Şimdi Ara

Origin hakında sorular...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu Origin sadece kendi üzerinden indirilmiş olan oyunları mı listeliyor?

mesela sistemde kurulu olan BC2'yi ona tanıtmak mümkün değil mi?

• Elbette mümkün. BC2 keyini girerek hesabını Orijine tanıtabilirsin.
  • evet hocam, hallettim lakin doğrudan Origin içinden olmadı.
    EA'nın sitesine yönlendiriyor nedense.
  • Bilmiyorum. Kaydettiysen problem yok. Ben hem BC2 yi hemde Red Alert 3 ü redeem prodoct code olarak kaydettim.

Tabi şu sıralar sürekli Orijin güncellenip yeni özellikler ekleniyor. BF3 için. Bundan olabilir.
  • Benimde sorum var konu acmadan direk yaziyim.benim origine battlefield 3 betaya girebilmek icin aldıgım üyelik var.Ancak ben oyunu ön siparis vererek aldım ve oyunu oraya kayit etmem gerekli mi? multiplayer oynamak icin birde bu origin sistemi nasıl işliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Littlebachelor -- 21 Ekim 2011; 16:38:23 >
  • Nerden ön sipariş verdin? Nerden alırsan al illa orijin ile BF3 e girileceğinden kayıt gerekli. İster yeni hesap alırsın istersen beta için aldığın hesapla girersin.

Betadakinden farklı olmaz.
  • şu an en son güncelleme yüüklendi ve Origin zaten "Beta" olarak görünüyor bende son sürüm.
    ondanmıdır nedir Redeem Product Code özelliği çalışmıyor, hep hata veriyor ve neticede EA sitesine yönlendiriyor.

belki ilerde düzelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 21 Ekim 2011; 17:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Nerden ön sipariş verdin? Nerden alırsan al illa orijin ile BF3 e girileceğinden kayıt gerekli. İster yeni hesap alırsın istersen beta için aldığın hesapla girersin.

Betadakinden farklı olmaz.

Oyunu Vatanbilgisayardan aldım inşallah erkenden gelir.Origine kayıt konusunda sorun olmaz değilmi?
  • Olacağını zannetmiyorum.
  • beyler az önce origin üzerinden BF3 CLOSE QUARTERS paketini aldım ama Redeem Code Gelmedi lütfen yardım edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipee

beyler az önce origin üzerinden BF3 CLOSE QUARTERS paketini aldım ama Redeem Code Gelmedi lütfen yardım edin..

origin üzerinden aldıysan code gelmez direk hesabına geçer origini aç 2.9 gb güncelleme yaparsa tamamdır cq oynayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerosoap

quote:

Orijinalden alıntı: ipee

beyler az önce origin üzerinden BF3 CLOSE QUARTERS paketini aldım ama Redeem Code Gelmedi lütfen yardım edin..

origin üzerinden aldıysan code gelmez direk hesabına geçer origini aç 2.9 gb güncelleme yaparsa tamamdır cq oynayabilirsin

hocam ne bir güncelleme ne birşey geldi hala oyuna giremiyorum bekleyecekmiyimm..
  • Bugüne kadar bir sorun yoktu. Şimdi ise oyunların kapak resimleri görünmüyor. Sorun ne olabilir?

Origin'i kaldırıp yeniden kurdum sorun düzeldi. İlk başta bunu yapmaktan çekindim, oyunlarımın silineceği düşündüm ama neyse ki oyunları yeniden indirmem gerekmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 1 Ekim 2012; 20:57:58 >
  • arkadaşlar bu origini hangi sürücüye kurarsam kurayım illa sistemin kurulu olduğu yere mi indiriyor oyunları? ben farklı sürücüye kurmak istiyorum oyunları ama o gidip c ye atıyor.nasıl değiştircez bu olayı
  • Origin'den BF3 limited edition indirdim ertesi gün origin hesabıma şifre hatalı diye giremedim mail adresimi verip şifre sıfırlama yapmak istediğimde originden mail gelmiyor bu sorun hakkında bilgisi olan varmı?
    Not: Originin yolladığı başka mailler geliyor adresime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Origin'den BF3 limited edition indirdim ertesi gün origin hesabıma şifre hatalı diye giremedim mail adresimi verip şifre sıfırlama yapmak istediğimde originden mail gelmiyor bu sorun hakkında bilgisi olan varmı?

http://www.uludagsozluk.com/e/18856933/

Link'e bi göz at sorununu çözebilirsin umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

quote:

Origin'den BF3 limited edition indirdim ertesi gün origin hesabıma şifre hatalı diye giremedim mail adresimi verip şifre sıfırlama yapmak istediğimde originden mail gelmiyor bu sorun hakkında bilgisi olan varmı?

http://www.uludagsozluk.com/e/18856933/

Link'e bi göz at sorununu çözebilirsin umarım.

Saol şimdi denicem

Edit: Başaramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 12 Nisan 2013; 13:49:01 >

• quote:

Bir yol gösterebilecek arkadaş yokmu?

Edit: @kene. arkadaşın verdiği linkten birkaç deneme sonucunda çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 15 Nisan 2013; 14:36:42 >
  • Merhaba, ben origin hesabımda daha önceden Bf4 Premium Edition aldım bildiğiniz üzere Bf4 Premium Edition larda bütün haritalar açık. Şimdide Bf4 haritalarından biri olan Final Stand üçretsiz oldu bende yanlışlıla aldım yani iki tane Final Stand almış oldum. Origin hesabımda bir sorun olurmu ya da oyunum da(Bf4 Premium Edition da).@
  •  Origin hakında sorular...

Hata çözümünü bilen varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.