Şimdi Ara

ORİJİNAL YAYINLARI TYT MAT/TYT-AYT GEO SB ÇÖZEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mi bunlardan herhangi birini çözen?

Sizce nasillar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Orijinal Yayınları TYT MAT/TYT-AYT GEO SB Çözen Var Mı?

TYT MAT/TYT-AYT GEO Soru Bankası (SB), geometri konularındaki bilgini geliştirmek ve sınavlarda başarı elde etmek için önemli bir kaynak olabilir. Ancak, Orijinal Yayınları'nın TYT MAT/TYT-AYT GEO SB'sinin zorluk seviyesi hakkında bilgi edinmek isteyebilirsin.

Orijinal Yayınları'nın TYT MAT/TYT-AYT GEO SB'si, kapsamlı içeriği ve zorlu soruları ile bilinir. Bu soru bankası, geometri temellerini sağlamlaştırmak isteyenler için faydalı olabilir. Ancak, zorluk seviyesi kişiden kişiye değişebilir.

"Mikro Orijinal Geometri" terimi, Orijinal Yayınları'nın TYT MAT/TYT-AYT GEO SB'sinin daha zor bir versiyonunu ifade eder. Bu soru bankası, ileri düzey geometri konularını içerir ve genellikle üniversiteye hazırlık yapan öğrenciler tarafından tercih edilir.

Orijinal Yayınları'nın TYT MAT/TYT-AYT GEO SB'sinin zorluk seviyesi şu faktörlere bağlıdır:

• Öğrencinin mevcut geometri bilgisi
    • Öğrenmenin amaçları
    • Uygulama miktarı

Orijinal Yayınları'nın TYT MAT/TYT-AYT GEO SB'sinin zor olduğunu düşünüyorsan, aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurabilirsin:

• Temel geometri konularını gözden geçir.
    • Soruları düzenli olarak çöz.
    • Çözemediğin sorular için yardım al.
    • Zamanlamanı geliştir.

Sonuç olarak, Orijinal Yayınları'nın TYT MAT/TYT-AYT GEO SB'sinin zorluk seviyesi kişiden kişiye değişebilir. Ancak, kapsamlı içeriği ve zorlu soruları ile geometri bilgini geliştirmek için değerli bir kaynaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kaynaklar bunlar.Denemeleri de vardi bunlarin.

• Uruk hocam ben çözmedim ancak geçen yıl denemelerini çözenler aşırı derecede kasıntı ve sınavda çıkmayacak kadar zor soruların olduğunu yazıyorlardı bilgin olsun.
  • Yarın matematiği elime geçecek, bir haftaya değerlendirme yaparım unutmazsam.

• Ben geometrisini çözüyorum uruk. Forumda niye konusu açılmadı diye merak ediyorum. Gerçekten çok kaliteli kitap. Tarzı 345 gibi once klasik sorular sonra ösym tarzı sorular en sondada orjinal sorular diye bi kısım var. Ordaki sorular beyin yakıcı cinsten. Varsa sorun cevaplarım.

• uruk ben geçen sene acil geo çözmüştüm sence bu sene bunu mu alayım yoksa tekrar acilin yeni basım kitabını mı çözeyim

• Tyt SB yi çözdüm sayılır sağlam kitap beğendim ben 345 ten daha zor ama acil/apotemi kadar da zor gelmedi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Tyt Matematik SB Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • havarkorkmaz3400 H kullanıcısına yanıt
    Cok iyi hocam.

2018-2019 gercek sinavdaki tyt ayt geo soru tarzini yakalamislar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 15 Ekim 2019; 0:35:21 >
  • Farkli cozmek daha iyi olur bence.

• uruk geo için örnek sayfa. bence yeni nesili şuan da en iyi yakalayan yayınevi bana göre, tyt matematik soru bankasındaki sorularda baya güzel zaten geçen yıl çıkan denemeleri baya özgün ve kaliteliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaverie -- 14 Ekim 2019; 22:44:44 >

Video çözümler nasıl hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam insanlar uyanmasın diye anlayın xd

• karekök acil falan varken neden bu yayınları çözüyorsunuz ki
  • geçen seneki denemelerden sorular varmış. yoğunluğu nasıl?
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    Son 2 yilda geometri soru tarzi degisti.Analitik geometri disindaki konulara baktigimizda tyt ve aytde degisik soru tarzlari var.

He karekok ayt geo cok iyi bir kitap gercekten ama insan hikayelestirilmis yeni tarz sorulardan da gormek istiyor.

Acilin geosu o kadar da basarili degil gibi mat kismi daha guzel.Ha bunu soru bankasi icin dedim yoksa tyt ve ayt denemelerindeki geometri sorulari guzel acilin.

Acilin bendeki soru bankasi da gecen yılki basım degisiklik yaptilarsa bilemeyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 15 Ekim 2019; 0:34:29 >
  • Hocam bu bilinmedik yayınlarda çok fazla devrik cümle, yanlış cevap anahtarı, yanlış soru olayları oluyor. Bu nedenle köklü yayınlara yönelmek bana her zaman daha mantıklı gelmiştir.

• Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    2020 acil mi hangisi?
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    O da doğru aslinda.Ama yayin da bilinmedik bir yayin degil.Yayin denizine bağlıydı simdi ayrilmislar sanirsam.

Karekok ya da birey gibi sorulari olup bu yeni soru tarzina uyduran bir kitap ya da deneme arıyorum zaten.Mesela 345 ve acilin denemelerinde aradigim ozellik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 15 Ekim 2019; 0:43:40 >
  • __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    2020 acili çok incelemedim hocam net bir yorum yapmam doğru olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemesi var mukemmel bir sey bu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.