Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.700
Cevap
333
Favori
1.629.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • David Walker'ı değerlendirmek gerekirse kıyafet üzerindeki kalıcılığını beğendim diyebilirim. Alerjik bir vücudum olduğu için cilt üzerine sıkmıyorum ve az miktarda kullanıyorum o yüzden ciltteki kalıcılığını bilmiyorum. Bir de Bulgari Aqua'yı merak ediyorum. Kokusu hafif mi acaba?
  • hugo boss boss ve armani black kode

şimdilik bunlardan iyisini göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal4c

hugo boss boss ve armani black kode

şimdilik bunlardan iyisini göremedim.

Bugün bir koluma black code diğerine armani he sıktım hala armani he diyorum.
  • armaniler içinde ben en çok attitude u severim ama onunda kalıcılığı ne yazık ki çok zayıf kalıcı bir koku olsa vazgeçilmezlerim arasında yerini alırdı
  • armani hiç sevmioum ama mania idare eder :D
  • bargellodan kalıcı ve orjinale en yakın kokulardan örnek verir misiniz denemek için hangilerini tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman11

Arkadaşlar David Walker da E-44 ve E-104 kodlu parfümlerin isimleri nedir acaba ?

Kodlar maalesef elimde yok yetkilileri de burayı okuyor biliyorum bilgilendirirlerse kodlar konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

tamam .teşekkür ederim
  • Hiç kullanılmamış orijinal Gucci by Gucci Men set var elimde. 90ml parfüm + 50ml after shave + 50ml duş jeli. Özel kutusu ve çantasıyla

Düşünen olursa PM yollasın uygun fiyata vericem. Tek parfüm fiyatına set fiyatı...
  • ixoradan sun men aldım kesinlikle dp daha başarılı keşke dp biraz daha az yağlı olsaydı ..

ixora one million çok güzel kalıcıda ama ağır bir parfüm hassas bünyelerin kesinlikle başını ağrıtır.

favorim david beckham int. orjinalinide biliorum aynısını yapmışlar çok güzel .. hatta orj. daha kalıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicksand

ixoradan sun men aldım kesinlikle dp daha başarılı keşke dp biraz daha az yağlı olsaydı ..

ixora one million çok güzel kalıcıda ama ağır bir parfüm hassas bünyelerin kesinlikle başını ağrıtır.

favorim david beckham int. orjinalinide biliorum aynısını yapmışlar çok güzel .. hatta orj. daha kalıcı

sun men in orjinalini bilio musunuz ? banada dp deki çok şekerli geldi. ixorada baştaa bambaşkaa bi koku gelioo ama 15 dakka sonraa harika oluoo o koku yaa inanılmaz kokuo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

ixoradan sun men aldım kesinlikle dp daha başarılı keşke dp biraz daha az yağlı olsaydı ..

sun men in orjinalini bilio musunuz ? banada dp deki çok şekerli geldi. ixorada baştaa bambaşkaa bi koku gelioo ama 15 dakka sonraa harika oluoo o koku yaa inanılmaz kokuo :D

Biliyorum ,çok şekerli olmasını yağlı olmasına bağlıyorum bu yüzden daha bayık bir koku oluyor . ixora ilk başta çok benziyor ama daha sonra çok sentetik karışık bir koku oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Biliyorum ,çok şekerli olmasını yağlı olmasına bağlıyorum bu yüzden daha bayık bir koku oluyor . ixora ilk başta çok benziyor ama daha sonra çok sentetik karışık bir koku oluyor

bilmiourum zevkler çok farklı ama benim bi arkadaşım bu parfümü kullanıodu galiba ama o arkadaşıma ulaşamıoum ulaşabilsem sorucam ama emin gibiyim.İxoradan 15 dakika sonra aldığım koku aynısı çünkü. Dp nin alakası yok bence çünkü o kadar şekerli olamaz. eğer arkadaşımdaki kokuysa

• Arkadaşlar yaz için önereceğiniz D&P'de bulabileceğim güzel kokuları yazarmısınız.

• black xs :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

Arkadaşlar yaz için önereceğiniz D&P'de bulabileceğim güzel kokuları yazarmısınız.

Paco Rabbane ultraviolet,dkny be delicious,escada sunset burberry brit,212 sexy.Be delicious ellerinde olmayabilir.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar yaz için önereceğiniz D&P'de bulabileceğim güzel kokuları yazarmısınız.

Paco Rabbane ultraviolet,dkny be delicious,escada sunset burberry brit,212 sexy.Be delicious ellerinde olmayabilir.

ultraviolet imi öneriyorsunuz yaz için :S

ultraviolet kışın bile ağır bir parfümdür yazın adam öldürür ben orjinalini kullandım ama açığıda öyledir sanıyorum
  • Arkadaşlar dolce&gabbana light blue nasıl bir kokudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

quote:

ultraviolet imi öneriyorsunuz yaz için :S

ultraviolet kışın bile ağır bir parfümdür yazın adam öldürür ben orjinalini kullandım ama açığıda öyledir sanıyorum

Öyle çok ağır bir parfüm değil tabi başta ağır sonradan etkisini kaybediyor kışlık olduğunu iddaa edenler de var da bende etkisini öyle ağır göstermiyor meyve tonu ağır basıyor
    Fresh olduğunu iddaa etmiyorum fresh parfüm de pek yok zaten de elde olanlardan freshe yakınları meyveli kokuları önermek durumunda kalıyorum.
    Açık tende öyle boğucu duracağını düşünmüyorum.
    Be delicious da meyve kokusu belki sana ağır gelebilir ama işte tazelik hissi uyandırıyor bende.

• quote:

quote:

Teşekkür ederim.En kısa zamanda bakıcam D&P den. Peki bu kokular kalıcıdır değil mi? Sabah sıktıktan 3 saat sonra kokusu gitmez.
  • 212 sexy men kışlık bir koku bence ,yazın çok ağır kaçar zaten yapı olarakta ağır bir kokusu var yazın gitmez
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.