Şimdi Ara

Origin hesabımı ea games yedi. İçindeki oyunu başka hesaba alma?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar origin hesabımı eagames yedi. Kendi kendine şifre değişmiş şifre yenileme maili falan da gelmiyor. Hacklenmediğine eminim. Live chatte adam rusça gizli sorumu soruyor cevabını sanırım unuttum. Neyse. BF3 Keyi elimde. Yeni bir origin hesabı alsam keyi oraya girsem bir problem çıkar mı? Veya başka nasıl yapabilirim bu aktarma işini eski hesaba girmeden? Sinirimden bütün ea games oyunlarını indirip hayırına 1 tlye satacağım.

• EA games senin oyununu ne yapsın arkadaşım.Hem hacklenmediğini nereden billiyorsun?
  • Originin hesabına erişmezsen içindeki tüm oyunlarda boşa gider.
  • Hmm o zaman hesabı kurtarmaya çalışacağız teşekkürler :)
  • Aynısı arkadaşın başına geldi. Geçenlerde benzer konular vardı swtor.com üyelik alıp bişiyer yapınca çözülebiliyordu problem.

http://forum.donanimhaber.com/m_73077450/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73079979

Bu konuyu incele çözersin büyük ihtimal.

Ama bu sıralar aynı şey çok kişinin başına geliyor.. EA kadar herşeyi eline yüzüne bulaştıran bi firma daha bulamayız heralde.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 24 Mart 2013; 2:07:01 >
  • Bakalım. Gene gelmedi mail. Ben sağırım ve hesabım hacklendi diyeceğim.
  • Origin'in şifre kurtarma fonksiyonu uzun süredir çalışmıyor, Simcity'i bu yüzden yeni hesap açarak alabilmiştim.

Rmutsuru'nun verdiği linkteki olayı öğrendiğim gerçekten iyi oldu, ileride lazım olabilir.
  • aga aynısı benimde başıma girdi bilgin olsun benim hesabım hacklenmiş de live chatti sanırım öyle bişi sana sorular soruyo gerçek kişi olduğuna dair sonra geri veriyolar sana.bender_russia denen şerefsizin teki soymuştu benim hesabı google arattım bulamadım ama baya o nickde yerler çıktı.
  • Arkadaşların dedikleri gibi alternatif oyunlardan hesap alıp sıfırlama mailini o şekilde göndertmen gerekiyor Originin sıfırlama sistemi işe yaramıyor alternatif sıfırlama yoluyla bazen çözüm bulabiliyoruz. Oyunlarını başka bir hesaba aktarmak gibi bir lüksün yok. Keyi bir kere aktif ettiğin zaman onlarda bir işe yaramıyor. zaten eski oyunlar için geçerli onlar, yeni oyunlarda keyler hesaba bağlı hale geliyor.
  • Buradaki yöntemi yapamadıysan pm at yardımcı olayım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_73077450/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73079979

Ben öyle geri aldım hesabımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Binary_ -- 25 Mart 2013; 15:33:42 >
  • Ben Battlefield Bad Company 2 oynuyordum onun için ea hesabı açmıştım. sonra aynı epostayla origin ID açtım ve he her şey karman çorman oldu. Battlefield 4 almıştım battleloga origin ID si ile girilmiyor email istiyor ben de email ile girdiğimde Battlefield 4 olmayan hesabım giriyor. Ne yapmalıyım.eposta değiştirmek varmı öyle yaparsam işe yarar mı? Origin ID ile giriş yapmam lazım eğer eposta istiyorsa her türlü deiğer hesap çıkıyor. Aynı epostalar olduğuna eminim şifremi unuttumda epostalı olanda origin ID side aynı epostaya gidiyor param boşa mı gitti oyuna tıkladığım anda battleloga yönlendiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epic_respawn_tr -- 2 Şubat 2015; 19:22:21 >
  • Arkadaşlar bundan yaklaşık 2 ay kadar önce battlefield 4 aldım. Bu güne kadar hep bilgisayardan origin id mi yazarak giriş yapıyordum fakat bu gün telefondan giriş yapmam gerekti ve e-postamı yazarak giriş yaptığımda beni hiç alakam olmayan boş bir origin hesabına attı. Orjinal Battlefield 4 olan origin hesabıma origin id ile giriş yapabiliyorum fakat e-posta ile girş yapamıyorum orjinal hesabıma e-posta ile erişmek için ne yapmalıyım???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.