Şimdi Ara

Orijinal Adidas Euro 2008 Futbol Topu Sadece 10 YTL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
12.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda olsan super olurdu kardes :)
    Bittimi Toplar daha warmı ?
  • istanbula kargo çok tutmazsa bende bir adet almak istiyorum
  • toplardan adetli olarak vardır
  • wehby arkadaşımıza 1 adet ve drekeskin arkadaşımıza 8 adet top satılmıştır kendilerine hayırlı olsun
  • teşekkürler kardeşim....yarın ürün gelince deneyip arkadaşlara bilgi veririm.....
  • Her ne kadar çok anlamasamda 2 adet aldım hediye olarak.Toplar çok kaliteli dostlar , inanın oynamaya falan kıyamazsınız.Direkt ayna gibi kendinizi falan görüyorsunuz.Et kalınlığı ve deri kalitesi süper.Kesinlikle orjinal adidas ürünü.Gayet memnun kaldım, Halo arkadaşa sorunsuz alışverişten dolayıda teşekkür ediyorum.

Almayı düşünen arkadaşlar tereddüt etmeden alın bence , bu fiyata meşin top çok zor bulunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

Her ne kadar çok anlamasamda 2 adet aldım hediye olarak.Toplar çok kaliteli dostlar , inanın oynamaya falan kıyamazsınız.Direkt ayna gibi kendinizi falan görüyorsunuz.Et kalınlığı ve deri kalitesi süper.Kesinlikle orjinal adidas ürünü.Gayet memnun kaldım, Halo arkadaşa sorunsuz alışverişten dolayıda teşekkür ediyorum.

Almayı düşünen arkadaşlar tereddüt etmeden alın bence , bu fiyata meşin top çok zor bulunur.

yorumun için teşekkürler dostum
  • GrounD_ZerO arkadaşımıza da 1 adet satılmıştır
  • pm attım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wyzonline

pm attım...

ceaplandı
  • pm...
  • 1pm
  • Çok iyiymiş ya gerçekten orjinal ise süper fiyat yemin ediyorum futbol u sevmem hatta hiç sevmem ama topları görünce birden oynuyasım geldi

Hayırlı satışlar dostummm...

Çok iyi fiyat ya..
  • Tarafımdan 2 adet alındı.Gelince görüşlerimi yazarım
  • Toplar çok güzel ama Sürat Kargo
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar satışa devam
  • patlakmı onlar diyen arkadaşa kocaman bir alkış istiyorum. toplar çok güzele benziyor aklıma hiç aklımda yokken almayı düşündüm hemen ve bir adet pm attım satıcıya
  • pm cevaplandı
  • orjinal toplarda coca cola yazdığını hiç sanmmıyorum
  • hocam eft yaptım hesaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.