Bildirim
Origin Access Premier İnceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dur yabancı, sen de kimsin?
-
Güzel görünüyor aslında ama keşke farklı firmaların oyunları tek bir platformda olabilse.
-
Euro 3 lira iken bu sistem olsaydı şu an patlamıştı Türkiye piyasasında. Ama şu kur ile çok zor..
-
Bugün yabancı başka sitelerdede gördüm %100 aynı haber. EA iyi para ödüyor demek ki sitelere.
-
Yurtdışında olsaydık yıllık 100 euroya bedava gibi bir şey bu sistem ama Türkiye'de 100 euro çok para.
-
daha Türkçe dil desteği koymuyor saygısızlar bunlara para kazandırılmaz.
-
Bence gayet uygun. Adamlar normal sürüm vermiyor ek paket ve bonuslu sürüm veriyor. Ben kurlar yükselmeden her yıl ps4 e fifa alırdım. 60 dolar. fifa ultimate alsan 100 dolar zaten. xbox a gelirse kesin alırım. en azından fifa için. ve xbox türkiye fiyatları ps a göre daha uygun gibi duruyor.
-
1 ay kullanın a way out falan oynarsınız. Anthemi bf5 i falan beğenirsenizde yüzde 10 indirimli alın oynayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı xbox ta var zaten ea olarak geciyor. Hatta fiyatları daha ucuz olması lazım.
-
Oyunlarin ust paketlerini falan veriyorlar 100 euro iyi fiyat bence baya. Arti videoyu izlemedim ama bunun xboxdaki ea access gibi bi alt versiyonu da cikacak sanirim. Fifadir anthemdir bf 5 dir seven yil boyu oynayan biriyseniz cebinizde de para varsa verilebilir bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyorum ea access im var zaten. Bu premier diye geçiyor. Fifa battlefield gibi oyunların son versiyonunu içeriyor. Şuan fifa 19 ve battlefield 5 i ea access e göremezsiniz. Seneye ancak.quote:
Orijinalden alıntı: qw3rty
Aynısı xbox ta var zaten ea olarak geciyor. Hatta fiyatları daha ucuz olması lazım.https://www.ea.com/ea-access -
en güzeli indirimden oyun almak %50 indirim var şuanda originde :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Euro 3 lira iken bu sistem olsaydı şu an patlamıştı Türkiye piyasasında. Ama şu kur ile çok zor..
|
Bugün yabancı başka sitelerdede gördüm %100 aynı haber. EA iyi para ödüyor demek ki sitelere.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X