ORIGO ASR 8400 ADSL modemim var yeni aldım üç aydır kullanıyorum hiç bir sorun yoktu dün ne olduysa kablolarına yanlışlıkla dokundum şimdi LINK ışığı yanmıyor. Hattımda bir sorun yok telekomdan kontrol ettirdim, değişik kablo bağlantıları denedim ama gene olmadı sorun ne olabilir bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Birde bu olaydan sonra bilgisayarımda USB aygıtı tanınamıyor diye bir mesaj çıktı sanırım modemi tanıyamıyor ama böyle bir şey nasıl olur daha önce hiç bir sorun yoktu yardımlarınızı bekliyorum herkese teşekkürler.
Bilgisayarından kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi?
Denedim ama gene aynı şekilde USB aygıtı tanınmıyor diye mesaj çıkıyor, Benim asıl sorunum Modemin LINK ışığının yanmaması Böyle bir sorunla karşılaşan olduysa lütfen yardımcı olsun.
Birincisi: Usb aygıt tanınmıyor ikazı geliyorsa takılı olan USB aygıtının Driverının yüklenmesi gerektiğidir. İkinicisi: Eğer link ışığı yanmıyorsa Sinyal alamıyor demektir ki bunun içinde Telekomla tekrar irtibata geçip düzgünce kontrol etmelerini sağlamalısın ama modem driver yüklü olmadığından yapıyordur bunu. Başka birşey gelmiyor akla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme