Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.680
Cevap
331
Favori
1.627.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-eternity-calvin clein e7
    3-black code-giorgio armani a13
    4-hugo-hugo boss h1
    5-polo black-ralph lauren yok
    6-z-14-halston yok
    7-brit-burberry b15
    8-polo blue-ralph lauren p9
    9-happy-clinique c8
    10-green irish tweed-creed yok

yanları dp kodları isteyen arkadaşlar olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 25 Şubat 2011; 14:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

dershane üds dershanesi hayatımız sınav ne yazıkki yaş geldi 30 a hala uğraşıyoruz işte

he yi dp de denedim başarılı buldum silik yapmamış dp, zaten dpnin parfümlerinde çoğu parfüm için kalıcılık konusunda en iyisi dp diyebilirim, orjinali he nin biraz daha hafifken dp çok az esansını yoğun yapmış ama dediğim gibi çok az

terre hermes konusunda yanılmıyorum di mi çiçekli ve baharatlı bir koku?Mor Parfümeride de çok beğendim he'yi ixora o güzellikte yapamamış bir de parfüm satıcılarını anlamıyorum firman üretiyorsa o parfümü neden elinde bulundurmazsın illa bayii açtırcaklar bana . 10 tane parfüm deneyecektim 4 ü ellerinde vardı ixora bayiisinde. Yeni açılan ankara dikmendeki ixora bayiisini tek geçerim o hususta bir abla duruyor hevesli ilgi ve alakalı.

d&p kalıcılık olarak iyi de yağlı geliyor bana nedense hatta kalıcılığı da o yağ oranı ile sağlıyorlar gibi geliyor.
    Kalıcılık olarak şöyle bir test uyguluyorum tuvalet kağıtlarını tek tek kopartıp üzerine sıkıyorum parfümü belli sürelerle kontrol ediyorum.

Yazın da üds kursuna gidicem böyle düzen olmaz olsun niye üniversite bitirttiler o zaman.Gelişmeyi üniversite açmak olarak görüyorlar işte sonuç ortada diplomalı işsizler ordusu ya da yok pahasına çalışan diplomalılar ordusu.

aynen üni. bitirmekte fayda etmiyor bu zamanda

hermes için çiçekli demek pek doğru olmaz ama içinde greyfurt, portakal, kara biber, pembe biber bulunduğundan dolayı turunçgil ve baharat sentezi demek daha doğru

bende az önce he yi ixorada denedim pek beğendiğimi söyliyemiycem

kalıcılık konusunda her zaman derim bunu en iyisi dpdir, ama dediğin gibi parfümleri oldukça yağlı, ama orjinal kokuları benzetme konusundada en iyi mystical o bakımdan ben tercihimi mysticaldan yana kullanıyorum

misal ben dp nin armani code unu çok başarısız buluyorum david walkerinki ondan çok daha iyi

bu arada happy clinique orjnali turunçgil ağırlıklı bir parfüm çok taze bir kokuya sahip ismi gibi insana mutluluk veren bi yapısı var ama dpdeki nasıl bilmiyorum

• quote:

bu arada görmemişim soir hiç bir açık parfümcüde yok

Çok haklısın, ben de bvlgari nin yerini doldurabilecek başka bir parfüm bulamıyorum. Klasik pour homme unu da çok beğenirim fakat soir in bendeki yeri başka :) Daha önce açık parfüm hiç kullanmadım, hayal kırıklığı olur mu diye düşünmüyor değilim. Orjinalleri de olması gerekenin çok üstünde fiyatlara sahip bana göre.

Cumartesi günü mystical den alacağın bvl pour homme için yorumlarını bekliyorum şimdiden
  • d&p bana da çok yağlı geliyor. bazen rahatsızlık veriyor bu durum.

bargello pek beğenilmese de, 1 alana 1 bedava vermesine rağmen parfümleri de fena değil. yani kalitesiz falan değil bence. ama genel olarak ixora'nın bu işte en iyi olduğu kanısı hakim galiba.
  • quote:

1-acqua di gio a2
    2-eternity-calvin clein e7
    3-black code-giorgio armani a13
    4-hugo-hugo boss h1
    5-polo black-ralph lauren yok
    6-z-14-halston yok
    7-brit-burberry b15
    8-polo blue-ralph lauren p9
    9-happy-clinique c8
    10-green irish tweed-creed yok

yanları dp kodları isteyen arkadaşlar olmuştu

Sağolasın kardeş, şimdi gidip deneyecem hepsini
  • Şuan 2 orjinal parfum kullanıyorum daha önceleri açık parfum alıyordum ama cildimde alerji yaptı artık almıyorum.

Birisi Armani Code diğeriside bana göre daha iyi olan Joop Jump tavsiye ederim.
  • D&p de ortak nokta yağlı olduğu herhalde o da beyaz kıyafetlerde sarartı yapabilir sıktığınız zaman bargello kalıcı demeseniz de ben beğeniyorum açıkcası en çok parfüm çeşidinin olduğu marka o şu an.

İxora'da yeteri kadar beğenmedim ben de he'yi denediğim mor parfümeri daha güzel yapmış.
    Dün bargello ile irtibata geçtim daha doğrusu mail attım onlar beni aradılar 8 ml'lik parfüm siparişlerini bayiilerine verebileceklerimi istediğim parfümü de doldurttup gönderebileceklerini söylediler mor parfümeriden 10 tane almıştım öyle kalıcılık konusunda kendimce testler yapıyorum kokusuz tuvalet kağıtlarına tek tek sıkıyorum farklı yerlerde bekletiyorum.

Kokusuna güvenen markalar bence denetecek boyda testerlar yapar düşük fiyattan satar d&p de o cesaret yok bence piyasaya ilk girmiş olması nedeniyle ve yağlı olup kalıcı olması sayesinde çok tutuluyor.

İxora bargello daha üstün geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Şuan 2 orjinal parfum kullanıyorum daha önceleri açık parfum alıyordum ama cildimde alerji yaptı artık almıyorum.

Cildinde alerji yapan parfüm markalarını öğrenebilir miyiz? ona göre temkinli yaklaşırız biz de.
  • quote:

quote:

Şuan 2 orjinal parfum kullanıyorum daha önceleri açık parfum alıyordum ama cildimde alerji yaptı artık almıyorum.

Cildinde alerji yapan parfüm markalarını öğrenebilir miyiz? ona göre temkinli yaklaşırız biz de.

Bizim burası küçük şehir yanı d&p felan bulunmuyor sanırım kaçaktı mallar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuq35

quote:

bu arada görmemişim soir hiç bir açık parfümcüde yok

Çok haklısın, ben de bvlgari nin yerini doldurabilecek başka bir parfüm bulamıyorum. Klasik pour homme unu da çok beğenirim fakat soir in bendeki yeri başka :) Daha önce açık parfüm hiç kullanmadım, hayal kırıklığı olur mu diye düşünmüyor değilim. Orjinalleri de olması gerekenin çok üstünde fiyatlara sahip bana göre.

Cumartesi günü mystical den alacağın bvl pour homme için yorumlarını bekliyorum şimdiden

dün bvlgari pour homme u mysticalden sordum ellerinde yokmuş cts gelir dediler aldığım zaman yorumları paylaşıcam

zannederim pek satmayan kokuları ellerinde bulundurmuyorlar zaten sorduğumdada bph un alıcısı varmı dediğimde pek alan olmuyor cevabını almıştım hermes ide sordum onu alıyorlarmış sonra ağır diyip geri getiriolarmış, benim yaptığım gibi benim hermes hakkındaki görüşlerim ortada, ne mükemmel bir parfüm diyebiliyorum ne de başarısız en açığı başarılı ama mükemmel olmayan bir koku

soir i hiç denemedim muhakkak ki o da oldukça güzel bir kokudur

orjinal parfüm tercih sebebimdir sonuçta orjinal parfümde sürprizlerle karşılaşıyorsun notaların geçişi değişkenliği vb... ama açıkta genelde tek düze giden bir koku oluyor, ama şuda var ki çok para vermek o parfümün kalıcı süper bi parfüm olduğu anlamınada gelmiyor belki kapağı bile kokmuyor o derece sönük olabiliyor markaya şişe tasarımına zaten baya bi para gidiyor

• quote:

D&p de ortak nokta yağlı olduğu herhalde o da beyaz kıyafetlerde sarartı yapabilir sıktığınız zaman bargello kalıcı demeseniz de ben beğeniyorum açıkcası en çok parfüm çeşidinin olduğu marka o şu an.

İxora'da yeteri kadar beğenmedim ben de he'yi denediğim mor parfümeri daha güzel yapmış.
    Dün bargello ile irtibata geçtim daha doğrusu mail attım onlar beni aradılar 8 ml'lik parfüm siparişlerini bayiilerine verebileceklerimi istediğim parfümü de doldurttup gönderebileceklerini söylediler mor parfümeriden 10 tane almıştım öyle kalıcılık konusunda kendimce testler yapıyorum kokusuz tuvalet kağıtlarına tek tek sıkıyorum farklı yerlerde bekletiyorum.

Kokusuna güvenen markalar bence denetecek boyda testerlar yapar düşük fiyattan satar d&p de o cesaret yok bence piyasaya ilk girmiş olması nedeniyle ve yağlı olup kalıcı olması sayesinde çok tutuluyor.

ben dp ninparfumlerinin zararli oldugunu dusunuyorum cok ama cok yagli . Bargello da bana kalici/gelmedi 3 parfumunun 3 ude cok cabuk ucuoo

• quote:

D&p de ortak nokta yağlı olduğu herhalde o da beyaz kıyafetlerde sarartı yapabilir sıktığınız zaman bargello kalıcı demeseniz de ben beğeniyorum açıkcası en çok parfüm çeşidinin olduğu marka o şu an.

ben dp ninparfumlerinin zararli oldugunu dusunuyorum cok ama cok yagli . Bargello da bana kalici/gelmedi 3 parfumunun 3 ude cok cabuk ucuoo

• beyler bana açık parfümeriden alabileceğim. KALICI ve meyve kokusu yada hafif hoş bir koku tavsiye edin.

daha önceki tavsiyeleri okuyup dp'den gidip lacoste red(l5) aldım. lanet olsun. 1 saat bile üstünüzde kalmıyor. paranızı çöpe atmayın boşuna. kokusunu beğendim ama üstte kalmıyor bile. ayrıca sonradan bozuldu kokusuda ilk günki gibi kokmuyor gibi.

önerileri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

beyler bana açık parfümeriden alabileceğim. KALICI ve meyve kokusu yada hafif hoş bir koku tavsiye edin.

daha önceki tavsiyeleri okuyup dp'den gidip lacoste red(l5) aldım. lanet olsun. 1 saat bile üstünüzde kalmıyor. paranızı çöpe atmayın boşuna. kokusunu beğendim ama üstte kalmıyor bile. ayrıca sonradan bozuldu kokusuda ilk günki gibi kokmuyor gibi.

önerileri bekliyorum.

paco rabanne black xs bütün açık parfümcülerden bulabilirsin ama dp tercihimdir

davidoff game, davidoff echo(david walkerdan)

david beckham instict(ixora)

polo blue(dp)
  • Arkadaşlar İxoradan 1 million,black xs,lacoste red,212 men falan gibi çok ayağa düşmüş kokular hariç önerebileceğiniz yazlık veya kışlık çok iyi kokular var mı? Kalıcılık önemli ama koku muhteşemse kalıcılığı gözardı edebilirim.

GKHN1905'in önerdiği Armani He ve Davidoff Echo var aklımda ama başkaları da denemişse yorum yazabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebo01

Arkadaşlar İxoradan 1 million,black xs,lacoste red,212 men falan gibi çok ayağa düşmüş kokular hariç önerebileceğiniz yazlık veya kışlık çok iyi kokular var mı? Kalıcılık önemli ama koku muhteşemse kalıcılığı gözardı edebilirim.

GKHN1905'in önerdiği Armani He ve Davidoff Echo var aklımda ama başkaları da denemişse yorum yazabilirler mi?

givenchy insense ultramarine, paco rabanne ultraviolet, burberry classic, vercace versus blue jeans, roma, jil sander sun men, diesel only the brave, hugo boss boss bunların hepside hoşuma giden ve kalıcılığı ve farkedilirliği iyi olan kokular

ama koku olarak muhteşem bir koku arayıp kalıcılığı göz ardı edersen bvlgari pour homme derim yeri hiç bir zaman değişmeyecek favori kokumdur
  • quote:

quote:

beyler bana açık parfümeriden alabileceğim. KALICI ve meyve kokusu yada hafif hoş bir koku tavsiye edin.

önerileri bekliyorum.

polo blue(dp)

nasıl bunların kokusu. polo blue u deneyecektim o pek sana göre değil ağır bi kokusu var dedi yok kalsın o zaman demiştim gittiğimde. davidoff game ve echo nası kokular? black xs hakkında da ayağa düşmüş diyorlar.

aromatik veya meyve kokusu tarzı bişe istiyorum. kalıcılık önemli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cebo01

Arkadaşlar İxoradan 1 million,black xs,lacoste red,212 men falan gibi çok ayağa düşmüş kokular hariç önerebileceğiniz yazlık veya kışlık çok iyi kokular var mı? Kalıcılık önemli ama koku muhteşemse kalıcılığı gözardı edebilirim.

givenchy insense ultramarine, paco rabanne ultraviolet, burberry classic, vercace versus blue jeans, roma, jil sander sun men, diesel only the brave, hugo boss boss bunların hepside hoşuma giden ve kalıcılığı ve farkedilirliği iyi olan kokular

ama koku olarak muhteşem bir koku arayıp kalıcılığı göz ardı edersen bvlgari pour homme derim yeri hiç bir zaman değişmeyecek favori kokumdur

Ultramarine,Burberry,Blue Jeans,Jil Sander, Hugo Boss... Bunlar artık çok demode. Bu arada ixora'da mı çok iyi bunlar? Yoksa orjinallerinden mi bahsediyorsun?

• quote:

quote:

quote:

önerileri bekliyorum.

polo blue(dp)

nasıl bunların kokusu. polo blue u deneyecektim o pek sana göre değil ağır bi kokusu var dedi yok kalsın o zaman demiştim gittiğimde. davidoff game ve echo nası kokular? black xs hakkında da ayağa düşmüş diyorlar.

aromatik veya meyve kokusu tarzı bişe istiyorum. kalıcılık önemli

Black xs'yi ben basit bulmuştum açıkçası. Ama şöyle diyim davidoff'uda carolina herrera, jpg ve başka diğer bazı parfümlere göre basit bulsamda kızlar hasta yani

• quote:

quote:

quote:

Bizim burası küçük şehir yanı d&p felan bulunmuyor sanırım kaçaktı mallar :)

Kaçak diye birşeye inanmıyorum arkadaşım ben fransadan kaçak yurtdışından kaçak mal getiremezler getirseler de o fiyata satamazlar gümrükte avantayla rüşvetle o mallar zaten yurt dışında da pahalı olan mallar kaçak diye mal almayın dubaide çinde üretilen malları getirtiyorlar. Şişe aynı ambalaj aynı ama koku sahte sosyete pazarlarında zibil burda 35-45 tl arası satıyorlar onların hikayesini anlatmıştım biz sağlık bakanlığı onaylı olanları tercih ediyoruz daha cildimin hassas olmasına rağmen bir alerji yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.