adamda gram beyin olsa apple avukatlığı yaptığını inkar etmezdi kablokurcalanmış olsa gözükür... kabloya ne yapacak ki... |
Orijinal Lightning Kablosu Alev Aldı (14. sayfa)
-
-
Alev aldi diyince ben de indirim sandim. Kardes burasi forum donanim, shift delete değil. Duzgun başlık aç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:))) yav gerçekten komiksin aslında ya. Okusana su mesajları ne yazmışım kablonun neden yandığından BANA NE :)) ben kabloyu sen yakmışsın apple in ürettiği mükemmel ürünü mahvetmişsin allah da seni ne yapmasın mi demişim :)) beni zerre kadar ilgilendirmiyor kablonun hangi neden yüzünden yandığı ki defalarca söyledim onlarca sebep olabilir ve bunu da bu isin bilirkişisi gidip hadisenin yaşandığı yeri incelemeden hiç bir Allah’ın kulu Uzaktan bakarak anlayamaz çünkü üzeri kapalı bir devre var ve ancak incelenerek neden o hale geldiği belli olur. Ama siz oturduğunuz yerden hiç bir bilgi birikiminiz olmamasına rağmen teşhisi koyup apple hatalı ürün üretmiş diyebiliyorsunuz ya bu nasıl bi özgüven ama söyle derler ne kadar az bilirsen o kadar mutlusundur diye sizde de bu sendrom var sanırım. Bilgisi olmadan fikri olan insan sendromu. Cehalet de diyoruz halk arasında. -
Sen dh ölücüsü olarak önüne konan her Şeyi ye
Belki 12 pro max da yersin
seninle benim aramdaki fark bu zaten dostum, sen önüme konulanı yememi bekliyorsun ben de bunu kabul etmediğim için burada senin gibi sığ insanlara laf anlatmaya devam ediyorum. Önünden yemeye devam et şimdi.
Apple Park'ın ortasına villa diksinler arkadaşa
cahilliğinden kronik arızalarına bile bakmamışsındır... iphone şarj kontrol devresinde sıkıntı var hemde uzun zamandan beri...
-
:) kaşıntın geçmiyor değil mi. Saatlerdir bu cevabı mi düşünüyordun. Dediğin bu “kronik” :) Ariza neden kimsenin başına gelmiyor acaba ben hemen hemen 10 senedir belki fazla hatırlamıyorum 5s ten beri iphone kullanıyorum ve telefonlarımı değiştirirken orijinal kabloları halen sağlamdı. Bi arızanın kronik olması icin belli bir yüzde diliminde çıkması gerekiyor senin kronik olarak belirttiğin Ariza icin apple değişim programı başlatmış olması gerekirdi ama hiç duymadım. Yoksa sırf altta kalmamaya çalışmak icin internet üzerinde araştırma yaparken 10 takipçisi olan bi sitede falan mi gördün naptin. Kasma kendini bu kadar bırak artık. Çırpındıkça batıyorsun. -
EV yansa da apple haklı benim hatamdı der bunlar
-
senin gibi sheeple sürüsünde liderliğe oynayanlara gösytersende inandıramazsın ki senin için evin ve sahibinin yanarak ölmesi şart ikna olmanız için... apple kronik sorunlarını sizin gibi sheeple sürüsü sayesinde örtbas ediyor hemde hiç çaba göstermeden...
-
Aklı yok fikri var diye bi tabir vardı ne icin söylendiğini bilmiyorsan bi araştır öğren :) bi farkın yok yemin ederim. -
asıl aklı kıt olan sensin seri katil olan apple savunması yapıp hemde bedava da değil para verip yapan alıksın...
-
Apple firmasını savunmadigimi anlaman icin ne yapmam gerekiyor allah aşkına söyle yapayım sen ceneni kapatmayacaksın anlaşılan ya da bloklamam gerekecek. Ulasmiyo çünkü okuduğun seyler sekiyo beyne gelmeden. Seri katil demiş bi de :) ya ne yiyip ne içiyorsunuz bu kafalara ulaşmak icin anlamiyorum. O kadar içiyoruz gene de ulaşamıyoruz biz. -
apple amplemini avatarının altına koyman yeter...
-
Amplem mi :)) ya kimlerle muhatap olup cevap veriyorum ben ya -
ısırık elmaya tapan tipten ne hâyır gelir ki...
-
Ben seni bloklayayim en iyisi ya artık gözlerim kanıyor ve benim de zeka seviyemi düşürmenden korkuyorum. Beynim sana laf anlatmaya çalıştığım icin benden tiksinip beni terketmeden bunu yapmak zorundayım. -
Bir kere evde otururken ne olduysa içimden ne geldiyse artık pinpon topunu yakmaya çalışmıştım, içinde özel bir gaz varmış, yemin ederim dragon ejderha ateşi gibi dışarı yanarak çıkmıştı, neye uğradığımı şaşırmıştım...quote:
Orijinalden alıntı: orduluomerOlay anını görmüş gibi “yanan yere parmağımı bilinçli şekilde bastığımı” söylemen iftiraya giriyor dostum. İftiranın tanımına git bir bak istersen. Fikir beyan edebilirsin tabi buna kimse bir şey diyemez ama senin yorumun fikir beyan etmek değil düpedüz iftiradır. Kabloyu alıp almamak kendi tercihim kimseyede ne yapacağımı soracak değilim. İster rapor alırım, ister kabloyu alırım. Ne yapacağım seni hiç alakadar etmez.
Büyük Osmanlı torunlarına 3. dünya ülkesi kalitesinde ürünler gönderiyorlarsa (geri dönüşüm teknolojileri bu kadar gelişmişken geri dönüşümden imal ediliyorsa) alev alabilir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Memlekette herkes gerizekalı sığ düşünceli, bi akıllı sensin dimi. Utanmadan konu açmış, beklenti içine girmiş, kendini rezil etmişsin. Zeytinyağı gibi üste çıkıp hala millete laf yetiştirme çabasındasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 21 Ocak 2021; 22:20:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X