Şimdi Ara

ORİGİN BEDAVA BF3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar kısa süreliğine originde bf 3 beleş beyler gidin sömürünhttps://www.origin.com/en-us/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition buyrun burada linki var inanmayanlar için :) alanlar aldım desin :D de herkez inansın

• Ben aldım ama birşey sormak istiyorum. Oyunu origin hesabına nasıl ekleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Ben aldım ama birşey sormak istiyorum. Oyunu origin hesabına nasıl ekleyebilirim?

originin arama kısmına Battlefield 3 yazın ver gelen ilk şeye tıklayın orada get it now diye bi kutucuk olacak oradan o kutucuğa basın ve bf 3 envanterinize otomatik olarak geliyor.
  • Geçen ay parayla aldım bedava olmuş
  • Herhalde çok fazla oynayanı yoktur. Almaya gerek yok sanırsam.
  • ne zamana kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 hazirana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 steam hesap
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • murat1234561234 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • ben aldım indiriyor. sınırsız bedava mı ? bir de clan mlan kurup oynasak daha zevkli olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Herhalde çok fazla oynayanı yoktur. Almaya gerek yok sanırsam.

Ne? Saçmalamayın Battlefield Bad Company 2 bile oynanırken siz 3 dolu değildir diyorsunuz. Hele 3 ücretsiz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb455

3 hazirana kadar

Peki multiplayer oynayabiliyormuyuz bunu indirdigimizde cünkü standard ve premium olarak 2 bf 3 var bunlardan standra olanı bedava kafam karıstıda
  • Multiplayer oynayabilirsiniz standart sürümde sadece dlcler yer almaz yani ürüne tamamiyle sahip olduğumuzu düşünürsek multi de elbette oynayabiliriz. Ayrıca 3 haziran oyunun son ücretsiz yayınlanma günü yani 3 hazirana kadar online oynayabilirsiniz diye bir şey yok, oyunu bir kere edindiğinizde tamamen sizin oluyor 3 hazirandan sonra da online oynayabilirsiniz.
  • indirirken sürekli kendi kendini durduruyor download error diyor. aynı sorunu yaşayan var mı ? herkes yüklendi galiba ondan oluyor diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black.Wolf

indirirken sürekli kendi kendini durduruyor download error diyor. aynı sorunu yaşayan var mı ? herkes yüklendi galiba ondan oluyor diye tahmin ediyorum.

herkes bf3 indirmeye çalışınca böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black.Wolf

indirirken sürekli kendi kendini durduruyor download error diyor. aynı sorunu yaşayan var mı ? herkes yüklendi galiba ondan oluyor diye tahmin ediyorum.

Herkese yapıyor sanırım benimde duruyor hep.
  • Serverlar ağzına kadar doldur
  • Indirmesek de hesaba eklesek yeterli olur mu? Malum akk...
  • Görür görmez indirdim yazın full takılırım artık
  • Indirmesek de hesaba eklesek yeterli olur mu? Malum akk...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.