Şimdi Ara

Orient Mako (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
21
Favori
87.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mako Ray kurma kolu dahil 45mm, Mako Xl ise kurma kolu dahil 48mm'dir. Mako Xl için 44.5mm sadece kasa
    boyutu için kullanılır.Dolayısıyla Ray modelide 42mm'ye denk gelir.Benim bileğim 17.5mm ve ben hem siyah
    hemde mavi Xl kullanıyorum.Foto koyacaktım ama dizüstü ve Wi-fi çok yavaş bekle bekle maalesef olmadı.
  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Hocam son olarak bileginiz kac cm?16 cm bilege mako ray olur mu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsayar H kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam faydali bilgiler oldu.Normal mako ile mako ray arasinda gidip gelmekteyim.Ray alicam galiba.

• Bu saatin ederi zaten 300-350TL.

Bazı fırsatçılar bilerek yüksek fiyat çekiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orientleri Türkiyeye 2 firma getiriyor benim bildiğim;aslan saat ve karpa. Aslan saat resmi distribitör,karpa paralel ithalat sanırım. Ben karpa garantili olanı aldım,şimdilik bir sıkıntı yok,fiyatları daha uygun tabi. Benim bilegim 19 cm,mako xl tam oldu. Klasik mako ufak geldi,16 cm bilek için mako veya ray iyi olur.

• k@llone kullanıcısına yanıt
    Hocam bu normal makolarda çeşit var mı?Fosforlu ya da fosforsuz diye.Bi kaç üye fosforlusunu aldım falan diye yazmış da.

• Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    Makoların hepside fosforludur.Rakamları yuvarlak olan yani Ray modeli son çıkan versiyondur.Xl eskidir.Ama
    daha büyüktür.Fosfor kalitesi Ray olanda iyidir.Xl ise vasattır.Mako ise ikinci sırayı alabilir.Yani kodu 65 ile
    başlayan.Gerçek makoda odur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Hocam bu normal makolarda çeşit var mı?Fosforlu ya da fosforsuz diye.Bi kaç üye fosforlusunu aldım falan diye yazmış da.

kadranın tamamen fosfor olduğu bir alt modeli de var. ayrıca benim bildiğim son versiyonu mako ray değil 2014 te yanılmıyorsam mako usa diye bir alt modeli de çıktı netten aratılarak bakılabilir.

http://orientwatchusa.com/em6500fb

safir cam
    120 klik bezel
    güçlendirilmiş lume

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 22 Aralık 2015; 0:04:42 >
  • http://aslansaat.com.tr/U702,56,orient-fem75005r9-automatic-erkek-kol-saati-bay-orient.htm

tam kadran fosforlu model dedikleri zannediyorum bu oluyor

orient fem75005r9

• Casio G-Shock video incelemeleri için

https://www.youtube.com/saatcellcom

Destek vermek isteyen arkadaşlar abone olursa seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanr -- 23 Aralık 2015; 0:52:42 >

• Mako XL almayı düşünen arkadaşlarımız varsa inceleyebilirler. DH forumu habersiz bırakmayalım dedik.

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=219&t=20732#axzz3vFPgtaMm
  • Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz. Orient ray modelinde saati ayarlamak için tepeyi çekip döndürünce düz bi şekilde değilde yalpalayarak yamuk bi şekilde dönüyo tepe ve hiç güven vermiyo elde kalcakmış gibi duruyo. incelemelerde bu sorun mevcut ben canlı olarak görmedim. Aranızda ray modelini kullanıpda aynı sorunu yaşayan var mı ve sizce bu bi sorun mu zamanla tepenin bozulmasına yol açar mı yoksa kafaya takılcak bişey değilmi? Bide neden mako ve ray modellerinde günler için ayrı bi düğme var diğer markalarda herşey tepeden ayarlanabiliyo galiba bence o düğme simetriyi bozuyo ve çok sivri duruyo siz ne diyosunuz?

• NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Dün akşam dediğiniz yere gittim.Saati bileğimde görmeden önce almak istemedim.Malesef 16 cm bileğim olduğu için saat bileğime olmadı.Büyük oldu.Mako ray için 555 TL fiyat çıkardı fakat nakit 500 TL'ye bırakabileceklerini söylediler.Eğer ellerinde Orient'in istediğiniz herhangi bir modeli yoksa temin edebiliyorlar.Elden almak isteyenler Ankara İzmir Caddesi'nde Yüksel Saat'ten alabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanergen26

Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz. Orient ray modelinde saati ayarlamak için tepeyi çekip döndürünce düz bi şekilde değilde yalpalayarak yamuk bi şekilde dönüyo tepe ve hiç güven vermiyo elde kalcakmış gibi duruyo. incelemelerde bu sorun mevcut ben canlı olarak görmedim. Aranızda ray modelini kullanıpda aynı sorunu yaşayan var mı ve sizce bu bi sorun mu zamanla tepenin bozulmasına yol açar mı yoksa kafaya takılcak bişey değilmi? Bide neden mako ve ray modellerinde günler için ayrı bi düğme var diğer markalarda herşey tepeden ayarlanabiliyo galiba bence o düğme simetriyi bozuyo ve çok sivri duruyo siz ne diyosunuz?

benim ray de de öyle oluyor nedenini bilmiyorum, diğer saatim seiko 5 ona göre bana da bitaz rlde kalacak gibi bit his vermişti orient ama normal galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Dün akşam dediğiniz yere gittim.Saati bileğimde görmeden önce almak istemedim.Malesef 16 cm bileğim olduğu için saat bileğime olmadı.Büyük oldu.Mako ray için 555 TL fiyat çıkardı fakat nakit 500 TL'ye bırakabileceklerini söylediler.Eğer ellerinde Orient'in istediğiniz herhangi bir modeli yoksa temin edebiliyorlar.Elden almak isteyenler Ankara İzmir Caddesi'nde Yüksel Saat'ten alabilirler.

kısmet olursa ben de bugün veya yarın uğramayı düşünüyorum oraya bir kordon meselesi için.

• Arkadaşlar bunun mavisinden yada pepsi bezel diye geçen kırmızı mavi olandan almak istiyorum 2. elde düşünebilirim en ucuz nereden bulabilirim acaba teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 22 Ocak 2016; 2:14:24 >
  • Turuncu ray modelini gördüm düşünürsen SEM6500AM8 ORIENT diye n11'den sorgulayabilirsin.443 tl fiyat yazmışlar.Normalde muadilleri 600 tl den başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsayar

Turuncu ray modelini gördüm düşünürsen SEM6500AM8 ORIENT diye n11'den sorgulayabilirsin.443 tl fiyat yazmışlar.Normalde muadilleri 600 tl den başlıyor.

güzel saat ama pek beğenmedim hocam bunları bulamazsam evde bu saat var
    http://www.hepsiburada.com/emporio-armani-ar0643-erkek-kol-saati-p-SAAR0643?wt_gl=cpc.nelk.saatgozluk.pla&gclid=Cj0KEQiA5oy1BRDQh6Wd572hsfkBEiQAfdTPCgOgtXaaVcsIlQH8rj1oral5nYS_blw80-sOiOC3_7IaApIJ8P8HAQ

takıp geçicem yada takaslık bulursam oda olabilir

• Saatin çok güzel tam takım elbiselik ama maalesef tekstilde uzmanlaşmış bir firmanın adını taşıyor.
    Takas düşüncene bende katılıyorum.
  • 1250 liralık bir saatim vardı günlük 30-40 saniye geri kalıyordu.. Sahibine geri verdiğim için marka yazmayacağım..Fakat onu geri vermenin sebebi Elimdeki otomatik orient mako ile kıyaslamamdı..Nasıl olur da 550 liralık Mako saniye şaşmaz da 1250 liralık saat geri kalır? Neyse onu geri verdim kurtuldum Makoyu da çok sevdiğim bir arkadaşım çok beğendiği için satmak zorunda kaldım..

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.