Şimdi Ara

Orijinal Adidas Euro 2008 Futbol Topu Sadece 10 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
12.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LÜTFEN ÜRÜNÜN ELİMİZDE OLUP OLMADIĞINI SORMAYIN ŞU AN İÇİN SINIRSIZ STOK VARDIR.

Sıfır Ambalajında Orijinal Adidas Coca -Cola Futbol Topu 10 YTL

Ürün %100 orijinal adidas markadır.Coca Cola tarafından euro 2008 için Adidas'a ürettirilmiştir.Ürün coca cola çekilişinden kazanılmıştır.Üründen adetli miktarda mevcuttur.Pazarlık yoktur ve fiyat sondur...

Kırmızı olan top coca-cola markalıdır.Onun fiyatı da 10 ytldir

Ürünü Gittigidiyor.com üzerinden almak isteyenler aşağıdaki linkten satın alabirler.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=15324814

ALIŞVERİŞİ NASIL YAPACAĞIZ ?

Arkadaşlar yoğunluktan dolayı pmlerinize cevap akşamları cevap verebiliyorum.Alışverişi şu şekilde gerçekleştiriyoruz.Ücreti aşağıda vermiş olduğum hesaplardan birine havale veya eft yapıyorsunuz.Ödeme işlemini gerçekleştirdikten sonra bana ödemeyi hangi hesaba yaptığınızı ve kargo adresinizi pm ile bildirin ödemeyi yaptığınız gün ürün kargolanacaktır.Belirtmediğiniz takirde anlaşmalı olduğum sürat kargo ile topu yollarım PTT kargo hariç diğer kargo şirketleri ile de gönderebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO® -- 14 Haziran 2011; 15:31:27 >

• Patlak mı onlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: abcboy

Patlak mı onlar

ilginç bir soru tabii ki değil şişirilmemiş haldeler
  • celalettinozturk arkadaşımıza 1 adet satılmıştır.kendisine hayırlı olsun
  • p.m
  • quote:

Orjinalden alıntı: fkose34

p.m

yanıtladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fkose34

p.m

pm i tekrar yanıtladım ancak pm kutun dolduğundan gitmiyor olabilir. her ihtimale karşı buradan diyeyim kargo 5-6 ytl tutar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM...
  • Teslim aldım.Ürün gerçekten güzel orjinal .bu kadar kaliteli beklemiyordum .Teşekkürler Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalettinozturk -- 13 Kasım 2008; 13:02:37 >
  • 5 adet te ben almıştım ve kargoyu bugün teslim aldım.birini şişirdik.Hakikaten çok güzel ürün,12 yaşında oğlum dışarda oynamaya kıyamadı.Orijinalliğinden şüphem vardı ama yanılmışım.Şiddetle tavsiye ediyorum.Erkek çocuğu olan durmasın...
  • 1 adet alıyorum pm
  • bende alabilirim PM
  • pmler cevaplandı
  • Markası orjinal adidas.Yoksa kendisinin Euro 2008 ile alakası yok.Sadece üzerinde euro 2008 amblemi var.İlanı açınca en azından replika Europass çıkar zannetmiştim.Zaten Europass hala 300 ytlden aşağı değil.replikası 25 ytl civarı.

Hayırlı satışlar.
  • pm attım.
  • Bende sms ile kazandım bu topu çok kaliteli bir top orjinal adidas eğer almak isteyen warsa
    durmasın 10ytl süper fiyat benceİyi satışlar
  • ptt kargoyla yolla 3 ytl :D:D:D top fiyatına kargo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: abcboy

Patlak mı onlar

• pm....
  • quote:

Orjinalden alıntı: wehby

pm....

cevaplandı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.