızı.

• yok hocam eşimin üzerine açmıştık önceden kendi mailime ilk defa denedim böyle oldu
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Aynı kartla açmış olabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.