Şimdi Ara

Orijinal Anti-virüs şifresini iki kişi kullanırsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşıma orijinal kaspersky antivirüs programı satın aldım. Bana sen de kullanabilirsin dedi. Onun bilgisayarına kurduğumuzda 1 bilgisayarlık lisans verdi. Aynı anda iki ayrı bilgisayardan bağlanılırsa şifre kara listeye alınır mı? Arkadaşım veridği para zayi olsun istemiyorum da.

• tek pc lik lisans ise 2 pc de kullanırsanız kara liste olurmu bilmem ama birinden biri devre dışı kalacaktır.denememekte fayda var risk almaya değmez.
  • Cevap için Teşekkürler. Ben de caymaya başlamıştım zaten. Maddi sıkışıklığım olmasa alıcam orijinalini zaten. Nefret ediyorum key arayıp durmaktan.
  • ücretsiz alternatifler de var.bence kaspersky e çok bel bağlamayın.onun kadar başarılı olan programlar da var yani.onlara da bakın
    http://www1.avira.com/de/evaluate/welt.php 3 aylık Avira premium key i.bence kaçırmayın.çok başarılı bir programdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

ücretsiz alternatifler de var.bence kaspersky e çok bel bağlamayın.onun kadar başarılı olan programlar da var yani.onlara da bakın
    http://www1.avira.com/de/evaluate/welt.php 3 aylık Avira premium key i.bence kaçırmayın.çok başarılı bir programdır.

dostum dikkatimi celbetti de kusura bakma. her güvenlikle ilgili konuda avirayı tavsiye ediyorsunya bu aşkına, şevkine hayranım valla.. helal olsun..

gerçekten de avira yı bende tavsiye ederim. en az ücretliler kadar iyi. bide comodo firewall ile superantispyware kurdun mu varya değme keyfine..

kolay gelsin...

• çünkü on-deman da ondan başarılısı yok.spyware tarafı zayıf biraz ama bence çok iyi koruma sağlıyor.nod32 mesela son sürüm çok kötü.kaspersky 7 de 1-2 bug var ve hdd yi yorabiliyor.zaten 8 e geçtiler onun üstünde çalışıyolar.Avira aşkı korumasını gördükten sonra başladı.çünkü testlerdeki başarısı yadsınamaz.nod32 son sürümde crack,warez sitelerinde hiçbir uyarı vermezken aviranın ücretsiz sürümü engelliyor.eskiden avira olmadan önce adı antivir iken 1 kere başımı yaktı.ama şimdiki hali mükemmel bana göre.seviyorum çünkü ücretliler kadar başarılı ve sessiz sakin içini yapıyor.tek problemi zip li dosyaları pc ye indikten sonra farketmesi.açarken engelliyor.indirirken engellemiyor.tek eksiği bu
  • dostum superantispyware benim çok hoşuma gitti. ama şu diikatimi çekti. güncelleme bülümünde kullanılabilir yeni sürüm var diyor. güncelle diyorum daha sonra aynı şeyi demeye devam ediyor. ne demek bu güncellemedi mi yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ücretsiz sürümde sanırım yükseltme yok.yeni versiyon için siteden tekrar indirmenizi istiyor olabilir.
  • peki veritabanı güncellemeside mi yapmıyor..
  • güncelleme yapar.ama sürekli yeni sürüm için uyarır.sitesinden yeni versiyonu çekin bence.birçok program yapar bunu.firefox mesela kendi içinde güncelleme yapıyor ama opera browser sitesinden gidip indirmenizi istiyor yeni sürüm için bu şekil düşünün..
  • şu an kullandığım versiyon sitesinden çektiğim en son versiyon..
  • tekrar çekin bakalım bidaha uyarı verecekmi.eğer veriyorsa sanırım ücretli sürüm kullanmanızı istiyordur eğer ücretli sürüm free nin birkaç build üstündeyse
  • olabilir ücreti sürüm için uyarı veriyordur. neyse konudan baya uzaklaştık...

teşekkürler...

iyi geceler....
  • 1 yıldan beri nod32 lisansını 2 kişi kullanıyoruz ve bir sorun çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

ücretsiz alternatifler de var.bence kaspersky e çok bel bağlamayın.onun kadar başarılı olan programlar da var yani.onlara da bakın

dostum dikkatimi celbetti de kusura bakma. her güvenlikle ilgili konuda avirayı tavsiye ediyorsunya bu aşkına, şevkine hayranım valla.. helal olsun..

gerçekten de avira yı bende tavsiye ederim. en az ücretliler kadar iyi. bide comodo firewall ile superantispyware kurdun mu varya değme keyfine..

kolay gelsin...

avira'ya +1000
    ücretsiz ve gerçekten 1 numara...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ekonomici

1 yıldan beri nod32 lisansını 2 kişi kullanıyoruz ve bir sorun çıkmadı

nod32 sorun çıkarmaz zaten...
    çıkarcak olsaydı nod32 fix efsanesi diye bir şey olmazdı
  • avira antivir personal edition
  • bence olur. ilk onayı alan kullanır diğeri bloklu olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: superxp

bence olur. ilk onayı alan kullanır diğeri bloklu olması lazım

ama öyle olsaydı internnetteki 1 keyi binlerce kişi aynı anda kullanamazdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.