Şimdi Ara

ORIGO' nun Üretici Sitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Origo Modemlerde Firmware güncelleştirmesi için nereye bakabiliriz? Üretici sitesi dahi yok?

Bileniniz Var mı?

• kont getirmesi lazım bi incele sitesini...
  • aman aman o kadar nalet bir modem kullanmadım hayatımda.. 4 kez sorun yarattı. ve sonunda iade ettim su adna airties kullanıyorum... gerçekten ohh be dedim.. origoda yaşadığım sıkıntılar sürekli internetim gidiyordu ve sürekli makinam ip almıyordu... 10 kez deniyorum ancak ole ip alıyordu ve bu cok ilerlemişti sonunda geri aldılar her seferinde bunu yaşadım...
    ama tedarikçisi
    www.kont.com.tr
    Fakat sitelerinde pek bir bilgi yok ....
  • KONT' un getirdiğini biliyorum, zaten ORIGO satıyorum. Ancak Firmware konusunda çaresiz kalmıştım! :) Ancak daha sonra kont.com.tr ye eklemişler. Sonunda... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShowBilgisayar

KONT' un getirdiğini biliyorum, zaten ORIGO satıyorum. Ancak Firmware konusunda çaresiz kalmıştım! :) Ancak daha sonra kont.com.tr ye eklemişler. Sonunda... :)

sorununun çözüldüğüne sevindim
  • ilk aldığım modemdi ve hiç çalışmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

ilk aldığım modemdi ve hiç çalışmadı

Benim bir aralar duyduğum; bizzat Kont'un içindeki yüksek düzeyde birisinin bu Origo Modemler için dedikleri: "oh, oh; ilk kez bugunkü satış adedimiz iade edilen mallar adedinden biraz fazla çıktı.." şeklindeydi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk modemimdi origo asu-8000 usb gayet de memnundum, sanırım bu benim elektronik alanındaki şansımdan kaynaklanıyordu
  • oRİGO nun kablosuz modelini kullanıyorum şuanda ve çok memnunum hiçbir problem ile karşılaşmadım.. am foruma baktığımda birçok kişiden olumsuz yanıt almış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.