Arkadaşlar geçen hafta Vatandan orta seviye bir kasa topladım. İ5 4670K 3.4 ghz işlemci Asus z87 plus 3000 mhz usb 3 sata3 anakart 8 gb ddr3 1866 mhz ram 120 gb kingston hyperix SSD Nvidia GTX 760 asus DCUII (OC) ekran kartı Cool Master HAF912 Kasa ve işlemci soğutucusu
Kasanın yanında Battlefield 3 Limited Edition paketli oyunu spariş verdim. Bu perşembe geliyor. Uzun zamandır battlefield 2 oynuyordum o da orijinaldi. Oyunu kurup cd keyi girmem yeterli oluyordu. Sadece BF2 kullanıcı adı ve şifremi girip oynuyordum. Bu BF3 te de aynı şekilde mi olacak. Alacağım oyun kutulu gelecek. Duyduğuma göre limited edition paketinde önce oyunu aktifleştirip sonra paketi aktif ediyormuşuz. Yani 2 şifre giriliyormuş. Tabi birde origin olayı var. Şifremi origine mi gireceğim yoksa dvd den oyunu kurarken mi gireceğim. Oyunu kurduktan sonra kendisi update eder mi yoksa kurup originden mi kendim update edeyim. Oyunu satın aldıktan sonra pc ye format atarsam birkaç kez key girdikten sonra keyim iptal olur mu? Yani bu oyunun belirli bir yüklenme silinme sayısı var mı. Mesela yılda 3 kez format atım diyelim. 3 kez de yüklersem oyunun bloke olması veya şifemin etkisiz hale gelmesi söz konusu mu? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba??? Forumda araştırdım fakat resimli kurulum falan bulamadım. Şimdiden herkese teşekkürler.