Şimdi Ara

Orijinal Ayt Mat Deneme 2022

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2021 de çok hatalı soru var dediler 2022 aldım ama bu da gereksiz basitleştirlmiş . İlk denemeyi çözdüm 40 50dk sürdü dedim başlar basit olabilir falan 12. Denemeyi çözdüm az önce 60 70 dk sürdü bu da zor değildi. 3D çözdükten sonra çok çerez geldi . Deneme öneriniz var mı ? Orijinalden zor olsun yeter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• belki ortası zordur hem zor olmasi önemli değil yorum katıyor mu sana ona bak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 29 Nisan 2022; 22:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geometrisi tyt gibi olmuş geometrisi 3d daha yks tipiydi ,sorgulatıcak soru yoktu ama bakalım 12 den geriye çözücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekvasfımmatoğlu -- 29 Nisan 2022; 22:41:54 >
  • Sbde de pembeleri yok etmişler bildiğin. Orijinali yılın balonu seçiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Yazık etmişler kendilerine alabilecek deneme kalmadı piyasada pembeler çok zordur diye sona bırakırım diyodum iyi bırakmamışım

• adamlar içerden info falan mı aldılar acaba en zor en baba denen yayınlardan biriydi, çok radikal bir karar

• Geçen seneyi bilmiyorum bu senenin kitaplari var bende ama abartiyonuz bence kolay kitap degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt mat deneme öneri
    5 ay önce açıldı
    3D TYT vs Orijinal TYT
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt
    Denemesinin en son pembesi 3nin mavileri gibi ve ösym benzeri değil geometride tyt bildiğin ben beğenemedim orijinali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.