Şimdi Ara

ORİGİN BEDAVA BF3 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Immortal King

Indirmesek de hesaba eklesek yeterli olur mu? Malum akk...

Evet,eklemek yeterli.
  • teşekkürler
  • Bende her 3 dk da bir "the download server is not responding pls check your net...." hatası veriyor 6 saatte 2 gb anca indirebildim sizde de bu kadar sık hata veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Bende her 3 dk da bir "the download server is not responding pls check your net...." hatası veriyor 6 saatte 2 gb anca indirebildim sizde de bu kadar sık hata veriyor mu?

Bendede ayni. servere çok yüklendik galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Indirmesek de hesaba eklesek yeterli olur mu? Malum akk...

Evet,eklemek yeterli.

Teşekkürler
  • beyler şu an indirsek 3 hazirandan sonra da indirebilir miyiz ?
    yani oyunu zaten satın almış gibi görünüp istdigimiz zaman indirebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Multiplayer oynayabilirsiniz standart sürümde sadece dlcler yer almaz yani ürüne tamamiyle sahip olduğumuzu düşünürsek multi de elbette oynayabiliriz. Ayrıca 3 haziran oyunun son ücretsiz yayınlanma günü yani 3 hazirana kadar online oynayabilirsiniz diye bir şey yok, oyunu bir kere edindiğinizde tamamen sizin oluyor 3 hazirandan sonra da online oynayabilirsiniz.

3 Hazirandan Sonra multiplayer olup olmayacağı sorusunu sormaya gelmiştim teşekkürler Hocam Çok Keyifli Oynuyorum
  • öle bir mutlu oldum şimdi bale yapıyorum :)
  • oyunu indirdim uptade yap dedi yaptım oyuna tıkladığımda oyunun internet sitesini açıyor plugin diye birşeyi download et yazıyor etmek şartmı onsuz başlamıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellow canary01 -- 1 Haziran 2014; 1:10:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1234561234

evet arkadaşlar kısa süreliğine originde bf 3 beleş beyler gidin sömürünhttps://www.origin.com/en-us/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition buyrun burada linki var inanmayanlar için :) alanlar aldım desin :D de herkez inansın

Hocam ben bi türlü şu origin e üye olamadım herşey tamam tam o güvenlik kısmında hani tuhaf harfler var ya (xyw37) gibi onları yazma yerini bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

• millet listeye eklemek yeterli olur mu? 3 haziran'a kadar indiremem maksimum download hızım 260 kb ancak 1 güne iner o da int. bağlantısı hiç gitmez ise, şu an oyun listede ekli boş bir zamanımda sabahın 6. sında uyanıp indirmeyi başlatıcam gece 12 ye kadar
  • 1 HAFTA ÖNCE İDDAADAN KAZANDIĞIM PARAYLA GİTTİM BF3 VE BF4 ALDIM . AMA BELEŞ OLMUŞ TÜHH ŞANSIMA .BF3'Ü PS3'E TAKINCA 2,5 GB GÜNCELLEME YAPTI NEDEN ? PS3'DE BF4 KUTUSUNDAKİ KODU KEYİ NEREYE GİRECEM BULAMADIM . YOKKİ KOD GİRİN FALAN DİYE BİRŞEY .BF4 DE 650 MB FALAN GÜNCELLEME YAPTI NEDEN? KOD MOD GİRMEDEN BF4 MUTLU MUTLU MULTİYE GİREBİLİYORUM . ANLAMADIM KEY GİRMEMİZ GEREKMİYORMU . KEYLERİ GİRMEDEN HEM BF3 - HEMDE BF4 MULTİ OYNAYABİLİYORUM . BELEŞ DİYONUZ BUGÜNLERDE ACABA ONDAN DOLAYIYIMI OYNAYABİLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropii

Geçen ay parayla aldım bedava olmuş

ya ben 1 hafta anca oldu satın alalı
  • murat1234561234 M kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.