Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: woodgate

Onu bilmiyorum da hakikaten ilk filmin üstüne yatmislar
    Kesinlikle...

2004 yılında çıkmıştı ilki, aralarında dağlar kadar kalite farkı var. Zaten genel anlamda da devam filmleri orijinal filmin ekmeğini yemek üzerine kurulu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

benzer üslup ve tarzda yorumumu alıntılayan bir arkadaşa ilettiğim cevap sizin yorumunuza atfen de geçerlidir.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137170744

Özetle :Sizin gittiğiniz sinemalardaki anlattığınız dram, geneli kapsamıyor, zira benim gittiğim salonlarda bu hadiseler yok...

Not: "Hele bir de çocuğunuz var ise sinema hayal, evde rahatça izlersin. " demişsiniz, 2 çocuğumla her hafta bir animasyon filme gidiyoruz. evde izlemek yerine sinemayı tercih ediyorlar.

Mont filan demişsiniz de sanıyorum her gittiğiniz film full kapalı gişe oynuyor?? pek anlayamadım,gülümsedim. maksat sadece muhalefet olmasın.

Alıntıları Göster
    Animasyon filmine gidebilirsiniz, şampiyon filmine gittim en son çocuklar at binme taklidi yapıyordu

İşin şakası bir yana burada çocuğa bir şey demek tabi ki anlamsız, ama bazı filmlere -ki yetişkine hitap edenler de dahil- çocuğu getiriyorlar. Ya sıkılıp dikkatinizi dağıtıyor bir şekilde, ya da anlamadığı için sürekli soru sorma moduna giriyor.

Gülümseyecek bir şey yok, ben sinemaya çok giden biri değilim artık. En son gittiğim 3 filmde de etrafım doluydu. Çünkü en yoğun günde ve yeni çıkmış filme gidiyorum genelde. O yüzden böyle yazdım.

Sinema kültürdür konusuna itirazım var. Eskiden biraz da ciddiyeti vardı bunun, insanlar da düşünceliydi. Şu anki sinema izleyicisinde ne kültür var ne görgü var. Bu pahalı sinemasında da aynı çünkü sonradan görmeler var malum.

Reklam var diye sonra girmek bunlar bir tepki değil. Saati nasıl hesaplayacaksın ki, ondan sonra film başladığında hatta fragmanlarda önümüzden geçen tipler oluyor, ben de onu sevmiyorum işte. Perdeye konsantre olmak istiyorum.

Milleti kafaya taktığım için benim için en iyi sinema salonu eviminki. Ses sistemi de var, zaten yüksek ses sevmiyorum benim için yeterli.

Bu sektördeki akbabaların da bir an önce yok olmasını temenni ederim.

• Torrent var olduğu sürece Netflixiydi, sinemasıydı, zor...

Netflixi deneyeyim dedim, deneme süresi sonrasında aylık ücret kesilen binlerce mağduru görünce uğraşmaya değmez dedim.

Sinemacısı, netflixcisi önce insan gibi hizmet verecek, tüketicinin hakkını yemeyecek, ondan sonra legal yollardan yayıncılığı talep edecekler.

Ne yazık ki kendileri korsan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Kesinlikle...

2004 yılında çıkmıştı ilki, aralarında dağlar kadar kalite farkı var. Zaten genel anlamda da devam filmleri orijinal filmin ekmeğini yemek üzerine kurulu oluyor.

Alıntıları Göster
    Rocky II, Rocky I’den daha iyiydi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BULUT06 B kullanıcısına yanıt
    Aynen 4h full hd seceneği var ama görüntü bildigin çamur gibi.
    Bende torrentten süper kalite indirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Torrent var olduğu sürece Netflixiydi, sinemasıydı, zor...

Netflixi deneyeyim dedim, deneme süresi sonrasında aylık ücret kesilen binlerce mağduru görünce uğraşmaya değmez dedim.

Sinemacısı, netflixcisi önce insan gibi hizmet verecek, tüketicinin hakkını yemeyecek, ondan sonra legal yollardan yayıncılığı talep edecekler.

Ne yazık ki kendileri korsan.
    Hocam anlamadığım zaten ilk ay ücretsiz ondan sonrasında ücret kesileceğini Netflix belirtiyor. Yani mağdurluk durumu çözemedim. Ne zaman iptal edeceğini takip etmeyen veya Sanal kart kullanmayan kişi mağdurum dememeli. Senelerdir dizi ve filmler için her zaman torrent kullanırım ama Netflix' in rahatlığını görünce uzun zamandır bakmıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Şakadır umarım, netflix ile tivibuyu aynı cümle içinde kullanman bile hakarettir netflixe. Tv yayını kıstasın varsa zaten mecburi tivibu.

Alıntıları Göster
    Deneme sürümünü kullanmaya başladım.Görüntü kalitesi, kullanımı çok hoşuma gitti, tek sıkıntı aile ile izlerken uygunsuz sahneler, hayvan belgesellerini severim ama hiç göremedim , arşiv de sürekli güncelse mercedesin arka koltuğuna oturduk

• quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

Deneme sürümünü kullanmaya başladım.Görüntü kalitesi, kullanımı çok hoşuma gitti, tek sıkıntı aile ile izlerken uygunsuz sahneler, hayvan belgesellerini severim ama hiç göremedim , arşiv de sürekli güncelse mercedesin arka koltuğuna oturduk

Alıntıları Göster
    Yaş sınırlamasına dikkat edeceksin. Yada kumanda her daim elinde olacak, birşeyler olacağını sezdiğin anda 10sn ileri saracaksın. Netflix bu şakası makası yok bam bam bam...😁

• Helal olsun Netflix.
    Sinemaya gidemeyenler için harika bir alternatif yarattığın için teşekkürler.
  • o değilde Hep Yek 3, sinemalarla aynı anda torrent sitelere düştü ama bunun kadar olay olmadı
  • İyiki gitmemişim film berbat. Netflix sağolsun beni 40 TL den kurtardı
  • torrent isteyen gelsin
    1080P-NF-WEB-DL-H264-DD-5-1-TURG-EtHD 4.6GB

• quote:

Orijinalden alıntı: osgour

o değilde Hep Yek 3, sinemalarla aynı anda torrent sitelere düştü ama bunun kadar olay olmadı
    yerli filmleri hangi torrent sitesinden indiriyorsun hocam dm den söyleyebilirmisin sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyak

torrent isteyen gelsin
    1080P-NF-WEB-DL-H264-DD-5-1-TURG-EtHD 4.6GB
    dm den site söylermisin hocam
  • filmin isminin neden sazan avı olduğunu anladım sinemacılari ters köşe yapıp netflix den vurdu parayı

• pelerinlikedi P kullanıcısına yanıt
    4K evet ama görüntü nedense çok kötü,

Vestel TV var 4k, Apple Tv ile izliyorum, Millenicom 100 mbps internet kullanıyorum ama görüntü çok kötü. Sadece organize işlerde değil bütün film ve dizilerde aynı. anlamadım
  • İzledim bayaa kötüydü be çok az gülcek sahne vardı. Hiç beğenmedim tam anlamıyla fazia

• izledim, beğenmedim ve tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.