Şimdi Ara

Orient Mako (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
21
Favori
87.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlısı olsun kardeşim. bende 2 ay kadar önce 432 tlye fosfor kadranlısını aldım çok güzel sağlam ve dikkat çekici saat.
  • Test ettinmi ileri veya geri kalma oranları nasıl?
  • Ben 3 gündür test ediyorum, saat yaklaşık olarak günlük +20 saniye değişime mağruz kalıyor. Bu kalibrasyon gerektirir mi yoksa üstteki arkadaşın dediği gibi dik koymak işe yarar mı? Açıkçası saati çok gerekli olmadığı sürece açtırmak istemiyorum
  • Orient otomatiklerin geneli ileri seiko otomatiklerin genelide geri kalıyor.İki adet Orient otomatik kullanan biri olarak
    en azından benim tecrübem böyle oldu yani.Makonun ayarını Cuma günü yaptım ve şu anda 10 saniye ileri gitmiş
    görünüyor.Dediğim gibi geceleri saati dik konumda bırakırsanız ileri gitme olayını en aza indirebilirsiniz diye
    düşünüyorum.
  • Dün forumda okuduklarımdan sonra bu gece dik konumda bıraktım, sadece 3 saniye ileri gitmiş
  • Akşam eve gidince saati dik konumda bıraktım sabah koluma takarken bilgisayar saatini kontrol ettiğimde 10 saniye
    ileri farkın 3 saniyeye düştüğünü gördüm.
  • Selamlar;

Orient mako mavi renk olanından arıyorum uygun ve güvenilir bir siteden yakın zamanda almış olan arkadaşlar var mıdır? Xl modeli istemiyorum klasik mako modeli olucak.

• Aslan saatte şuanda inidirmde magazalarda 450 bandına düşürebilirmiyiz acaba pazarlıkla mako xl'ı ?
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    n11'de sem75001 kodu ile sorgulama yaparsan 397 liraya karpa garantili mako görmüştüm.Elini çabuk tut.Her an bitebilir.
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Bu saatler Aydın saat değilde Karpa garantili o yüzden biraz ucuz.
  • Bilekleri ince olan arkadaşlar bu makolarlar ilgili deneyimlerini ve fotoğraflarını paylaşalirler mi acaba?Bilekleriniz kaç cm?16 cm bileğe sahibim.Bi de ankarada orient satan pazarlık yapabileceğimiz saatçi bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Bilekleri ince olan arkadaşlar bu makolarlar ilgili deneyimlerini ve fotoğraflarını paylaşalirler mi acaba?Bilekleriniz kaç cm?16 cm bileğe sahibim.Bi de ankarada orient satan pazarlık yapabileceğimiz saatçi bilen var mı?

Ankarada genelde aslan saatin saatleri satılmakda ve fiyatları çok yüksek,mşsal xl mako 720 tl etiketli tğm saatçilerde,
    Ben n11 den aldım xl siyah olanı 360 tl garantili ve faturalı,normal mako 320 tl civarına geliyordu ozaman.
    16 cm bilek için normal mako tavsiye ederim xl çok büyük olur,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Bi kac siyah normal mako linki verebilir misiniz?Ayrintili bulamadim kasa capini falan yazan.

• Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/unisex-kol-saati/orient-sem65001b-P53556302
    Orient 65001 diye aratırsanız normal mako(65002 lacivert kodu)
    Orient 75001 diye aratırsanız mako xl(75002 lacivert kodu)
    Saat pointi tavsiye ederim,burdan aldım sorun yaşamadım.

• leventsr L kullanıcısına yanıt
    16 cm bilekte buyuk durur mu sizce?
    Ankarada bi kac magazaya sordum kimse satmiyor orient,denemeden de almak istemiyorum.

• Normal mako olur size xl büyük olur

• quote:

16 cm bilekte buyuk durur mu sizce?
    Ankarada bi kac magazaya sordum kimse satmiyor orient,denemeden de almak istemiyorum.

ankara kızılayda izmir caddesi tarafında yüksel saat e bakın ellerinde bir kaç orient modeli var. ben ekim sonu oradan mako ray aldım 530'a.

ancak maalesef aldığım saatin kadranında kıtmızı bir boya lekesi olduğunu fark ettim ve üretim hatası/ayıplı mal diyerek değişim talep etmiştim ama onlar tamir ettirip (servisde kadran değişimi) geçtiler.

saatiniz oradan alırsanız bu tip konulara da dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 19 Aralık 2015; 9:13:41 >
  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Normal mako ile mako ray arasında boyut olarak bi fark var mı?
    Bi de hocam pazarlıklı fiyat mı o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike Tyson -- 19 Aralık 2015; 10:02:55 >
  • quote:

Teşekkür ederim.
    Normal mako ile mako ray arasında boyut olarak bi fark var mı?
    Bi de hocam pazarlıklı fiyat mı o?

hayır boyut farkı yok, hayır pazarlık etmedim, kendileri o fiyata düştüler bana da mantıklı geldi almıştım. rica ederim.
    ama iyice inceleyin almadan tekrar söylüyorum benim gibi şansızlık yaşamayın.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.