Şimdi Ara

origin beynini yedi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün oyunu oynamak için pc açtım origin kullanıcı bilgileri istedi yazdım yanlış e-posta şifre dedi bi kaç kez daha denedim olmadı başta çaldıklarını düşündüm ama sonra başka bir arkadaşımınkini denedim yine aynı hatayı verdi sorun ne sizce

• sorun orjinin ta kendisi,bukadar kötü işleyen bir sistem daha yok,GFWL birse orjin iki,ha orjin yakında geçiçek bence o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmedagon -- 22 Ekim 2012; 23:32:24 >
  • ya o degilde hem bf3 var hemde premium orda üye oldugum email adresinin şifresininde unuttum şifreyide deyiştiremiyorum yeni email nasıl geçebilirim
  • beyler yardım edin biriniz biri çalsa girer oynar giriş yapmadan profilime giriyorum herşey bıraktıgım gibi banlamışlabilirmiyim sizce
  • Bendede oldu şifreni değiştir gir tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxxOnurxxX123

Bendede oldu şifreni değiştir gir tekrar

deyiştiremem çünkü orda kullandıgım e-mail adresinin e-posta şifresini unuttum yokmu başka çözümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmedagon

sorun orjinin ta kendisi,bukadar kötü işleyen bir sistem daha yok,GFWL birse orjin iki,ha orjin yakında geçiçek bence o ayrı

kardeşim yazdığın kelimelerin sadece orjin'i anladım başka bir şey dememişsin bir cümlede otuz kere orjin denirmi

• inan hiç bir bilgim yoq
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos161514

inan hiç bir bilgim yoq

ya offline giriş yapıyo ama go online dedigimde giriş istiyo yapıyorum yanlış diyo battlelog'ea'battlefieldheroes sayfalarınada giriş yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush_follow1453

deyiştiremem çünkü orda kullandıgım e-mail adresinin e-posta şifresini unuttum yokmu başka çözümü

Tek çözüm var EA'nın müşteri temsilcileri ile görüşmek yani EA help ile mail, chat veya telefonla irtibata geçip sordukları sorulara doğru cevap vermen eğer yabancı dilin var ise...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Tek çözüm var EA'nın müşteri temsilcileri ile görüşmek yani EA help ile mail, chat veya telefonla irtibata geçip sordukları sorulara doğru cevap vermen eğer yabancı dilin var ise...

live chat yaptık sordukları sorulara cevap verdim cdkeyleri kanıt olarak gösterdim onlarda olayı yazılım deparmanına yolladılar 2 güne emal gelir dediler bekliyoruz
  • quote:

live chat yaptık sordukları sorulara cevap verdim cdkeyleri kanıt olarak gösterdim onlarda olayı yazılım deparmanına yolladılar 2 güne emal gelir dediler bekliyoruz

Sanırım sorun çıkarmadan çözülür bu durum. Daha dikkatli ol hesaplarını bir yere kaydet. artık her şey dijital sisteme dönüyor, bununla ilgili bir not defteri açman yararına olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Sanırım sorun çıkarmadan çözülür bu durum. Daha dikkatli ol hesaplarını bir yere kaydet. artık her şey dijital sisteme dönüyor, bununla ilgili bir not defteri açman yararına olur.

tmm sence verirlermi hesabımı
  • quote:

tmm sence verirlermi hesabımı

ihtiyaç duydukları bütün her şeyi isterler sende onların istediklerini yerine getirdikten sonra sorun çıkmaz. Endişe etme alırsın hesabını...
  • ya bu nasıl bir sorun ne güzel düzelmişti aynı hatayı tekrar alıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.