Şimdi Ara

Orgunum 2.ci uni icin acikogretimden okumak istiyorum Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar. Simdi ben 2015 senesinde marmara isletmeye yerlestim. Bu senede ygs lys giricem tekrar ve acikdan bi bolum okumak hedefim . simdi benim merak ettigim . ben mesela 2015 senesinde orgun kazandigim sene , acik uniyede basvuru yapip ayni sene icinde 2 uni kayit yapabiliyo muydum? Bu sene sinava girdim . ve gecen seneden dusuk bi siralama yaptim. Gecen seneki puanimla basvuru yapabilir miyim .bide basvuru sartlarinda yine iibf den bi bolum yazmak istiyorum mumkun mu ? Ceko falan tarzi . cevaplarsaniz cok sevinirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. İkinci üniversite yoluyla kayıt seçeneğinden yararlanılarak aynı yıl iki üniversiteye birden başlanabilinir.
    2. Geçen yılki puan sadece geçen yıl geçerliydi. Bu yıl yeniden YGS'ye girmeliydiniz ki girmişsiniz. YGS puanlarınız çok kötü değilse LYS'ye girmeye gerek kalmadan temmuz ayında YGS puan türlerinizden herhangi biriyle açıköğretim tercihi yapabilirsiniz. Çünkü açıköğretim bölümleri puan türü ayırt etmiyor. Olmadı, ikinci üniversite yoluyla kayıt seçeneğiniz hala var.
    3. Örgünden işletme okuduğunuzdan dolayı işletme hariç her bölüm kabul olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 30 Mart 2016; 23:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

1. İkinci üniversite yoluyla kayıt seçeneğinden yararlanılarak aynı yıl iki üniversiteye birden başlanabilinir.
    2. Geçen yılki puan sadece geçen yıl geçerliydi. Bu yıl yeniden YGS'ye girmeliydiniz ki girmişsiniz. YGS puanlarınız çok kötü değilse LYS'ye girmeye gerek kalmadan temmuz ayında YGS puan türlerinizden herhangi biriyle açıköğretim tercihi yapabilirsiniz. Çünkü açıköğretim bölümleri puan türü ayırt etmiyor. Olmadı, ikinci üniversite yoluyla kayıt seçeneğiniz hala var.
    3. Örgünden işletme okuduğunuzdan dolayı işletme hariç her bölüm kabul olur.

cook tesekkürler . ah keske zamanında doğru sekilde arastırma yapsaymısım . sormak istediğim sorular olursa sizi rahatsız edebilirim umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.