Şimdi Ara

Orijinal skyrim kasıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar elimde orijinal skyrim var steam üzerinden satın aldım. Ancak oyun kasıyor . Ultra ayarlarda bile çok rahat kaldırması gerekiyor diye düşünüyorum sistemim şu şekilde :

İşlemci : Amd Fx X6 6300
    Ekran Kartı : Asus R9 280X
    Ram : GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX
    Anakart : Asus M5A97 R2.0
    Hdd : WD 3.5" 1TB Caviar Blue
    Ssd : Kingston 120 Gb HyperX 3K Ssd
    Psu : FSP Raider 80Plus 650W

Bu arada sistemde far cry 4 , bf4 , cod aw , ryse:son of rome , crysis 3 ultra ayarlarda oynuyorum.. Sürücüler güncel .. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan__yilmazz -- 11 Şubat 2015; 0:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhan__yilmazz

Evet arkadaşlar elimde orijinal skyrim var steam üzerinden satın aldım. Ancak oyun kasıyor . Ultra ayarlarda bile çok rahat kaldırması gerekiyor diye düşünüyorum sistemim şu şekilde :

İşlemci : Amd Fx X6 6300
    Ekran Kartı : Asus R9 280X
    Ram : GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX
    Anakart : Asus M5A97 R2.0
    Hdd : WD 3.5" 1TB Caviar Blue
    Ssd : Kingston 120 Gb HyperX 3K Ssd
    Psu : FSP Raider 80Plus 650W

Bu arada sistemde far cry 4 , bf4 , cod aw , ryse:son of rome , crysis 3 ultra ayarlarda oynuyorum.. Sürücüler güncel .. Teşekkürler

Kardeşim bilgisayarın mükemmel eyvallah ancak skyrim optimize özrü olan oyunlardan biri görüş mesafesini ( view distance) azaltmanızı şiddetle tavsiye ederim

• Cevabın için teşekkür ederim kardeşim , söylediğini deneyeceğim. Kafama takılan şu ki eski orijinal olmayan skyrim oyunum kasmıyordu :D Acaba oyunu silip tekrar mı yüklesem steam'den?
  • Bu arada denedim kasma devam ediyor malesef .. Şeyi sormak istiyorum. Acaba elimde orijinal olmayan , cracksiz skyrimin dosyaları ile orijinali değiştirsem. Oyuna bir şey olur mu steam üzerinden çalışmaya devam eder mi ?
  • Orhan__yilmazz kullanıcısına yanıt
    Dosyalar eski oldugu için güncelleme var der degiştirdiginiz dosyaları tekrar indirir

Niye kasıyor bilemedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki oyunu silip tekrar indirmemin bir yararı olabilir mi ? Ayrıca şunu söylemeyi unuttum 60 fps almama rağmen kasıyor oyun..
  • Beyler bir de amd catalyst control center 'da direct3d sürümü 9.14 görünüyor. Bu directx ile aynı şey mi? 11.2 olması gerekmez mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orjinal Outlast'a Türkçe Yama
    9 yıl önce açıldı
    Korsan mw 2 açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni farkettiğim bir şey de şu ki 1st person şeklindeyken hiçbir sorun yok ama 3rd person oynarken takılıyor.. Çok saçma biliyorum ama sorun ne olabilir ki?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyrimPrefs.ini (steamapps\common\skyrim\skyrim)

bMouseAcceleration=1 to bMouseAcceleration=0

and

iPresentInterval=1 to iPresentInterval=0
  • Mouse acceleration 0 yaptım yalnız ipresentınterval yok oradaki kodlar arasında ?
  • Skyrim optimize özürlü diyen arkadaşım kafa buluyor galiba. Sizin sorununuz ise işlemci amd işlemciler tek çekirdek performansı düşük ve oyun iyi bir işlemci istiyor. İ7 4790k + gtx 750ti ile 1280x1024 çözünürlük ile 85 fps alıyorum. 900p de açın bakın fps bu değerlerde değilse ( yada 60 bende vsync açık ) işlemci bazlı bir sorununuz var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten ultra ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte vsync açık 60 fps alıyorum. Ama 10 15 saniyede bir takılıyor..
  • Ayrıca aynı ayarlarda orijinal olmayan skyrimde hiçbir sorun yok?
  • Orhan__yilmazz kullanıcısına yanıt
    Oyunu bende orjinal olmayan verisoyunu indirmiştim. O versiyonlarda dikkat ederseniz ışıklarda kırılmalar suda dalgalanmalar düşük çizim mesafesi mevcut. Hatta performance update gibi yamaları vardı. Orjinal oyun sürümünde buna ek olarak HD Textureda eklenmiş olabilir onada dikkat edin.
  • grafikleri kısınca kasmalar düzeliyor mu?
  • Grafik ayarı ile bir ilgisi olmamalı R9 280X ile o oyun çok rahat son ayarda oynanır. Kaldı ki piyasadaki tüm oyunları yüksek ayarda oynatır. İşlemci ile ilgili bir şeyler var sanırım.
  • İşlemciyi stok fanla 4.0ghz oc kullanıyorum ama prime95 ile 1 saati aşkın test ettim ve aida64 ile sıcaklık değerlerini kontrol ettim 68 dereceyi geçmedi .. Yüksek bir sıcaklık ama sorun oluşturmadı. Acaba oyunda bu yaptığım oc ile ilgili bir sıkıntı olouyor olabilir mi? Bir de hd texture eklentisi mevcut oyunda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.