Şimdi Ara

Origin'den (BF4/BF3) UNBAN olma taktiği buldum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Bir arkadaşımın hesabı gereksiz bir admin yüzünden banlanmıştı. PB GUID ban olarak. Battlefield 4 Premium'u vardı. Şimdi size adım adım bu banı nasıl kaldıracağımızı göstereceğim. Kötü amaçlı kullananlar için (Banı kaldırıp tekrar hack açıp tekrar bu sistemi kullananlara) hakkımı helal etmiyorum. Geçelim olaya;

Origin Live Chat diye aratıp giriyoruz. Help with a Game diyoruz. Origin'i seçiyoruz. En aşağı inip Contact Us'ı seçiyoruz. Start a New Case diyoruz. Zaten Origin'i seçmiştik. PC seçiyoruz. Select Topic'te Account Managment diyip aşağıdaki yere "merge account ya da transfer game" diyoruz. Sonra bitince orada çağrı tuşuna basıp Live Chat elemanıyla görüşüyoruz. Bunu yapmak için İngilizce'nizin de biraz orta seviyede olması gerekiyor. Zaten elemanlar Hindistanlı oldukları için anlaşabiliyorsunuz. Bir sitede de India VPN'si ile girin daha çabuk halledersiniz demiş. Ben VPN'siz yaptım oldu. Şimdi öncelikle adama İngilizce olarak bir hesabımdan başka hesabıma oyuna aktarmak istiyorum diyorsunuz. Şöyle söyleyeyim. "I want all of my games in ...@hotmail.com to ...@hotmail.com" tarzında bir cümle kurarak yapabilirsiniz. Tabi elemanların anlama kıtlığı var. Toplam 5 kişiyle görüştük yaklaşık 4 saatimizi aldı ama çok eğlenceli görüşmeler oluyor. Timothy Carlo B. isimli arkadaşa da teşekkür ediyorum. Kendinisi gayet anlayışlı bir insan diğerlerinden farklıydı. Diğerlerine laf anlatamadık. Her neyse. Önce farklı bir hesap açın ve için Plants vs. Zombies falan bir şeyler alın ya da ucuz bir oyun alın çünkü boş hesaba aktarmayı kabul etmiyorlar. Ve size merge olmaz swap yapalım derse kabul etmeyin çünkü swap hiç bir işe yaramıyor. Sadece durumu bozuyor daha fazla uğraşmanız gerekiyor. Dediğim gibi kabul etmesse kapatın başka bir kişiye bağlanın. Yani olay çok basit ben oyunlarımı şu hesaptan şu hesaba aktarmak istiyorum ya da bütün oyunlarımı şu hesapta istiyorum diyorsunuz. Bazıları biz yapamayız bizim yetkimiz yok telefonla arayın diyor siz tekrar başka kişilere bağlanıp tek tek sorun. Yapıyor musun diye. Zaten çok uzun sürmez. Ondan sonra adama dedik şu hesapta oyunları toplar mısın diye. O da işte Battlefield 4 olan hesaptaki oyunları saydı bu oyunları onayınızla diğer hesaba aktarıyorum diye. Tabi ki bilginiz olsun Stats'larınız gidiyor. Şöyle bir şey de söyleyin diğeraldığımızhesap@hotmail.com will be my main account deyin yani banlı olmayan yeni hesap benim ana accountum olacak bütün oyunlar bunda olacak diye. Tabi ki bandan falan bahsetmeyin :D Sonra dediğim gibi adam oyunları tek tek saydı zaten bizim için önemli olan Battlefield 4 olduğundan direk kabul ettik. Fakat mesela Carbine pack falan satın aldınız yani aldığınız shortcutların hepsi gidiyor. Bundan haberiniz olsun. Tamamen sıfırdan başlıyorsunuz oyuna. Her neyse saydı işte oyunları ondan sonra merging now dedi. İşlem bitince söylüyor o sırada accountunuza girmeyin. Açıksa da çıkış yapın. İşlem bitti dediğinde girip bakıyorsunuz Origin hesabınıza aktarılan oyunlar New olarak karşınıza çıkıyor. Sonra Battlelog'a yeni Origin accountunuzla giriş yapıyorsunuz. Ve karşınızda yeni açılmış bir Battlefield hesabı. Şimdiden kolay gelsin.

Bir teşekkürü ihmal etmeyin :D Bir daha da banlanmayın :D Bu arada en anlayışsızları Vikas Kumar diye biriydi. Lanet olsun o adama anlama kıtlığı var. Dolu Origin hesabına boş dedi boşu boşuna swap yaptı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.