Şimdi Ara

Orijinal Lightning Kablosu Alev Aldı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
4
Favori
12.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ay parmağı uf olmuş, resimlerini çekermişte sonra hastanelere gidermişte agu agu, nasılda mutlu zil takıp oynayacak besbelli,

milyon dolarlar alacak sanıyor haha

Dünyada var olan hangi ürün yüzde 100 güvenli olacak diye garanti verilebiliyor, her cihaz bozulmaya mahkum, bugün veya yarın.

Bozulunca da garantisi varsa tamir edilir veya değiştirilir. O yüzden her cihazın bozulacağını baştan zaten kabul edip imzalıyorsun.

Ancak bilinçli olarak yaptıkları bir hata varsa tazminat davasından para kazanabilirsin, bunlar normal ve olabilecek nadir hatalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 20 Ocak 2021; 15:33:1 >
  • apple avukatları varmış forumda, hatalı ürünü bile savunan var 😄
  • 2018'de ABD'de yaşanmış bir olay. En fazla yerel televizyona çıkabilmiş:

• Bir markanın fanboyu nasıl olur. Görebiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitilmezsiniz yemin ederim :)
  • yav he he... ortada kusurlu ürün var tapınmaktan göremediğiniz bir kusur... güvenlik zaafiyeti...

• f 22 raptor kullanıcısına yanıt

adam saniye olarak gördü diye 1 saniyede olmamıştır... en az 30 saniyelik tutuşma süresi algılama süresi var... tek bir olayda yok ki... kimbilir kaç tane yangın atlatıldı...

• Ben gerçekleri söyledim.

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Verecek mantıklı cevabı veya fikir beyan edecek kadar bilgisi olmayınca insanın böyle He He deyip geçiştirmesi normal. Ben kullanıcıyı veya cihazı kusurlu bulmuş muyum? O yanan malzemede kusur var mi yok mu bu isin uzmanı olan kişi yani bilirkişi alır inceler sonucu belirler. Sizin gibi bomboş insanlar ancak hemen gördüğü seye bu kusurlu der geçer bilmez çünkü cahilliğinin farkında değildir. Benim laf anlamayan siz gibi insanlara günlerdir söylediğim şey arkadaşın tazminat istemesi ile ilgili konular ne Apple firmasını koruyorum ne arkadaşı suçluyorum. Gerçekten kafanız almıyor. Bu arkadaş veya başkası bu gibi kablo yanigi gibi hasarlardan dolayı firmadan tazminat talep edemez çünkü tazmin edilecek bir zararı olmadığı gibi bi riski de goze alarak kullandığını kabul etmiş oluyor. Allah sizin ailenize ve cevrenizdekilere sabır versin.
  • Siz benim fanboy olup olmadığımı düşünmek yerine acın yasaları bi okuyun veya kabul ettiğimiz sözleşmeleri bakın bakalım neler yazıyor. Benim firmayı savunmadigimi sadece kabul edilen kullanım koşullarında bunlarin yazdığını ve tazmin edilecek bir zarar olmadığı icin tazminat talebinde bulunamayacağını anlatmaya çalışıyorum.
  • Bu sözleşmeler küçük bir programda bile var. Her neyse kabul etmesen bile fanboysun.

Hayır fanboy olabilirsin. Ama sanki firmanın sahibi gibi davranma. Bunu daha çok asgarî ücret ile çalışan personeller yapiyor. kendi firmasiymis gibi savunuyorlar.

• :) arkadasım okuman yazman var gördüğüm kadarıyla ama okuduğunu anlamak konusunda baya sıkıntıların var sanırım. Firmayı savunmuyorum Apple en mükemmel firma siz suçlusunuz asla
    O kablo yanmaz siz müdahale etmişsiniz veya sizin suçunuz demiyorum anlamıyor musun sen laftan. Oluşan olaydan dolayı tazminat alma şansı yok diyorum napiyim a4 kağıdına çıkarıp posta ile adresinize mi yollayım anlamanız icin? Ben markayı savunuyor olsam markanin suçsuz olduğunu söylerim ama ortada kimin suçlu olduğunu ispatlayacak bir durum yok. Arkadaş gider kabloyu bilirkişiye incelettirir yazılı rapor alır daha sonra o rapor ile tüketici mahkemesine dava Acar davanın sonunda da yine bi tazminat alamaz apple yeni kablo ve şarj cihazı verir en fazla garanti kapsaminda ki onu da önermişler ama kabul etmemiş arkadaş. Hayal aleminde yaşıyor çoğu kışı. Ama hadi buyrun acın davayı dediğimizde de nedense kimse yanaşmıyor. Öyle olması lazım böyle olması lazım vs herkes hayalindeki ütopyayı anlatıyor ama kabul edilmese de gerçekler bunlar

• Tazminat alır alamaz ben orasinda değilim ki zaten. Bunu anlaman lazımdı. Ben kendi tecrübelerim ile sana fanboy dedim. Ki öylesin.

• Allah şifa versin sana sanırım atesli hastalık geçirdin küçükken.
  • asıl boş olan sensin boş beyin... boş kişilik... kablo sebebsiz yanmaz kısa devre telefonda olmalı ki şarj aletinde izi bile yok...

:) bir tane daha havale geçirmiş birey okuduğunu anlama sıkıntısı cekiyor. Ya bana ne kablo neden yanmış onun kararını incelemeden kimse bilemez. Dolu dolu mesajlarına bir son ver ve sütünü içip yatıp uyu.
  • sen asıl karantinadan kaçma covid-19 beynini sünger yapmış yazık arkadaşlarına...

:) yaratıcı bir sacmalamaydi tebrik ederim.
  • diyene bak defolu ürünü savunan tip... eleman yangında yanarak ölse bayram ederdiniz...

Gerçekten anlamamış ya yazık valla ciddi ciddi üzüldüm. İstersen bi nöroloji randevusu al kontrol etsinler. Bu arada her verdiğin saçma cevap karşılığında benden yine bu tarzda bir cevap alacaksın ne kadar uzatmak istediğin sana kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.