Şimdi Ara

Orijinal Kellogg's Ürünleri Nerden Alınır (İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, orijinal kellogg's üretimi corn flakes'leri nerden bulabilirim?
    ülker kellogg's ortaklığından üretilen ürünleri sevmiyorum ve eskiden aldığım tadı alamıyorum..

aradığım ürünler "chocos ve choco crispies"

chocos buğday gevreği, ülker tarafından coco pops buğday gevreği olarak satılıyor. mecburen alıyorum ama artık eski tadı alamamaya başladım.
    choco crispies ise zaten üretimden kaldırılmıştı..

Orijinal Kellogg's Ürünleri Nerden Alınır (İstanbul) Orijinal Kellogg's Ürünleri Nerden Alınır (İstanbul)

internetten sipariş verebileceğim biryer varsa çok sevinirim.. "yurtdışı site de olabilir.. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 20 Ağustos 2011; 23:42:15 >

• Bende eskiden ballı mısır patlaklı olan cinsinden yerdim ama artık hiç biryerde bulamıyorum. Eğer gören duyan varsa haber edin.
  • merhaba,

@Sadronis, sizin bahsettiğiniz ürün migroslarda "Ülker Kelloggs Honey Pops Ballı Buğday Mısır Gevreği" adıyla satılıyor.. Yalnız onunda eski tadı yok diyebilirim. Çok tatlı ikinci kaseyi yiyemiyor insan.

Yukarda bahsettiğim choco crispies pirinç patlağının yerine "migros kakaolu pirinç patlağını" keşfettim. Tabiki choco crispies in yerini tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 21 Ağustos 2011; 15:31:25 >

• Kadıköy'den Moda'ya giden yolda , Migros'un karşısında ithal çikolata,içecek,bira vs. satan Milka diye bir dükkan var.Orda Türkiye'de satılmayan baya çeşit var ama aradıklarını bulabilir misin bilmiyorum.Fiyatları da 10-15 lira arasıydı.Gitmeni tavsiye ederim çünkü illa alcak bir şey bulursun İnanılmaz şeyler var.
  • bulabilen varmı bende uzun zamandır arıyorum hiç bir yerde bulamadım
  • Ulan ikinci fotodaki pirinc patlagini ne yerdim bee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Choco Crispies tarzı başka bir ürün var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.