Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.700
Cevap
333
Favori
1.629.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deeply11

212 sexy men kışlık bir koku bence ,yazın çok ağır kaçar zaten yapı olarakta ağır bir kokusu var yazın gitmez

sabunumsu fresh bir koku diye hatırlıyorum ondan dolayı gideceğini düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldGiyotin

Arkadaşlar dolce&gabbana light blue nasıl bir kokudur?
  • SELAM ARKADAŞLAR YAZ İÇİN PARFÜM ARIYORUM AKLIMDA OLANLAR LACOSTE RED,İSSEY MİYAKE,BULGARİ AQUA,BURRBERY SPORT,GİVENCY İNSENSE.HANGİSİ OLURSA OLSUN OLSUN ORJİNALİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.İKİSİ BİRDENDE OLABİLİR.SİZ HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ.BİRDE BAYAN İÇİN BULGARİ AQUA POUR FEMME İÇİN YORUMU OLAN VAR MI?BU ARADA YAŞ 20....HERKESE CEVAPLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

SELAM ARKADAŞLAR YAZ İÇİN PARFÜM ARIYORUM AKLIMDA OLANLAR LACOSTE RED,İSSEY MİYAKE,BULGARİ AQUA,BURRBERY SPORT,GİVENCY İNSENSE.HANGİSİ OLURSA OLSUN OLSUN ORJİNALİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.İKİSİ BİRDENDE OLABİLİR.SİZ HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ.BİRDE BAYAN İÇİN BULGARİ AQUA POUR FEMME İÇİN YORUMU OLAN VAR MI?BU ARADA YAŞ 20....HERKESE CEVAPLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Bvlgari aqva'yı beğeniyorum yaza gideceğini düşünüyorum.Bayan için şekerli koku olarak escada magnetism,vera wang princess ya da britney spears midnight fantasy derim. Çiçekli koku olarak lady million, armani code,chanel chance derim
  • Arkadaslar hatirlatma yapmak istioyrum. Ixoranin internet sitesinden alisveris yapmak isteyenler temsilci kodu yerine 535353 yazarlarsa 3 tl indirim alabilirler
  • burberry classic ve christian dior higher dp de varmı acaba.

biliyormusunuz. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB25C85D -- 19 Mart 2011; 17:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal4c

burberry classic ve christian dior higher dp de varmı acaba.

biliyormusunuz. ?

burberry classci(B6) diğeri yok
  • Hâlâ Ixora'dan parfüm alacağım ama erteledikçe erteliyorum. Bvlgari Pour Homme dediğimiz parfüm bu öyle değil mi? Ixora'da olan?

http://www.hepsiburada.com/Liste/bvlgari-aqva-phomme-edt-100-ml-spray/ProductDetails.aspx?productId=sgbvl0591152&categoryId=32001943#Gorseller

Orjinaliyle arasında çok fark var mı?

Kusura bakmayın uğraştırıyorum ama parfüm ve saat benim çok önemli elimden geldiğince en iyisini kullanmak isterim...

Bu arada Tom Ford ve BPH'un kalıcılığı nasıl Ixora'da?BPH'nin orjinalinin kalıcı olmadığını okudum yorumlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 20 Mart 2011; 1:32:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Hâlâ Ixora'dan parfüm alacağım ama erteledikçe erteliyorum. Bvlgari Pour Homme dediğimiz parfüm bu öyle değil mi? Ixora'da olan?

http://www.hepsiburada.com/Liste/bvlgari-aqva-phomme-edt-100-ml-spray/ProductDetails.aspx?productId=sgbvl0591152&categoryId=32001943#Gorseller

Kusura bakmayın uğraştırıyorum ama parfüm ve saat benim çok önemli elimden geldiğince en iyisini kullanmak isterim...

Bu arada Tom Ford ve BPH'un kalıcılığı nasıl Ixora'da?
    İkisi farklı arkadaşım Blvgari aqva pour homme ile Blvgari pour homme farklı kokular.

Blvgari pour home biraz daha kışlık bir koku iken aqva fresh bir koku ona göre.Aqva'yı bugün denedim bu kez de beğenmedim ya da kokuyu tam alamadım biraz meyvemsi gelmişti ilk denediğimde bu denediğimde onu alamadım.
    Leau par kenzo'yu denedim çok beğendim ixorada deniycem en yakında zamanda.Fresh şahane bir koku.Yaza mükemmel gider.Okyanus kokusu.
    BPH'ı deeply çok beğenmiş ixorada.Tom Ford çok kalıcı değil bph da öyle bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

• Armani he ve Hugo Boss Boss yorumlarını görünce yazasım geldi
    Yurtdışından almıştım,ikiside fazla kullanılmadı,satıyorum.Buyrun linki ----->>http://resim.donanimhaber.com/m_47587461/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47601695
    İzmir'den deneyerek alma şansı...Diğer iller sanalpazar üzerinden.İade de alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Hâlâ Ixora'dan parfüm alacağım ama erteledikçe erteliyorum. Bvlgari Pour Homme dediğimiz parfüm bu öyle değil mi? Ixora'da olan?

İkisi farklı arkadaşım Blvgari aqva pour homme ile Blvgari pour homme farklı kokular.

Blvgari pour home biraz daha kışlık bir koku iken aqva fresh bir koku ona göre.Aqva'yı bugün denedim bu kez de beğenmedim ya da kokuyu tam alamadım biraz meyvemsi gelmişti ilk denediğimde bu denediğimde onu alamadım.
    Leau par kenzo'yu denedim çok beğendim ixorada deniycem en yakında zamanda.Fresh şahane bir koku.Yaza mükemmel gider.Okyanus kokusu.
    BPH'ı deeply çok beğenmiş ixorada.Tom Ford çok kalıcı değil bph da öyle bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

bph ixorada şöyle başarılı açık parfüm yapanlar arasında kötünün iyisi yani, ama yine orjinaline göre ixorada esansını yoğun yapmış, daha fazla kalıcı olsun diye ixoradaki orjinalinden daha kalıcı ve giyside baya bir kalıyor kokusu tavsiye ederim

bu arada son favorim axe dark temptation deodorant, deodorant olduğu halde kalıcılığı parfümünden daha iyi açık parfümcülerde chocolate adı altında satılan parfümler çok fazla ağır ama axe kesinlikle öyle diil tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

bph ixorada şöyle başarılı açık parfüm yapanlar arasında kötünün iyisi yani, ama yine orjinaline göre ixorada esansını yoğun yapmış, daha fazla kalıcı olsun diye ixoradaki orjinalinden daha kalıcı ve giyside baya bir kalıyor kokusu tavsiye ederim

bu arada son favorim axe dark temptation deodorant, deodorant olduğu halde kalıcılığı parfümünden daha iyi açık parfümcülerde chocolate adı altında satılan parfümler çok fazla ağır ama axe kesinlikle öyle diil tavsiye ederim

axe dark temptation'ın yerine pi daha hoş gider bence deodorant ile birlikte parfümü de satılıyor set halinde dark'ın.

• Teşekkür ederim yorumlarınız için , Ixora'dan Tom Ford ve orjinal olarak Blvgari Aqva Pour Homme almaya karar verdim.
  • pazarlanddan parfüm almayi düsünüyorum alan war mi güvenilir mi parfümleri????
    arkadaslar bide dolma parfum gio ne kadar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 21 Mart 2011; 11:34:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

pazarlanddan parfüm almayi düsünüyorum alan war mi güvenilir mi parfümleri????
    arkadaslar bide dolma parfum gio ne kadar??

Forumda çok alan oldu şikayet eden daha duymadım. İxora'da tek 100 ml 28 lira 2 tane 100'lük 35 lira.En çok gio da orayı beğeniyorlar.
  • Güzel konu takipteyim.
    AXE AFRİCA deodorant kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

Güzel konu takipteyim.
    AXE AFRİCA deodorant kullanıyorum

nasıl kalıcılığından memnunmusun mesela kaç saat kalıyor

ben axe africa kullanmadım ama şu anda axe dark temptation deodorant kullanıyorum deodorant olmasına karşın oldukça fazla kalıcı 3 4 saat kokuyu hissedebiliyorum şiddetle tavsiye ederim
  • bugün bargello'dan iki koku aldım, Carolina Herrera Chic ve Kenzo Air. Chic baya hoşuma gitti, çok güzel bi koku fakat aynı şeyi Kenzo air için söyliyemiyecem, aşırı baharatlı kokuyo, içinde anason olduğunu tahmin etmiştim zaten, eve gelince baktım ve içinde anason, kimyon, meyan kökü barındıran bir parfüm tam bir uç parfüm, ya nefret ederler ya bayılırlar ama eminim ki sokağa çıksanız etraftaki 10 insandan 8'i kaçar heralde aşırı iddiali bi koku. 2 gün sonra 35ml'liklerde yeni parfümler gelecekmiş, büyük ihtimalle Chanel Allure veya Givenchy Pi ile değiştiririm veya Issey Miyake

• quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

bugün bargello'dan iki koku aldım, Carolina Herrera Chic ve Kenzo Air. Chic baya hoşuma gitti, çok güzel bi koku fakat aynı şeyi Kenzo air için söyliyemiyecem, aşırı baharatlı kokuyo, içinde anason olduğunu tahmin etmiştim zaten, eve gelince baktım ve içinde anason, kimyon, meyan kökü barındıran bir parfüm tam bir uç parfüm, ya nefret ederler ya bayılırlar ama eminim ki sokağa çıksanız etraftaki 10 insandan 8'i kaçar heralde aşırı iddiali bi koku. 2 gün sonra 35ml'liklerde yeni parfümler gelecekmiş, büyük ihtimalle Chanel Allure veya Givenchy Pi ile değiştiririm veya Issey Miyake

givenchy pi alma bence artık yaz geldi kenzo leaupar ile aqva marine'i bir dene derim güzel yaz kokuları fresh okyanus kokuları.

• leaupar'ı denemedim ama kenzo jungle'ı çok methediyolar fragrantica'da malesefki bargelloda yok jungle. havalar bu ara serin gidiyo izmirde hala, zaten 35ml'i alcağım için çok sorun olmayabilir pi ama zaten önceliğim Allure veya Miyake'de.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.