Şimdi Ara

Organize Işler 2 Netflixte Yayında (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
7
Favori
48.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar netflix için üye olmak istiyorum ancak ödeme kısmına geldiğimde limit olmasına rağmen " şimdi bir sorun oluştu lütfen daha sonra yeniden deneyin " diyerek bi türlü kabul etmiyor bi çok kere denedim ve farklı kredi kartlarıyla denedim gene olmadı. Yardımcı olabilecek biri var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • torent sitelerine bile düşmüş
  • Yanlız filmde dolandırıcılık yapılırken Vakıfbank reklamının kullanılması çok enteresan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu yavaşlık türktelekom yavaşlatması değil herhalde.

Diğer filmlerde sıkıntı yok ama yerli filmlerin kaliteleri yükselmiyor.

Netflik ile pc ye indirdim, indirme klasörü yokmuş usb belleğe atamadım.

Annem için filmi açtık görüntü berbat. Dün akşamdan beri uğraşıyorum. Yukarıdaki magnet link ile indirmeye kalktık hız düşük 7 saate anca iner.

Bu rezillik nedir ya. Kabahat netflix in mi türktelekomun mu?

• kablonet 24mbps organıze nin 1. izliyorum hic bir sorun yok cok net

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Ya bu yavaşlık türktelekom yavaşlatması değil herhalde.

Diğer filmlerde sıkıntı yok ama yerli filmlerin kaliteleri yükselmiyor.

Netflik ile pc ye indirdim, indirme klasörü yokmuş usb belleğe atamadım.

Annem için filmi açtık görüntü berbat. Dün akşamdan beri uğraşıyorum. Yukarıdaki magnet link ile indirmeye kalktık hız düşük 7 saate anca iner.

Bu rezillik nedir ya. Kabahat netflix in mi türktelekomun mu?
    magnet link 4mbps hız ile gidiyor. max upload hızı bu ülkede.
  • Organize Işler 2 Netflixte Yayında

• Bi börü filmi yok hiçbir yerde.

• Ne 40 TL si oğlum 20 TL bilet taş çatlasın ayrıca sinemanın bi havası var internetten dizi film izlemek kadar sıkıcı bi iş yok.(tabi çok iyi filmler hariç.)

• Konudan haberim yoktu. İptv ui açtım 2.kanala koymuşlar, bi şok yaşadım, önce sinema çekimidir falan sandım şöyle açtım kontrol ettim. Değil. Yahu ne güzel iptv almışım öyle diye sevinirken, konuyu gördüm meğer netflix almış. Netflix de demek iptv ye hemen düşmesi demek, evde film keyfi de bir başka canım pijama terlik.. 😎

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

tatli flu perde, sonmeyen isiklar, kalitesiz ama sonuna kadar acilmis ses, reklamlar, telefonla oynayanlar vs.vs. yerim oyle kulturu, bir projeksiyonla bir kulakliga bakar evde sinema kurmak. en olmadi ortalik 50-55" tv kayniyor...
    öyle kulaklıkla projeksiyonla vs olmuyor o işler, sen yazdıklarımı çok yanlış anlamışsın.

nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama o kadar salonda film izledim yazdıklarının 1 tanesi bile doğru değil. her hafta en az 1 filme giderim, ayda 10 filmi buluyor, (evimde 65 inch tv ve kaliteli ses sistemi var, mi box+ netflix aboneliğim var )..

natiulus, emaar, akasya, hilltown, marmara forum, marmarapark vs gibi kaliteli cinemaximum salonlarında izliyorum mısır almak zorunda değilim cipsimi colamı cantada sokar yer içerim. reklam konusunda evet haklısın, benimde defalarca sikayet ettiğim bir konu ama seanstan 20 dk sonra salona girersin olur biter..

velhasıl evde oturup ev konforunda film izlemenin tadı başkadır ama sinema başlı başına bir kültürdür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 16 Şubat 2019; 17:53:58 >

• Bereket beleşe izledik Pazartesi giderim diyordum değmezmiş film baya sıradan boş zamanınız varsa izleyin pek bir şey yok

• Sinema kültürü diye ağlayanları anlamak mümkün değil. Sanki her şeyimiz tam, bir bu eksik :)
    Güzel fırsat olmuş. Teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha dün düştü private torrent sitelerine 1080psi film idare eder gibi
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    ankarada cogu sinema boyle, kucuk sehirleri saymiyorum bile. kultur olan sinema degil tiyatrodur, evde 3mlik ekrana 2m uzakliktaki ve sinema salonundakine 5 basar rahatliktaki koltugumda oturup film seyretmek her turlu sinemadan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mohikan21

Bu mesaj silindi.
    Aylık 7.5 TL UHD Netflix süper bence
    Arkadaş ilgili. Gayet güzel çalışıyor.

• Sadece benzer senaryo komedi ve drama izleyecek olanlar Türk sinema kültürünu savunarak bahsetsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Tamam işte ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Avrupa’da ne bileyim usa’de olsan dediğine hak veririm ama emin ol bu haberden sonra birçok kişi sinemaya gitmekten vazgeçtiği gibi malum ortamlara düşmesini bekleyecek ki önceki mesajlardan da bu gayet net bir şekilde anlaşılıyor.

Yani Türkiye için yanlış bir karar bu karar...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.