Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.700
Cevap
333
Favori
1.630.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa tester bizde alıoduk ama gümrükte hangisi oldunu bilmioum bi tanıdık vardı. beyaz kutunun içinde tester die bir iki kere yollamıştı ve orjinaldi. onlar ama yüz tane yollamamıştı. zor bulunuo demişti.
  • Öncelikle parfümün güzel kokması gerektiğine inanıyorum kalıcılık bana göre 2.planda benim sıralamam yazılanlardan çok daha farklı hep hafif kokuları tercih etmişimdir ağır kokuların yakın mesafede rahatsız edici olduğuna inanıyorum 30'dan fazla kokuya yabancı değilim

1)DIESEL FUEL FOR LİFE
    2)HUGO BOSS BOSS
    3)212 MAN
    4)JEAN PAUL GAULTİER
    5)ULTRAMARİNE
    6)GIORGİO ARMANİ
    7)TOM FORD
    8)BULGARİ AQUA
    9)SENDER SUN MAN
    10)ROCHAS
  • Dün sevil'de Lacoste Red, Issey miyake ve j.p gaultier deneme firsati buldum. Jpg agir geldi ve çabucak uçtu kolumdan. Lacoste Red ve Issey miyake ise mükemmel kokular. Testerlari bile inanilmaz farkedilir ve kalici. Ikisi arasinda kararsiz kaldim alicağim zaman kiz arkadasimla gidip hangisini daha çok beğenirsa onu alacağim.
  • Testerları bile derken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 13 Mart 2011; 20:54:56 >
  • miyake sabun gibi yaa çok hafif kokuo bu kadar hafif kokuları sevmioum
  • Arkadaşlar David Walker da E-44 ve E-104 kodlu parfümlerin isimleri nedir acaba ?
  • Givenchy irresistable, tek geçerim.

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI
  • yaa joop jump ve one million birbine benzemio mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

yaa joop jump ve one million birbine benzemio mu ?

ben pek benzetemedim jump biraz daha fresh kalıyor daha yazlık gibi.
  • Markafoni'de hugo bosslarda indirim var bi göz atmakta fayda var
  • Az. Once dp nin jil sender sun men ini denedim ixoraya gore cok daha sekerli geldii ixorada baslarda erkeksi bi koku gelio o yoktu. Dp de orjinalini de en yakin zamanda denicem deneyen var mi orjinali nasil
  • bu arada dp deki kadınla atıştım :D 3 tane parfüm denedim. Suratı asıldı resmen her zamanki gibi. zorla denetio. Dedim ki " pardon ama denerken de mi para vermemiz gerekiyor. Anlayamadım pek uğramıourum da dedim " iyice asıldı suratıı :D yanlış anlamayında öle bakınca parayla zannettim.Neyse teşekkürler deyip çıktım. Resmen terbiyesizlik yaa. Bu kadar olmaz. Black xs alıcaktın en güzel ora yapmış die . Yarın gidivem orjinalini alıcam
  • Bugün Boyner'e uğradım parfüm için.Merak ettiğim parfümleri denedim.10 parfüm denemişimdir heralde.En sonunda Calvin klein euphoria intense aldım.
    İyi mi yaptım bilmiyorum.Bu arada özellikle 25 yaş üstü için armani attitude extreme mükemmel bir parfüm.
    Aslında lacoste red için gitmiştim ama beklediğim gibi çıkmadı, keza bir çok parfümde öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman11

Arkadaşlar David Walker da E-44 ve E-104 kodlu parfümlerin isimleri nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman11

Arkadaşlar David Walker da E-44 ve E-104 kodlu parfümlerin isimleri nedir acaba ?

Kodlar maalesef elimde yok yetkilileri de burayı okuyor biliyorum bilgilendirirlerse kodlar konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldGiyotin

Bugün Boyner'e uğradım parfüm için.Merak ettiğim parfümleri denedim.10 parfüm denemişimdir heralde.En sonunda Calvin klein euphoria intense aldım.
    İyi mi yaptım bilmiyorum.Bu arada özellikle 25 yaş üstü için armani attitude extreme mükemmel bir parfüm.
    Aslında lacoste red için gitmiştim ama beklediğim gibi çıkmadı, keza bir çok parfümde öyle.

Çok parfüm denemişsin kokular da birbirine karışmıştır bir de üst notaları ile değerlendirme hatalarına düşmüşsündür 10 dakikada 10 parfüm denemek yanlış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Bugün Boyner'e uğradım parfüm için.Merak ettiğim parfümleri denedim.10 parfüm denemişimdir heralde.En sonunda Calvin klein euphoria intense aldım.

Çok parfüm denemişsin kokular da birbirine karışmıştır bir de üst notaları ile değerlendirme hatalarına düşmüşsündür 10 dakikada 10 parfüm denemek yanlış bence.

Haklısınız.O yüzden denemediğimi varsayıyorum.Bu arada Euphoria intense hakkındaki yorumun nedir.?

• quote:

quote:

quote:

Haklısınız.O yüzden denemediğimi varsayıyorum.Bu arada Euphoria intense hakkındaki yorumun nedir.?

Güzel kokudur beğenirim güle güle kullan arkadaşım. Yazın çok sıcak havalar dışında gider diye düşünüyorum gündelik takım elbise.Tabi yoğunluk önemli gündeliğe bence çok sıkma ama akşam gezmesine tozmasına çok kullanırsan farkını hissettirir diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel kokudur beğenirim güle güle kullan arkadaşım. Yazın çok sıcak havalar dışında gider diye düşünüyorum gündelik takım elbise.Tabi yoğunluk önemli gündeliğe bence çok sıkma ama akşam gezmesine tozmasına çok kullanırsan farkını hissettirir diye düşünüyorum.

Armani attitude extreme ile intense arasında kalmıştım,içimi ferahlattınız,teşekkürler.

• quote:

Armani attitude extreme ile intense arasında kalmıştım,içimi ferahlattınız,teşekkürler.

İntense'i beğenmeyen olacağını düşünmüyorum uç bir koku değil armani attiude extreme'in beğeneni de var beğenmeyeni de angel gibi dior home intense gibi değil yani.Kendim için sıkıyorum bana güzel gelsin lafına da inanmıyorum parfüm bir yerden sonra insanın kendisine kokmaz zaten duyarlılığını kaybediyor burun. Güle güle bitir arkadaşım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.