Şimdi Ara

Orijinal İphone Bataryası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6s kullanmaktayım ve telefonda 6-7 aydır deji batarya var telefon gerektiginden fazla ısınmaya başladı şarjı çabuk bitmeye başladı.Artık bu bataryayla uğraşmak istemiyorum.İstanbul içi orijinal iphone bataryası zorlu-akasya haricinde nerden temin edebilirim

İyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda bilinen isimlerden @Kenbu sana destek olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Forumda bilinen isimlerden @Kenbu sana destek olacaktır.
    Dostum kim bu kenbu dediğiniz vatandaş ? Nerede böyle bir soru görsem hemen bu arkadaşı öneriyorlar. Orijinal bataryayı nasıl temin ediyor merak ettim.

• takipteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuyu öne çıkarıp herkesin faydalanmasını sağlayalım.

• Valla forum da senelerdir gördüğüm birisi @kenbu , iphone orjinal batarya konusunda daha bilgili , iphone orjinal pillerini bulmak cidden zordur , o yüzden faydalı olacağını düşündüm :)

• Orjinal pil sadece yetkili servislerinden temin edebilirsiniz kullandığımız piller orjinala yakın pillerdir kesinlikle orjinal tabiri kullanmayız.Forumda bilgi paylaşımı yapıyoruz uzun yıllardır.Üstelik pil satışımız veya diğer servis arkadaşlarımıza kısaca firmamızdan dışarı veya internet üzerinden veya herhangi bir site aracılığıyla satışımız yoktur.Piyasada birçok ürün vardır bu konuda FORUM ARKADAŞALRIM YARDIMCI OLACAKTIR.( Buarada yazım hatalarım İÇİN forum arkadaşlarımdan özür dilerim bu konuda anlayışınıza sığınıyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 29 Temmuz 2019; 13:4:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip. 6s için pil arayışındayım bende. Piyasada deji diye bir marka var kimisi övmüş, kimisi beğenmeyip gömmüş kararsız kaldım. Orjinale yakın (orjinal bulunmuyor dendiği için) performans gösterecek, temin edilebilecek biri-birileri vardır mutlaka.
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Hocam Dm den bataryaların fotolarını atma şansınız var m? Birkaç arkadaşla toplu alıcaz çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

Orjinal pil sadece yetkili servislerinden temin edebilirsiniz kullandığımız piller orjinala yakın pillerdir kesinlikle orjinal tabiri kullanmayız.Forumda bilgi paylaşımı yapıyoruz uzun yıllardır.Üstelik pil satışımız veya diğer servis arkadaşlarımıza kısaca firmamızdan dışarı veya internet üzerinden veya herhangi bir site aracılığıyla satışımız yoktur.Piyasada birçok ürün vardır bu konuda FORUM ARKADAŞALRIM YARDIMCI OLACAKTIR.( Buarada yazım hatalarım İÇİN forum arkadaşlarımdan özür dilerim bu konuda anlayışınıza sığınıyorum )
    Yıllardır bu işin içindeyim ilk defa dürüstçe bilgi veren teknik servis gördüm. Tebrik ve teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.