Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.700
Cevap
333
Favori
1.630.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün david walker dan hugo boss boss ve ultramarine aldım. ultramarine kokusu oturduktan sonra mükemmel kokuyor. kokladıkça koklayası geliyor adamın. hugo boss da güzel ultramarineye göre daha yogun kokuyor..
  • Hayırlı olsun güle güle bitir arkadaşım.
  • Bende tavsiye isticektim uzun süredir severek kullandıklarımı yazıyorum bunlar doğrultusunda önerebilceğiniz neler var?

issey miyake
    armani attitude
    armani black code
    givenchy pour home
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bende tavsiye isticektim uzun süredir severek kullandıklarımı yazıyorum bunlar doğrultusunda önerebilceğiniz neler var?

issey miyake
    armani attitude
    armani black code
    givenchy pour home

turunçgil kokular tercihin sanırsam
    armani he
    jill sunder sun man
    leaupar kenzo
    burberry brit
    212 man bunları bir dene derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 23 Mart 2011; 7:28:20 >
  • bu arada önerdiğim koku leuapar kenzo indigo diğer leaupar'lar ile karıştırmayın çok büyük fark var çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

bu arada önerdiğim koku leuapar kenzo indigo diğer leaupar'lar ile karıştırmayın çok büyük fark var çünkü.

kenzo ne ka ağırsa leaupar o ka hafif ..

issey blue denediniz mi çok güzel kokuyor . Sansiro'dan ufak şişesini aldım ilk sıktım 5 dakika ne kadar iğrenç anlatamam sonra mükemmel kokuyor .. ilk sıkıtığında sonrası gibi kokan bulmalıyım ..ixora da var mı denediniz mi hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicksand

quote:

bu arada önerdiğim koku leuapar kenzo indigo diğer leaupar'lar ile karıştırmayın çok büyük fark var çünkü.

kenzo ne ka ağırsa leaupar o ka hafif ..

issey blue denediniz mi çok güzel kokuyor . Sansiro'dan ufak şişesini aldım ilk sıktım 5 dakika ne kadar iğrenç anlatamam sonra mükemmel kokuyor .. ilk sıkıtığında sonrası gibi kokan bulmalıyım ..ixora da var mı denediniz mi hiç ?

kenzo pour homme
    kenzo leaupar homme
    kenzo leaupar indigo. Benim kasettetiğim indigo fresh okyanus kokuları taşıyan bvlgari aqva marine'e benziyor ama çok daha güzel kenzo leaupar turunçgil kokuyor daha farklı.
    Kokuların ilk 5 dakikasına takılmayın üst notalar geçer önemli olan orta nota
    E186 olarak satılıyor issey blue denemedim yalnız bilemiycem.
    sansiroda indigo da varmış helal olsun yapabildiyseler yeni bir koku çünkü.

• Arkadaşlar yaklaşık bir hafta içerisinde yakınım avrupa ya gidip gelecek inşallah..Parfüm isteyeceğim ama kararsızım..Şu an one million kullanıyorum ama yazın pek gidecek gibi değil..Şöyle hafif, taze ve olabildiğince kalıcı bir parfüm önerir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Arkadaşlar yaklaşık bir hafta içerisinde yakınım avrupa ya gidip gelecek inşallah..Parfüm isteyeceğim ama kararsızım..Şu an one million kullanıyorum ama yazın pek gidecek gibi değil..Şöyle hafif, taze ve olabildiğince kalıcı bir parfüm önerir misiniz

kenzo leaupar indigo, bvlgari aqva marine bunlardan pişman kalmazın.
  • quote:

Arkadaşlar yaklaşık bir hafta içerisinde yakınım avrupa ya gidip gelecek inşallah..Parfüm isteyeceğim ama kararsızım..Şu an one million kullanıyorum ama yazın pek gidecek gibi değil..Şöyle hafif, taze ve olabildiğince kalıcı bir parfüm önerir misiniz

hazır türkiyede de bulunmuyoken abercrombie&fitch fierce aldırabilirsin. her mevsim gidebilecek fakat özellikle ilkbahar ve yaz için çok uygun çok güzel bir koku.

• david walker ve dpde armani mania ya baktım orjinalini 5 6 sene önce kullanmıştım her iki firmada oldukça başarılı yapmış hangisinden alacağıma karar veremediğim için almadım

ekşi sözlükte kalıcı olmadığından bahsedilmiş ama kullandığım zamanlar baya bi övgü almıştım benim için bariz code ve he den daha başarılı bir armani kokusu tavsiye ederim
  • Arkadaşlar,
    Ankara'da Atatürk Bulvarı Kök Çarşısı'nda "Batı Sezer" isimli bir parfüm shop varmış, firma ayrıca online satış da yapıyormuş, fiyatları diğer açık parfümcülere nisbetle daha fazla ama ürünleri EDP imiş, haklarında çeşitli forumlarda olumlu yorumlar var, deneyeniniz var mı acaba? Tavsiye eder misiniz?
  • Firmanın internet adresini eklemeyi unutmuştum, şimdi ekliyorum.

batisezer.com
  • Loris Azzaro - Chrome Sport EDT hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim nasıl bir kokudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 24 Mart 2011; 14:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

Arkadaşlar,
    Ankara'da Atatürk Bulvarı Kök Çarşısı'nda "Batı Sezer" isimli bir parfüm shop varmış, firma ayrıca online satış da yapıyormuş, fiyatları diğer açık parfümcülere nisbetle daha fazla ama ürünleri EDP imiş, haklarında çeşitli forumlarda olumlu yorumlar var, deneyeniniz var mı acaba? Tavsiye eder misiniz?

Bir kaç kere gördüm aslında yorumlarda memnun kalanlar var ama sanki gizli saklı iş yapıyorlarmış gibi parfüm şişeleri ve kodları çok farklı.
    Tester parfümleri olup olmadığını sordum.
    Sansiro ile de irtibata geçtim ama ağalar pek sallamadı işleri yerinde herhalde.
    Şu işi bargello ve ixora iyi yapıyor bir de mor parfümeri kokusuna güvenen adam tester boyunu da satar ki millet esas kokuyu alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Loris Azzaro - Chrome Sport EDT hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim nasıl bir kokudur?

azzaro chrome dan daha başarılı bir koku chrome da sentetiklik oldukça fazla burnu çok yoruyor ama bunda kesinlikle öyle bir şey

azzaro chrome legend var bide ondan çok çok daha üstün

sport tropikal meyve kokan bir parfüm ben çok beğenmiştim kendi dalındaki rakiplerinden 1 adım daha önde tavsiye ederim

• quote:

quote:

Kenzo leaupar indigoyu hiç deneme fırsatım olmadı..Kalıcılığı falan nasıl, kalıcı olmasıda çok önemli..

• quote:

quote:

quote:

Kenzo leaupar indigoyu hiç deneme fırsatım olmadı..Kalıcılığı falan nasıl, kalıcı olmasıda çok önemli..

kalıcılığı fresh koku olmasına rağmen çok iyi edt edp arası edt konsantre'ydi bir dene derim. Bvlgari aqva'dan iyi kalıcılık olarak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kalıcılığı fresh koku olmasına rağmen çok iyi edt edp arası edt konsantre'ydi bir dene derim. Bvlgari aqva'dan iyi kalıcılık olarak.

Hocam bak denemeden sana güvenip sipariş etcem beğenmezsem sana veririm

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.