Şimdi Ara

Orient Mako (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
21
Favori
87.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba İstanbul içi pazarlıkla nakite indirim yapabilecek ya da internette uygun fiyata satan satıcı öneriniz var mı? Lacivert ya da Pepsi Bezel bir mako istiyorum. Saatciyim.com isimli bir site gördüm, alışveriş yapan bilen var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
  • Orient mako saat almak istiyorum
    Hangi siteyi tavsiye edersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma pazarlamadan, orient sem6500 siyah kadranliyi aldim; su an stok yok ama 7500 modeli yani xl var, 412tl..

Bilegim 17cm, 2 bakla cikarinca tam oldu. Bilegi 19dan buyuk olanlar xl yani 7500 modeline baksinlar bence

Farkli bir duygu enerjisini sizden alan bir makinayi kolda tasimak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rallier_61 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel bir makina almışsınız,otomatik saat kullanmadan önce ,otomatik saat kullanımın bu denli alışkanlık ve bağlılık yapcağını tahmin etmezdim,canlı varlık gibi bir şey artık otomatik saat benim gözümde.

Sizce güvenilir bir sitemi, aslan saatin garanti belgesi çıktımı içinen acaba? Bugun ankara yüksel saatten 550 tl fiyat aldım arada baya fark var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    Aslan saat çıkışlı değil.

2 yil, Karpa garantili.makinanin kapaginda orient hologrami var. Cizik falan da carpmadi gozume.siparis gecmeden ince stok teyidi yaptirin..

Eski celik kordonlu casionun kaldigi yerden devam edecek gibi kol traşına

Saat , boyutuna gore agirligiyla mekanik oldugunu hissettiriyor.

Bezel olayi guzel. Ayin gununu gece 23.30 civari hareket ettirmeye basliyor. Gun ismini de gece 03 civari degistirmis oluyor. Keske olsa dedigim bir eksigini goremedim, fosforu da gayet yeterli.

Kapida odeme ile 360a geldi bana. Guzel makina da otomatik saatin sonu yok, swislere gönlümüz kaymaya bari

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Hayırlı olsun güzel bir makina almışsınız,otomatik saat kullanmadan önce ,otomatik saat kullanımın bu denli alışkanlık ve bağlılık yapcağını tahmin etmezdim,canlı varlık gibi bir şey artık otomatik saat benim gözümde.

Tesekkurler
    Bazen(senede 1 ,2 kez) benzinli agac motoru kullaniyorum; bundan sonra saate dikkat etmem gerekiyor sanirim.titresim mevzusundan dolayi

Otomatik saatlerde titreşime dikkat etmekmi lazım bilmiyorum,yada testeri gibi ekstra yüksek tireşimemi dikkat etmek lazım,görünürde yüksek titreşim uygulayan bir cihazla haşır neşir olmicam gerçi.

• leventsr L kullanıcısına yanıt
    darbe ve titreşimler hareketli parçaları olumsuz etkileyebiliyormuş
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Her eve bir mako şart.

Bilek 17,8 cm.

Orient Mako
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Gün ismi, sizde de sabah 3 civari mi yerine geliyor; ayarlarken dikkatinizi cekti mi?

Gunlerce casio bakmama yanarim; mako farklı bir makina en son solar casio eqs500 alacakken; bu konuyu gordum, tum sayfalari okuyup bastim siparisi dedemin otomatik seikosunu hatirlatiyor çocukluğumdan

Kordon olarak zincir takilmamis sadece, natodan tut bilimum deriye kadar var. Kostekli yapan var mi acaba bunu

Valla dikkat etmedim. O saatte uyuyor oluyorum.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Muhakkak da saat ayari yaparken gece 3 kismini gecerken; gun adi atiyor

Dun 21.00 deki gmt verisini baz aldigimda, 1 saniye geri kaldi bugun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 25 Şubat 2016; 21:09:59 >
  • http://www.saatciyim.com/saat/orient-sem65001b-erkek-kolsaati-10112.html

http://onlineshop.aslansaat.com.tr/U690,41,orient-fem65001bw-automatic-erkek-kol-saati-diving-sports-automatic-orient.htm

Arkadaşlar bu iki saat arasında ki fark nedir? Fiyat farkı oldukça var.

• mehmetozturk154 kullanıcısına yanıt
    Distiribütör farkı. Birisi resmi olan (aslan saat), diğeri paralel ithalat (karpa).
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

Distiribütör farkı. Birisi resmi olan (aslan saat), diğeri paralel ithalat (karpa).

Peki Karpa olanı alsam sıkıntı yaşar mıyım?
    Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Fiyat olarak makul ve sıkıntı yaşamayacağım bir yer önerir misiniz?

• Ben karpa aldım, şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

Ben karpa aldım, şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.

Önerebileceğiniz bir site var mı?

• mehmetozturk154 kullanıcısına yanıt
    Ben n11 üzerinden saatpoint diye bir dükkandan almıştım ama kalmamış heralde onlardada.
  • aslan saatin yaklaşımı da pek insani değil nereden ucuza bulursanız oradan alın
    üretim hatalı/ayıplı sattıkları saati adamlara değiştirtemedim tamir edip yolladılar
    sanki benim hatammış gibi ayıplı mal satın almam
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.