Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.700
Cevap
333
Favori
1.630.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deeply11

quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

AXE Excite deodorantı denemenizi öneririm. Kokusu güzel, ağır da değil. Umarım en kısa zamanda parfümünü de çıkarırlar.

axe excite in parfümünün çıkmasını bekleme bence çünkü mystical da satılan chanel- bleu de chanel axe excite la birebir aynı diyebilirim

bu arada axe lar içinde değişmez favorim dark temptation favori kokum ama ne yazık ki kalıcılığı çok zayıf hem deo su hem parfümü için aynı şey geçerli

Roll on ve duş jeli ile alınırsa kalıcılığı artar diye düşünüyorum yalnız çikolata kokusu çok ağır gelir yazın diye düşünüyorum

• Aynen öyle, Bvlgari Aqua Pour Homme'yi İxora'da ben de denedim, kokunun varlığı ile yokluğu bir, neredeyse 5 dakikadan sonra koku hiç kalmıyor.

Valla ben İxora'dan şu ana kadar beklediğimi bulamadım, "evet işte bu" dediğim hiçbir kokusuna rastlamadım. Benim favorim hala Bargello.

Bakalım İxora'dan istediğim nunumeler nasıl çıkacak, ona göre yeniden bir değerlendirme yapmak lazım.

Gönderirler mi bilmiyorum ama, İxora'dan numune olarak istediğim erkek parfümleri:

1- E028 CHROME AZZARO
    2- E031 POLO BLUE RALPH LAUREN
    3- E160 BRIT BURBERRY
    4- E177 GUCCI POUR HOMME 2
    5- E203 RED DELICIOUS MAN DKNY

Kadın parfümleri:

1- B007 DIOR ADDICT
    2- B072 BURBERRY WEEKEND
    3- B107 NOA FEMİNEN CACHAREL
    4- B240 ARMANI CODE
    5- B241 SEXY 212 CAROLINA HERRERA

Kalem parfüm olarak ise,

E067 BLUE JEANS VERSACE

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

Aynen öyle, Bvlgari Aqua Pour Homme'yi İxora'da ben de denedim, kokunun varlığı ile yokluğu bir, neredeyse 5 dakikadan sonra koku hiç kalmıyor.

Valla ben İxora'dan şu ana kadar beklediğimi bulamadım, "evet işte bu" dediğim hiçbir kokusuna rastlamadım. Benim favorim hala Bargello.

Bakalım İxora'dan istediğim nunumeler nasıl çıkacak, ona göre yeniden bir değerlendirme yapmak lazım.

Gönderirler mi bilmiyorum ama, İxora'dan numune olarak istediğim erkek parfümleri:

1- E028 CHROME AZZARO
    2- E031 POLO BLUE RALPH LAUREN
    3- E160 BRIT BURBERRY
    4- E177 GUCCI POUR HOMME 2
    5- E203 RED DELICIOUS MAN DKNY

Kadın parfümleri:

1- B007 DIOR ADDICT
    2- B072 BURBERRY WEEKEND
    3- B107 NOA FEMİNEN CACHAREL
    4- B240 ARMANI CODE
    5- B241 SEXY 212 CAROLINA HERRERA

Kalem parfüm olarak ise,

E067 BLUE JEANS VERSACE

Blue jeans versace'ı mor parfümeride de bir dene derim güzel bir koku 4 mevsim de gider dün sıktım hatta güzel de benzetmişler.İxora biraz yetersiz kalmış. Armani he ye benzetiyorum gerçi blue jeans daha önce çıkan bir koku herhalde Orjinali de öyle pahalı olmayan bir parfüm 55-60 tl ye bulunuyor.

Dün dikmen ixora'da çalışan abla telefonumu aldı koku duyusu gelişmiş birisini arıyorlarmış testerları önce deneteceklermiş. Sonra değerlendirip yorum yapmamızı isteyecekler herhalde.İxora'da kendini geliştirme gayreti eleştriye açık olması güzel bence. Müşteriye değer veren bir firma.

Bargello ile de irtibata geçmiştim kalem parfüm boyları olduklarını söylediler yalnız bayiiden sipariş vermek gerekiyormuş onlar bayiiye gönderiyorlar sen bayiiden alıyorsun.

Yenge için ysl cinema'yı deneyebilirsiniz çok tutuluyor bu ara. CK euphoria en çok satan parfüm hakkaten de güzel bir parfüm bayanda.

Mor parfümeride aqva da kalıcılık sıkıntısı yok. Güzel yakalamışlar esansı da yoğun gibi.

• Jean Paul Gaultier i nasıl bilirsiniz?

Esmer tenliyim. Şu ara Burberry classic kullanıyorum. Ama artık bahar geldi, tam kış parfümü benim gözümde Burberry. Daha önce açık Polo Blue kullanmıştım, o da bayağı beğendiğim bana oturan bir koku olmuştu. Bayağı kullandım onu sıkıldım sonra. Şu ara Jean Paul Gaultier düşünüyorum ekşideki yorumlardan falan ama hiç koklamadım nasıl bir şey.

Bir de Givenchy Insense Ultramarine i çok merak ediyorum. Yaz içinde onu almayı düşünüyorum. Bayağı bir müptelası var anlaşılan.
  • Bugün kıbrıs şehitlerine gidicem ki o caddede ixora,d&p, dawid walker ve bargello var buralardan hangi kokuları denemeliyim bi şeyler yazabilir misiniz acil. asıl denemek istediklerim bargellodan issey miyake ve lacoste red başka mağazadan başka parfüm önericekseniz çok özel olsun lütfen ve 2 yi geçmesin
  • Arkadaşlar Merhaba,

Birkaç sorum olacak;

- Givenchy Pour home nasıl bir kokudur yazlık-kışlık vb?

- Bvlgari pour home (Açık parfümde) en iyi hangi firmanındır.

- Bulunduğum şehirde sadece dp var. Şu andaki dp-ixora-bargello gibi firmaların 50 ml ve 100 ml güncel fiyatları nedir?

- Açık parfüm için internetten alışveriş yapanlar varsa önerileri nelerdir. Hangi site iyidir. Muhtemelen önerilen bazı kokuları netten alacağım.

- 50 TL ye kadar önerebileceğiniz orjina parfum varmı? Brüt, adidas, hunca, rebul vs. Yazlık - kışlık olursa daha iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 27 Mart 2011; 17:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Bugün kıbrıs şehitlerine gidicem ki o caddede ixora,d&p, dawid walker ve bargello var buralardan hangi kokuları denemeliyim bi şeyler yazabilir misiniz acil. asıl denemek istediklerim bargellodan issey miyake ve lacoste red başka mağazadan başka parfüm önericekseniz çok özel olsun lütfen ve 2 yi geçmesin

bargello'da bvlgari aqva ve kenzo leupar indigo bunları dener misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karademir10

Arkadaşlar Merhaba,

Birkaç sorum olacak;

- Bulunduğum şehirde sadece dp var. Şu andaki dp-ixora-bargello gibi firmaların 50 ml ve 100 ml güncel fiyatları nedir?

- Açık parfüm için internetten alışveriş yapanlar varsa önerileri nelerdir. Hangi site iyidir. Muhtemelen önerilen bazı kokuları netten alacağım.

Merhaba arkadaşım

Givenchy Pour home: Mentollü selpak gibi kokar ya da mentollü şeker gibi kışa daha uygun keskin bir kokudur beğenmeme ihtimalin yüksek

Bvlgari pour home: İxorada beğeniyorlar.

Parfüm zevkleri çok göreceli d&p de netten satış yok bargello,ixora'da var saydıklarının arasında.
    Benim tavsiyem 20 parfümlük bir liste yapıp ixora'dan tester siparişi vermen 30 lira tutar aralarından en beğendiklerini seçersin sansiroda da var aynı şekilde.Diğer türlü kimse hangisini beğeneceğini bilemez.Paran da biraz masraflı gibi görünse de daha faydalı olur beğenmeyeceğin kokuya 30 lira vereceğine beğeneceğinin garanti olduğu kokuya 60 tl vermiş olursun. Ve sürekli onu alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Birkaç sorum olacak;

Merhaba arkadaşım

Givenchy Pour home: Mentollü selpak gibi kokar ya da mentollü şeker gibi kışa daha uygun keskin bir kokudur beğenmeme ihtimalin yüksek

Bvlgari pour home: İxorada beğeniyorlar.

Parfüm zevkleri çok göreceli d&p de netten satış yok bargello,ixora'da var saydıklarının arasında.
    Benim tavsiyem 20 parfümlük bir liste yapıp ixora'dan tester siparişi vermen 30 lira tutar aralarından en beğendiklerini seçersin sansiroda da var aynı şekilde.Diğer türlü kimse hangisini beğeneceğini bilemez.Paran da biraz masraflı gibi görünse de daha faydalı olur beğenmeyeceğin kokuya 30 lira vereceğine beğeneceğinin garanti olduğu kokuya 60 tl vermiş olursun. Ve sürekli onu alırsın.

Hızlı yanıt için teşekkürler.

Givenchy orjinali var bende kullanıyorum güzel koku. Parfümler hakkında çok bilgim olmadığı için yazın kullanılabilirliğini öğrenmek istemiştim. Aslında ben yazın parfüm kullanılmaz diye biliyordum bu formu okuyana kadar :) Hep deo kullanırdım onun için şimdi yazlık parfum arıyorum.

İxoranın sitesinden alışveriş yapabilirm 100 ml için 28 TL yazmışlar 5 TL de kargo olsa 33 TL. Sizce uygunmu?

Ayrıca ixoradaki bulgari pour home kodu nedir. İlk sayfada birkaç kod var yanlışlık yapmayalım.

50 TL ye kadar önerebileceğiniz orjinal parfum varmı? Brüt, adidas, hunca, rebul vs. Yazlık - kışlık olursa daha iyi olur :)

ixorada 2 ürün alana kargo bedavaymış. 1-3 TL lik bir ürünle kargoyu çıkarabiliriz aradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 27 Mart 2011; 17:22:03 >

• az önce sephora dan jil sender sun men denedim. ixoradaki birebir diyebilirim sıkıldıktan 5 dakika sonra. çok benziyo ciidden :D
  • quote:

Givenchy orjinali var bende kullanıyorum güzel koku. Parfümler hakkında çok bilgim olmadığı için yazın kullanılabilirliğini öğrenmek istemiştim. Aslında ben yazın parfüm kullanılmaz diye biliyordum bu formu okuyana kadar :) Hep deo kullanırdım onun için şimdi yazlık parfum arıyorum.

İxoranın sitesinden alışveriş yapabilirm 100 ml için 28 TL yazmışlar 5 TL de kargo olsa 33 TL. Sizce uygunmu?

Ayrıca ixoradaki bulgari pour home kodu nedir. İlk sayfada birkaç kod var yanlışlık yapmayalım.

50 TL ye kadar önerebileceğiniz orjinal parfum varmı? Brüt, adidas, hunca, rebul vs. Yazlık - kışlık olursa daha iyi olur :)

ixorada 2 ürün alana kargo bedavaymış. 1-3 TL lik bir ürünle kargoyu çıkarabiliriz aradan.

Rica ederim.
    Arkadaşların kodları var 3 liralık ordan indirim alırsın. İxora bu ara beni hayal kırıklığına uğrattı bvlgari aqva'da.Eğer bir kaç gün beklersen bargello'da kenzo indigo,leaupar ; bvlgari aqva,marine ve pour homme'unu deniycem. 2 tane 100'lük 34 lira 4 de kargo 38 lira bargello'da.

50 Tl'nin üstüne çıkarsan versace blue jeans al derim çok memnun kalırsın 75m'lik boyu 58 lira vimjoda parasının hakkını verir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartal4c

hangisi 1 metre uzaktan bile hissedilir.
    ne sıksam benden başka hisseden olmuyor.

burberry classic
    hugo boss boss.
    jill sunder sun man
    Armani mania
    Armani he

arkadaşım tesadüfen yazmışsın zannederim ama kalıcılılık sıralaması aynı yazdığın gibi armani maniayla he nin kalıcılığı aynı gibi ama arkadaşında dediği gibi burberry çok farkedilir bir koku fakat bargellodan kesinlikle alma derim burnu çok yoruyor dp oldukça iyi yapmış tavsiye ederim dpde kodu(B6)

bargelloyu bilmiyorum ama ixora benim için foss. 25 taneye yakın kalem parfüm denedim.
    kokuları belli bir süre sonra karman çorman acayip bir şeye dönüsüyor.

ilk hali gibi olmuyor.

Dp den şaşmam zaten bu saatten sonra.

• quote:

quote:

Rica ederim.
    Arkadaşların kodları var 3 liralık ordan indirim alırsın. İxora bu ara beni hayal kırıklığına uğrattı bvlgari aqva'da.Eğer bir kaç gün beklersen bargello'da kenzo indigo,leaupar ; bvlgari aqva,marine ve pour homme'unu deniycem. 2 tane 100'lük 34 lira 4 de kargo 38 lira bargello'da.

50 Tl'nin üstüne çıkarsan versace blue jeans al derim çok memnun kalırsın 75m'lik boyu 58 lira vimjoda parasının hakkını verir.

Tamam 2-3 gün beklerim sizi bargello testleriniz için.

Versace blue jeans almayı düşündüğüm bir ürün. Burada okuduğum kadarı ile hem yazlık hem kışlık denilmiş.
    Birdehttp://tr.strawberrynet.com/mens-fragrances/versace/baby-blue-jeans-eau-de-toilette/18484/#DETAIL linkteki versace var. Hangisi daha iyidir sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 27 Mart 2011; 17:57:45 >

• quote:

quote:

quote:

hangisi 1 metre uzaktan bile hissedilir.
    ne sıksam benden başka hisseden olmuyor.

burberry classic
    hugo boss boss.
    jill sunder sun man
    Armani mania
    Armani he

arkadaşım tesadüfen yazmışsın zannederim ama kalıcılılık sıralaması aynı yazdığın gibi armani maniayla he nin kalıcılığı aynı gibi ama arkadaşında dediği gibi burberry çok farkedilir bir koku fakat bargellodan kesinlikle alma derim burnu çok yoruyor dp oldukça iyi yapmış tavsiye ederim dpde kodu(B6)

bargelloyu bilmiyorum ama ixora benim için foss. 25 taneye yakın kalem parfüm denedim.
    kokuları belli bir süre sonra karman çorman acayip bir şeye dönüsüyor.

ilk hali gibi olmuyor.

Dp den şaşmam zaten bu saatten sonra.

DP'den de pek memnun değiller ama kullananlar.Her kokunun kaldıkca birbirine benzediğini söylüyor ki bana da öyle gelmişti.
    25 tane kalem parfümü hangi zeminde denediniz tende mi kağıtlarda mı? İlk hali gibi olmaması daha iyi aslında notaları hissedilir oluyor. Olması gereken de o zaten. Ha dersen ki sadece tek kokuyu hissediyim tek nota hissedilsin o sizin bileceğiniz bişey.

• quote:

Versace blue jeans almayı düşündüğüm bir ürün. Burada okuduğum kadarı ile hem yazlık hem kışlık denilmiş.
    Birdehttp://tr.strawberrynet.com/mens-fragrances/versace/baby-blue-jeans-eau-de-toilette/18484/#DETAIL linkteki versace var. Hangisi daha iyidir sizce.

baby blue biraz daha keskin turunçgili fazla diyorlar.Şimdi onu denedim desem yanlış olur. Kişisel tercih meselesi biraz daha turunçgil kokmak istiyorsanız baby blue, versace blue jeans'i beğenirsin bence.

• quote:

quote:

baby blue biraz daha keskin turunçgili fazla diyorlar.Şimdi onu denedim desem yanlış olur. Kişisel tercih meselesi biraz daha turunçgil kokmak istiyorsanız baby blue, versace blue jeans'i beğenirsin bence.

Teşekkürler.

blue jeans i alacağım muhtemelen. Şu anda almamın en büyük nedeni 2-3 ay önce hb de 45 TL ye düşmüştü. O zaman nasıl olduğunu blmediğim için almamıştım. şimdi fiyat arttığı için elim tuşa gitmiyor :)

Birde bulgarinin açık parfümünü alacağım Onuda siz deneyince bargello dan alabilirim.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

blue jeans i alacağım muhtemelen. Şu anda almamın en büyük nedeni 2-3 ay önce hb de 45 TL ye düşmüştü. O zaman nasıl olduğunu blmediğim için almamıştım. şimdi fiyat arttığı için elim tuşa gitmiyor :)

Birde bulgarinin açık parfümünü alacağım Onuda siz deneyince bargello dan alabilirim.

Bilirim o duyguyu 55 lira da çok para değil o parfüme. Bvlgari Man ve Aqva çok güzel indirime girmiş parasının hakkını veren kokular da 110 lira işsiz adama koyuyor işte. Bvlgari Man de güzel koku 110 lira eder mi eder.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

AXE Excite deodorantı denemenizi öneririm. Kokusu güzel, ağır da değil. Umarım en kısa zamanda parfümünü de çıkarırlar.

axe excite in parfümünün çıkmasını bekleme bence çünkü mystical da satılan chanel- bleu de chanel axe excite la birebir aynı diyebilirim

bu arada axe lar içinde değişmez favorim dark temptation favori kokum ama ne yazık ki kalıcılığı çok zayıf hem deo su hem parfümü için aynı şey geçerli

Alışveriş merkezine gidince bi deneyeyim.Açık parfüm olarak Mystical'ı beğeniyorum ve kullandım. Dark temptation benim de beğendiğim bir koku ama bazen çikolata kokusu ağır geliyor. Axe marine de fena değil.

• bence axe dark temptation hakkında şöyle bir yanlış var çoğu arkadaş kışlık bir koku olarak belirtiyor çikolata koktuğu için fakat açık parfümcülerde chocolate adıyla satılan ve çok ağır çikolata kokan bir koku diil ben hatta tam aksine dark temptationu sıcak havalara daha çok yakıştırıyorum kesinlikle ağır bir çikolata kokusu diil tek srorunu kalıcı olmayışı onun dışında kusursuz bir deo ve parfüm ama kokusunu benim bile algılayamadığım bir parfümüde kullanmak ne kadar doğru bu da işin kötü tarafı

david walker da bayan parfümlerinde satılan ama unisex olan bir koku olan sui dreams oldukça hoşuma gitti ama bu koku için yazın az sıkılmasını doğru buluyorum çünkü vanilya kokusu baskın ama oldukçada başarılı bir koku tavsiye ederim
  • quote:

bence axe dark temptation hakkında şöyle bir yanlış var çoğu arkadaş kışlık bir koku olarak belirtiyor çikolata koktuğu için fakat açık parfümcülerde chocolate adıyla satılan ve çok ağır çikolata kokan bir koku diil ben hatta tam aksine dark temptationu sıcak havalara daha çok yakıştırıyorum kesinlikle ağır bir çikolata kokusu diil tek srorunu kalıcı olmayışı onun dışında kusursuz bir deo ve parfüm ama kokusunu benim bile algılayamadığım bir parfümüde kullanmak ne kadar doğru bu da işin kötü tarafı

david walker da bayan parfümlerinde satılan ama unisex olan bir koku olan sui dreams oldukça hoşuma gitti ama bu koku için yazın az sıkılmasını doğru buluyorum çünkü vanilya kokusu baskın ama oldukçada başarılı bir koku tavsiye ederim

Kardeşim hiç bvlgari aqva ve kenzo leupar denedin mi o parfümler hakkındaki yorumlarını merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.