Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brk12

Bu mesaj silindi.
    Bu ne saçma ve gereksiz bir yorum. Kökeninden dolayı mı takdiri hak ediyor. Biri çıkacak başka bir şey diyecek, illa tartışma ortamı mı ortaya çıkarmak istiyorsunuz? Bir bitmediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netflix candır can. gerçekten on numara ne donma var ne kasma güncel filmler özel filmler diziler iyi zaman geçirtiyor. Bu hareketi de gerçekten muthiş bugün izleyeceğim bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk12

Bu mesaj silindi.
    Yorumun saçma olsa da, ilk defa "mağdur" olmamanız ümit verici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoodGuy kullanıcısına yanıt
    şampiyona gittiğimde 13 tü, 1-2 hafta sonra buna gittik 15 yapmışlar ben de istanbul bu arada :D
  • Netflix yargı dağıtıyor

• Herkese tavsiyem netflix grubundan 4 kisi bulup uye olmaniz. Enpara ve 4 kisiyle aylik 10 tl falan oduyoruz. Gercekten muhtesem platform. Her ay kredi kartiyla ugrasmayin parasina degiyor

• Film Çok yavaş yükleniyor bu sorun bir tek bende mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordsnk

Hocam ben de Suudi Arabistanda'yım VPN ile bi çözüm elde edemedim maalesef.

Alıntıları Göster
    ben sana çözümü söyleyeyim Torrent.
    ufak araştırmayla bulursun. 5 gb dosya boyutu.
  • Guzel bug :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enpara ile öde yarısı iade zaten ayda 14 tl 4-5 tl için ortak aramaya gerek yok.

• bence yılmaz erdoğan tam sazan sarmalı yaptı 10 gün sinemada gösterdi 40milyon tl hasılat tak netflix'e de sattı mars grubunu ters köşeye yatırdı hemde cuma günü yaptı haftasonu sinemaya gidiceklerin yarısından çoğu gitmicek artık laappss :D
  • Hay ben böyle sistemin!
    Ücretsiz diye üyelik başlatayım dedim girdim bir sanal kart yeterli bakiye yok dedi. Dedim herhalde provizyon için para çekecek girdim 1 lira olmadı, 5, 7 derken olmadı. Sonra tuttum başka sanal kart girdim o da olmadı. Dedim herhalde en son sanal kart kabul etmiyor. Girdim Enpara kredi kartını tabi onda da limit kısıtı var o da olmadı. Şimdi Enpara kartı kaydetti silemiyorum da. Ne üyelik başlatabildim ne üyeliğimi kart bilgilerini silebiliyorum. Aradım müşteri hizmetlerini sizi banlamışlar diyor robot zannedip. Silin dedim kart bilgilerini onlar da silemiyormuş hay filmi batsın. Sinir oldum nereden bulaştıysam.

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç hocam sizinki de benimki ile yakın bir model. olmaması çok ilginç. LG TV'nin yazılım güncellemeleri oluyor ayarlarda belki öyle bir güncelleme yapılırsa gelir mi Bir de oraya bir bakın isterseniz. benim menüde LG dükkanda değil direk premium diye bir bölüm var orada netflix YouTube Digiturk play ve benzeri birkaç uygulama ile birlikte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix yapımcı firma ile görüşüyor, 2,5 milyona anlaşıyorlar. Yapımcı 4 hafta sonra netflix te yayınlanmasını istiyor ama netflix 190 ülkede servis edicem filmi beğendim deyince izin verilmiş.
  • düzgün kalite indirip upload eden varsa link ricası
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohikan21

Bu mesaj silindi.
    evet şikayetimi başarıyla gerçekleştirdim umarın nopost verirler de aklın başına gelir,burası üyelik satma konusu mu ?
  • Hangi mağara bu?
    Netflix ücretsiz aylık başlatamayacak kadar beceriksizsin. Zorrenti google dan aratıp bulamayacak kadar üşengeçsin. İzleme sen filmi bişey kaybetmiş olmazsın zaten...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.