Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende az önce izledim gerçekten de buradaki yorumlara katılmak durumundayım...

iyi ki para verip de sinemada izlemek zorunda kalmamışız, verilecek paraya yazık olurdu..
  • Film çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix den izledim. Hayatimin 2 saati bosa gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmin heyecanını alamadım maalesef
  • Oyuncu kadrosuna kanıp, ilk filminde büyük etkisiyle hadi yarısına geldik bundan sonra güzelleşir diye diye ailecek 2 saat eziyet çektik resmen, en son izleyip beğendiğim yerli film Ahlat Ağacı olmuştu yeri burası değil ama bu dalda tavsiye alabilirim.

• Ne sinema kültürüymüş arkadaş. Sinema kültürü dediğiniz şey, 20+ TL bilet fiyatı, 30dk reklam gösterimi(yeni 10dk oldu), düzensiz ve özensiz sinema salonları, full parlaklık telefon oynayan ve mısır yiyen insanlar ile bozulmuyor da filmler netflixe geçti diye mi bozuluyor?

Sinemaya giden insanlar artık sinemayı 'araç' gördükleri için gidiyorlar. Kimse yarın x filmine gidelim demiyor. Bakıyor vizyonda ne var, beğeniyor ve gidiyor. Sevgilileri ile, ailesi ile, yakın arkadaşları ile vs.

Sinema kültürü aslında yıllardır azalan bir şey. Bkm ve cem yılmaz dışında sinema sektöründe yer alan insanların konuşmalarını dinleyin. Bu uzun süredir devam ediyor. Ama sizin burada sinema kültürü azalıyor deme sebebiniz bunlar değil, sinemaya para verdikten sonra netflixe gelmesi.

Evde smart tv var. Yaklaşık 1 yıldır netflix'ten izliyorum. Tabi o arada 1 defa sinemaya gittim, onda da özlem duyduğum için gittim, güzeldi de. (The quiet place izlemiştim)

Bu arada Organize İşler 2 yi sinemada da izlemeyecektim, netflixte de izlemeyeceğim. Ama filmin Netflix'e gelmesine sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 17 Şubat 2019; 3:24:20 >

• RuiNatioN kullanıcısına yanıt
    türkçe katliamı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yilmaz erdoğanın sesi ne öyle

• Yazıldı mı bilmiyorum, Netflix'te İninal kart geçiyor mu? Bir de banka sanal kartı (kredi kartının değil, normal banka hesabının sanal kartı, Yapı Kredi'de var.) geçiyor mu?
  • netflix deki neredeyse tüm içerikleri korsan izlemiş biri olarak söylüuorum,işe girer girmez ilk işimiz netflixe destek için üyelik açtık her ay ödeme yapıyorum 27tl helal olsun adamlara, çok güzel içerikler ürettiler sinemya vereceğim parayı netflixe veriyorum çok fazla özgün içerik izliyorum,kesinlikle destek için üye olun.
  • Konuyu açan arkadaş saolsun, dün akşam arkadaşla izledik beklentiyi çok düşük tutunca beğendim
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Avm de fastfood yiyip,sinemaya 20 tl,kola mısıra 20 tl bayılıp,30 dk reklam izleyip,film arasında çıkıp soğukta donup sigara içip rezil olmanın nesi kültür?Tiyatroya gitmektir kültür.Sanki çok sanatsal türk filmleri var da kültürmüş.IMAX den başka sinemaya gitmem,gidene de sinemaya gitmiş demem,eve projeksiyon alın 5+1 ses sistemi alın daha iyi hem hobiniz olsun.Türkiye de yavaş yavaş bitiyor sinema saçmalığı dediğin gibi,bu da sinema şirketlerinin paragözlülüğü ve kalitesizliğinden.Netflix e de veririm aylık 40 tl paşalar gibi izlerim evimde sinemamı.Gitmek isteyen,sinema da izlemek isteyen yine izler sanki engel olan var.Kültürse buyrun sinema orada iyi seyirler..

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    İninal geçiyordu. Banka Kartı da geçiyor olması lazım, En para oluyordu.

• İzlediğim en kötü film.
  • Yahu herkes netflixi öve öve bitiremiyor, ne var bunda anlamadım gitti =) en son açacam sırf meraktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

Heeeyt ülkeye bak bee... 80 milyon insanı ilgilendiren hayvan hakları yasası ayyyyylardır meclisten geçmiyor/geçemiyor, ama 75.000 istanbul sosyetesi + sinema sahiplerini ilgilendiren mısır yasası iki günde imzalanıyor :) Kurdun dişine kan deydiiii
    Hayvan hakları yasası ve 80 milyon kişiyi ilgilendiriyor... Aynen.

Sinema bir ülkenin gelişmişlik seviyesini gösteren şeylerden birisidir. Sinemaya verilen önem bu açıdan beni memnun etti.

Ayrıca hayvan hakları gibi uzunca düşünülmesi gereken ve doğru kararların verilmesinin kritik önem taşıdığı bir konunun bu kadar uzaması kaçınılmaz. Sinema basit. Ne yapılması gerektiği ortada. Ortada verilecek bir karar yok zaten.
  • Sinemaya gidelim gidelim derken Netflix'e gelmiş
  • Sağol kardeşim

• Olmasını daha çok istediğim olay. Bir film vizyona çıkıyorsa, vizyondan kalktıktan 1 ay sonra falan bu tür platformlara düşmesi lazım umarım daha çok görürüz bu tür olayları.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.