Bildirim
Orijinal batarya satan bir yer yok mu şimdi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, hangi yetkili servis pil değiştiriyor? Ben Troy ile konuştum ve telefon Amerika’dan alındığı için pl değişikliği yapmıyoruz dediler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim bildiğim Başarı ve Zentech var. -
Başarıya sorayım eğer değiştiriyorlarsa süper olur.
Değiştirdiklerinden eminim. Çünkü benim telefon da sizin durumunuzda ama 2015 model bir telefon için çok yüksek fiyat istediklerinden ben yaptırmadım. 6S için 400 lira pil değişim parası verilmez artık... -
Haklısınız, benim telefonum iphone X ve sitelerinde 449 TL görünüyor. Yarın arayıp bilgi alayım. Bilgi için çok teşekkür ederim bu arada.
Son olarak sizin telefonunuz için pil değişimi 319 TL görünüyor !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 27 Temmuz 2020; 0:4:57 >
Olumlu yanıt alamadım. Telefon Amerika’dan alındı ve Türkiye desteği yok. Parasıyla bile orijinal pil taktıramıyoruz.
Cuma günü 300tl kvk değişim yaptim 8 plus yurtdişi arap birleşiklerden geldi ..%74 düşmüştü:) orjinalin hali başka kafam rahat 3 ay garanti de verdi 1 yil daha rahat kullanirim oyun oynamaktan bataryayi öldürdük:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 27 Temmuz 2020; 15:12:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl olur yahu? Kendi servisi değil ki bu, nasıl kabul etmezler...
Zentech'e sorsaydınız bir de... -
Imei ile sorguluyorlar, cihazım kayıtlı ama Türkiye’de desteği yok dedi telefondaki arkadaş. Zentech’e de soracağım ama farklı bir cevap beklemiyorum açıkcası.
Öyle bir sacmalik yok hocam bnmde cihazda arapbirleşik devleti cihazi garantisi bitti zaten 2.5 yil oldu cuma günü değiştirdim.quote:
Orijinalden alıntı: freedom77
Olumlu yanıt alamadım. Telefon Amerika’dan alındı ve Türkiye desteği yok. Parasıyla bile orijinal pil taktıramıyoruz.
Amerika’da satılan 2 model vardı hocam. Bir model avrupa garantili, diğeri ise Amerika. Bendeki model amerika garantili olduğu için sorun çıkıyor. Arap Emirliklerinde satılan telefonlar da avrupa garantili o yüzden sorun yaşamıyorsunuz.
Bu değişikliği yapmayan tabii ki Apple yetkili servisleri. Yani orijinal pil takan servisler. Bunların haricindeki tamirciler için zaten sorun yok.
Sorunu cozebildiniz mi? Ben de ayni sekilde iphone 7 cihazima pil taktirmak istiyorum, zentech degisim yapmadi
Kadıköy iphone akasya avm de
Yetkili servislerin hiçbiri bu değişikliği yapmıyor. Kaçak göçek servislere kaldık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone hoparlör temizleme
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- airpods cızırtı sorunu
- en iyi powerbank
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X