Şimdi Ara

Origin Battlefield 4 Açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün origin'e girdim. Bir baktım bir tuhaflık var. Battlefield 4'ün resmi soluklaşmış ve oyuna girilmiyor. Play butonu da soluk gözüküyor yani basılmıyor. Exe'den girmeye çalıştım olmadı. Tarayıcıyı açıp battlelog dan giriş yapıp oyuna girmeye çalıştım yine olmadı. Güncellemeleri denetlemeye çalışıyorum o da olmuyor. Bi de oyunu repair yapayım dedim. Sağ tıkladım ama repair seçeneği de ortada yok. Ne yapmam lazım benim bu sorunu çözebilmek için? Diğer oyunlarımdan PC de yüklü olmayanlar bile normal gözüküyorken Battlefield 4 soluk gözüküyor? Uninstall yapsam sorun düzelir mi? Uninstall yapmadan düzeltmenin yolu var mıdır? (Sistemim fazlasıyla yeterli oyun için)
     Origin Battlefield 4 Açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz_tr -- 14 Temmuz 2014; 16:56:11 >

• Hocam sorunu çözebildiniz mi. Epey olmuş gerçi mesajı yazalı ama benim de başıma geldikten sonra arama öyle ulaştım mesajınıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egomelo kullanıcısına yanıt
    Komple silip baştan yükledim düzeldi. Ama dün tekrar bir sorunla karşılaştım. Bıraktım ben de BF4 ile uğraşmayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki hocam teşekkür ederim
  • aynısı pacth i yükledikten sonra oldu çıldıracam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.