Şimdi Ara

Orijinal soru bankası vs fasiküller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orijinal ayt mat soru bankası çözen birisi ekstra kaynak olarak orijinal föylerini alabilir mi sizce ? Soruları genelde kaliteli oluyor diye soruyorum ama aynı mıdır değer mi fikir verebilecek

• Ben orijinal SB çözdüm. Polinom parabol vb fasikülünü aldım sorular aynı değil gibi. Alınır
  • IIRunneRII kullanıcısına yanıt
    Ben de onu almayı düşünüyordum hocam zaten malum konular kalkınca bu föyün değeri arttı, soru bankasından farklı tipte sorular var alınır diyorsunuz
  • IIRunneRII kullanıcısına yanıt

Hocam olmazsa olmaz sorular var mı? Yani kesinlikle alınması gerek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelrhaynr -- 28 Şubat 2023; 18:17:4 >
  • apotemi dururken gerek yok BENCE

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    Apoteminin malum konularda föyleri yok ki, ltisi ünlüydü o da kalktı
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

orijinalin hangi föyünü almayı düşünüyorsunuz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • axelrhaynr A kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni aldım sayılır. Çok fazla çözmedim ama soruların dizilişi, seviyeye göre ÖSYM soruları vb diye ayrılması genel olarak güzel. Yani kendini eksik hissediyorsan alınabilir de hiç bir yayın için kesinlikle al demem de kalitesiz değil yani.
  • Kendi sbsi kadar zorlayıcı değil ama cozulur bu konuların önemi arttı
    Orijinal soru bankası vs fasiküller
    Bu föy hocam, acilin de benzer bir föyü vardı sanırım. Bu konuların öneminin arttığını düşünüyorum
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

iki arkadaşım almış biri bi numarası yok dedi öbürü beğendi

belki alırım kırtasiyede inceleme fırsatı bulursam

aslında bu alınabilir güzelse

Hocam inceledikten sonra yazarsanız efso olur. Ya da deneme deposu vs düşünüyorum

• aldım çözdüm bitti her konunun son 2 testi (kırmızı olanlardan) güzel geliştirici sorular var diğer sorular kolay tekrar için ve çözen hoca iyi olduğu için almaya değer eksik hissediyorsanız alınız kısaca

• Orijinal ayt mat sb yi ve orijinal integral fasikulunyu çözmüş biri olarak ikisi de alınıp çözülür, piyasanın en iyisi. Ayrıca orijinal integral>>> apotemi integral ikisini de çözmüş biri olarak tavsiyem budur
  • Hocam deneme deposu mu bu mu sizin gozunuzde

• axelrhaynr A kullanıcısına yanıt
    Deneme deposu bence baya kötüydü, göz atmıştım kolay duruyordu baya ama çözmediğim icin yorumum doğru olmayabilir
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.